Huolella valikoiduista Blue Star -hotelleista löydät helposti suosikkihotellisi – halusitpa sitten huoneen isolle porukalle, majoittua lähelle rantaa tai etsit hotellia, jossa on hieno uima-allas. Blue Star -hotelleja johdetaan hyvällä ammattitaidolla. Ehkäpä juuri siksi monet asiakkaat palaavat näihin hotelleihin vuosi toisensa jälkeen. TUIn pohjoismaalaiset oppaat ovat aina paikalla, ja auttavat lomaasi liittyvissä kysymyksissä.

Aina Blue Star -hotelleissa

  • Huolella valikoituja hotelleja, joita johdetaan ammattitaidolla
  • Aktiviteetteja ja leikkejä tarjolla useana päivänä viikossa
  • Hienoja uima-allasalueita isoille ja pienille
  • Hotellialueella hyvää ruokaa ja juomaa
  • Pohjoismaalaiset Blue Star -oppaamme palvelevat ja antavat vinkkejä
  • Bamse käy silloin tällöin tervehtimässä lapsia ja on aina valmiina halauksiin

Helppoa ja rentoa lomailua

Blue Star -hotelleissa on mukavat puitteet lomailuun.

Poolområden på Blue Star

Hieno allasalue keskustassa

Jokaisen Blue Starin sydämessä on hieno allasalue, jossa on pääallas, lastenallas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja.

Jokaisessa Blue Star -hotellissa on vähintään yksi pääallas, jonka ympärille hotelli rakentuu. Allasalueella voit pulahtaa vilvoittavaan veteen tai rentoutua aurinkotuolissa hyvän kirjan parissa.Kaikissa Blue Star -hotelleissa on lisäksi lastenallas, jossa perheen pienimmät voivat leikkiä ja tavata uusia kavereita. Lastenaltaat ovat leikkeihin luotuja, ja niissä on mahdollisesti liukumäkiä ja hauskoja hahmoja.Pääaltaiden lukumäärän ja lastenaltaan muotoilun näet tarkemmin kunkin hotellin hotelliesittelystä.

Rum och lägenheter på Blue Star

Huoneita ja huoneistoja juuri sinun tarpeisiisi

Blue Star -hotelleissa on useita majoitusvaihtoehtoja, esim. kahden hengen huoneita, yksiöitä ja huonetyyppejä, joihin mahtuu jopa seitsemän henkeä.

Matkustitpa perheen, ystävien tai rakkaasi kanssa, löydät Blue Star -hotellista aina sopivan majoitusvaihtoehdon.Huonetyyppejä on monenlaisia ja osa niistä on erityisen suuria. Suurimpia huonetyyppejä ovat esimerkiksi perhehuoneet ja kolmiot, joissa on neljä kiinteää vuodetta ja mahdollisesti jopa kolme lisävuodetta. Lisäksi löytyy lomahuoneistoja keittosyvennyksellä.Lisätietoja Blue Star -hotellien huonetyypeistä löydät kunkin hotellin hotelliesittelystä.

Palvelu ja aktiviteetit

TUIn pohjoismaalaiset oppaat

Blue Star -hotelleilla on aina omat oppaat paikalla, jotka auttavat mielellään kaikissa lomaasi askarruttavissa kysymyksissä. Oppaat ovat pohjoismaalaisia ja saat palvelua myös suomen kielellä.

Oppaat ovat paikalla päivittäin vastaamassa kysymyksiisi, ja he antavat mielellään vinkkejä ravintoloista, nähtävyyksistä ja muista ajankohtaisista tapahtumista hotellilla ja lomakohteessa.Oppaat auttavat mielellään myös esimerkiksi retkiin ja autonvuokraukseen liittyvissä asioissa.

Vietä laatuaikaa läheistesi kanssa

Blue Star -hotelleilla on kaikkea herkullisista buffetpöydistä viinibaariin, vesileikkeihin ja Maailman Vahvimpaan Nalleen.

Mat och dryck på Blue Star

Ruoka ja juoma

Mitä olisi loma ilman pitkiä ja maukkaita aterioita? Blue Star -hotelleissa on aina viihtyisä ravintola sekä yksi tai useampi baari.

Monipuolisesta valikoimasta löytyy suosikkiruoka kaikille – tarjolla on kalaa, lihaa tai kasvisruokaa. Useissa Blue Star -hotelleissa on lastenbuffet, joten voit olla varma, että lapsesi syö hyvin, terveellisesti ja monipuolisesti.Voit usein varata lisäpalveluna aamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven. Katso tarkemmin kunkin hotellin hotelliesittelystä.

Blue Star för de små

Perheen pienimmille

Bamse käy silloin tällöin tervehtimässä ja on aina valmiina halauksiin. TUIn pohjoismaalaiset oppaat järjestävät leikkejä ja halutessasi voit varata ennakkoon vauvansängyn ja lastenrattaat!

Blue Starin viikko-ohjelmasta näet milloin Bamse saapuu paikalle, ja kaikki halukkaat voivat halata Bamsea uima-altaan äärellä ja ottaa vaikka selfien Maailman Vahvimman Nallen kanssa.TUIn pohjoismaalaiset oppaat järjestävät hauskaa ohjelmaa lapsille ja heidän vanhemmilleen useana päivänä viikossa. Ohjelmassa on esimerkiksi urheilua tai kisailua aikuisille ja kouluikäisille sekä askarteluhetkiä perheen pienimmille.Hotelleissa on vauvansänkyjä ja lastenrattaita, joita voit varata jo ennen matkaa.

Blue Star för ungdomar

Nuorille

Ranta vai uima-allas, kumman sinä valitsisit? Useimmissa Blue Star -hotelleissa olet lähellä molempia. Jos haluat katsella ympärillesi ja tavata uusia kavereita, lähde retkelle tai osallistu TUIn pohjoismaalaisten oppaiden järjestämiin aktiviteetteihin.

TUIn pohjoismaalaiset oppaat järjestävät toimintaa useana päivänä viikossa, kuten tennisturnauksia, jalkapallo-otteluita, pingistä ja vesileikkejä.Useimmissa kohteissamme on lisäksi laaja retkivalikoima, ja tarjolla on kaikkea jännittävistä seikkailuista rentoutumiseen, viihdeohjelmaan ja shoppailuun. Muistathan, että retket kannattaa aina varata ennakkoon!