Samoksen hotellisuosikit

16.5.2019
SallaS
Asiakkaamme rakastavat Samosta, se näkyy korkeina tyytyväisyyslukuina! Tähän olemme keränneet viisi hotellia, joista asiakkaamme ovat todella pitäneet. Nämä hotellit ovat saaneet asiakasarvosanakseen vähintään 8 / 10.

Yleensä on turvallista valita hotelli, joka on saanut hyvät asiakasarviot. Jos varaat jonkin alla olevista hotelleista, tulet todennäköisesti olemaan lomaasi todella tyytyväinen – aivan kuten edelliset asiakkaammekin.

1. Blue Star Doryssa Seaside Resort

Lapsiperheiden paratiisi, aivan rannalla Pythagorionin ulkopuolella. Blue Star Doryssa Seaside Resort on rakennettu kuin pieni kreikkalainen kylä kujineen, kauppoineen ja toreineen. Koska hotelli kuuluu Blue Star -konseptiin, Bamsekin vierailee siellä muutaman kerran viikossa ja erilaisia aktiviteetteja järjestetään niin isoille kuin pienillekin.

Blue Star Doryssa Seaside Resort Pythagorionissa.
Blue Star Doryssa Seaside Resort Pythagorionissa.

2. Sirena Residence & Spa

Viihtyisä hotelli, jossa on kotoisa tunnelma. Sirena Residence & Spa sijaitsee kävelymatkan päässä rannalta ja Votsalakian pienestä keskustasta. Hotellin pastellinväriset rakennukset ympäröivät allasaluetta ja puuutarhassa asuu oikeita kilpikonnia. Täydellinen hotelli sinulle, joka arvostat rentoutumista ihanassa miljöössä.

Sirena Residence & Spa Votsalakiassa.
Sirena Residence & Spa Votsalakiassa.

3. Kalidon Panorama

Tämä hotelli on juuri nyt Samoksen hotelliemme asiakasarvioiden ykkönen! Kalidon Panorama -hotellilla on upea sijainti mäellä Kokkarinlahden yläpuolella. Täällä asuu rauha – ja siksi hotelli soveltuukin hyvin seesteistä lomaa kaipaaville.

Kalidon Panorama Kokkarissa.
Kalidon Panorama Kokkarissa.

4. Doryssa Boutique

Moderni ja boheemin chic hotelli aikuisille. Hotellissa on vain 25 huonetta. Doryssa Boutique sijaitsee noin 2 km päässä Pythagorionin keskustasta ja siellä on suuri, ihana uima-allas aurinkopeteineen. Jos maltat lähteä tutustumaan ympäristöön, voit vuokrata pyörän hotellilta.

Doryssa Boutique Pythagorionissa.
Doryssa Boutique Pythagorionissa.

5. Fito Aqua Bleu Resort

Perheomisteinen hotelli persoonallisella palvelulla. Fito Aqua Bleu Resort sijaitsee aivan rannan äärellä hieman sivuun Pythagorionin satamasta. Se on yksi Samoksen vanhimmista ja tunnetuimmista hotelleista. Allasalueelta on hieno näkymä ylös vuoristoon.

Fito Aqua Bleu Resort Pythagorionissa.
Fito Aqua Bleu Resort Pythagorionissa.

Toivotavasti sait tästä inspiraatiota Samoksen-lomasi suunnitteluun! Täältä löydät kaikki hotellimme Samoksella.

Muita samankaltaisia

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Yhdistelmäloma Thaimaassa – todellinen lomaelämys!

Unelmoitko Thaimaan pienistä paratiisisaarista, riippumattomakoilusta ja täydellisestä ajantajun kadottamisesta? Vai huutavatko aistisi uusien virikkeiden perään – värikkäille toreille, ihmisten keskelle ja herkullisten ruokapatojen ääreen? Jos valinta rantabungalowin ja lomakeskusten houkutusten välillä tuntuu mahdottomalta, voit hyvillä mielin valita molemmat!
Noora Noora 12.7.2019

Ateenan nähtävyydet – 10 vinkkiä

Ateena on yksi kuumimmista viikonloppukaupungeista juuri nyt. Tässä kaupungissa on kaikkea mitä tarvitset ja hieman enemmän. Lue vinkkimme Ateenaan ja löydä parhaat nähtävyydet!
Noora Noora 3.7.2019

Koe Kap Verde – 5 vinkkiä aktiivilomaan

Kap Verde on kuin luotu rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, mutta Salin saari Kap Verdellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviseen lomailuun! Lue viisi vinkkiä, miten voit nauttia monipuolisesta lomasta Kap Verdellä.
Noora Noora 24.6.2019