16.5.2019

Samoksen hotellisuosikit

Asiakkaamme rakastavat Samosta, se näkyy korkeina tyytyväisyyslukuina! Tähän olemme keränneet viisi hotellia, joista asiakkaamme ovat todella pitäneet. Nämä hotellit ovat saaneet asiakasarvosanakseen vähintään 8 / 10.

Yleensä on turvallista valita hotelli, joka on saanut hyvät asiakasarviot. Jos varaat jonkin alla olevista hotelleista, tulet todennäköisesti olemaan lomaasi todella tyytyväinen – aivan kuten edelliset asiakkaammekin.

1. Blue Star Doryssa Seaside Resort

Lapsiperheiden paratiisi, aivan rannalla Pythagorionin ulkopuolella. Blue Star Doryssa Seaside Resort on rakennettu kuin pieni kreikkalainen kylä kujineen, kauppoineen ja toreineen. Koska hotelli kuuluu Blue Star -konseptiin, Bamsekin vierailee siellä muutaman kerran viikossa ja erilaisia aktiviteetteja järjestetään niin isoille kuin pienillekin.

Blue Star Doryssa Seaside Resort Pythagorionissa.
Blue Star Doryssa Seaside Resort Pythagorionissa.

2. Sirena Residence & Spa

Viihtyisä hotelli, jossa on kotoisa tunnelma. Sirena Residence & Spa sijaitsee kävelymatkan päässä rannalta ja Votsalakian pienestä keskustasta. Hotellin pastellinväriset rakennukset ympäröivät allasaluetta ja puuutarhassa asuu oikeita kilpikonnia. Täydellinen hotelli sinulle, joka arvostat rentoutumista ihanassa miljöössä.

Sirena Residence & Spa Votsalakiassa.
Sirena Residence & Spa Votsalakiassa.

3. Kalidon Panorama

Tämä hotelli on juuri nyt Samoksen hotelliemme asiakasarvioiden ykkönen! Kalidon Panorama -hotellilla on upea sijainti mäellä Kokkarinlahden yläpuolella. Täällä asuu rauha – ja siksi hotelli soveltuukin hyvin seesteistä lomaa kaipaaville.

Kalidon Panorama Kokkarissa.
Kalidon Panorama Kokkarissa.

4. Doryssa Boutique

Moderni ja boheemin chic hotelli aikuisille. Hotellissa on vain 25 huonetta. Doryssa Boutique sijaitsee noin 2 km päässä Pythagorionin keskustasta ja siellä on suuri, ihana uima-allas aurinkopeteineen. Jos maltat lähteä tutustumaan ympäristöön, voit vuokrata pyörän hotellilta.

Doryssa Boutique Pythagorionissa.
Doryssa Boutique Pythagorionissa.

5. Fito Aqua Bleu Resort

Perheomisteinen hotelli persoonallisella palvelulla. Fito Aqua Bleu Resort sijaitsee aivan rannan äärellä hieman sivuun Pythagorionin satamasta. Se on yksi Samoksen vanhimmista ja tunnetuimmista hotelleista. Allasalueelta on hieno näkymä ylös vuoristoon.

Fito Aqua Bleu Resort Pythagorionissa.
Fito Aqua Bleu Resort Pythagorionissa.

Toivotavasti sait tästä inspiraatiota Samoksen-lomasi suunnitteluun! Täältä löydät kaikki hotellimme Samoksella.

Muita samankaltaisia

Curacaon tulevaisuuden esikuvat

Trooppisella helmellä, Curacaolla, on monipuolinen kulttuuri, kristallinkirkkaat vedet ja kesä ympäri vuoden. Saaren rikas luonto ja historia ovat jättäneet jälkeensä arvokkaan perinnön. Säilyttääkseen kaiken mitä tällä kauniilla saarella on tarjota, haluaa TUI Care Foundation edistää tulevaisuuden opettajien ympäristötietoisuutta.
Johanna Johanna 27.9.2019

RIU-hotelleja paratiisirannoilta suurkaupunkeihin

RIU-hotelleilla on monia kanta-asiakkaita, erinomaista ruokaa, erityisen hyvä palvelu ja aina hyvä sijainti. Mitä et ehkä kuitenkaan tiennyt, on RIU-hotelleja sekä paratiisirannoilla että sykkivissä suurkaupungeissa. Tässä muutama upea RIU-hotelli, jotka kannattaa varata pian.
Johanna Johanna 23.9.2019

Durresin Riviera – aurinkolomaa mukavin maustein

Usein tulee tunne, että voisit oikeastaan olla missä tahansa Välimerellä. Aurinkotuolissa loikoillessasi, kun tilaat lasillisen kuplivaa rantabaarissa tai polkuveneellä polkiessasi. Durresin Riviera tarjoaa kuitenkin lomallesi lisämausteita ruuan, kulttuurin ja kaupunkielämän muodossa. Lue lisää, jos haluat yhdistää rantalomaasi uusia makuja.
Johanna Johanna 26.8.2019

Ateenan nähtävyydet – 10 vinkkiä

Ateena on yksi kuumimmista viikonloppukaupungeista juuri nyt. Tässä kaupungissa on kaikkea mitä tarvitset ja hieman enemmän. Lue vinkkimme Ateenaan ja löydä parhaat nähtävyydet!
Noora Noora 3.7.2019