Kreikan parhaat perhehotellit

Miten löytää hotelli, joka sopii koko perheelle? Tässä vinkkimme Kreikan perheystävällisistä hotelleista, joissa pienimmätkin vieraat on otettu huomioon.

TUI Blue Atlantica Aegean Park

Nykyaikainen perheparatiisi – näin kuvailisimme TUI Blue Atlantica Aegean Park -hotellia, jossa majoitukseen kuuluu aina All Inclusive, huoneet on suunniteltu lapsiperheille, hotellilla on oma vesipuisto ja useista huoneista on suora yhteys uima-altaaseen.

Hotellin katetussa vauva-altaassa perheen pienimmät nauttivat vesileikeistä, kun taas aikuiset voivat rentoutua rauhallisimmissa altaissa. Hotellilla järjestetään uimakoulu ja lastenkerho, ryhmäliikuntatunteja ja viihdeohjelmaa.

TUI Blue Atlantica Aegean Park sijaitsee Kolymbian hienon rannan äärellä. Vieressä on TUI Blue Atlantica Aegean Blue -hotelli.

TUI Blue Atlantica Aegean Park -hotellissa on kaikki mitä tarvitset ihanaan perhelomaan.
TUI Blue Atlantica Aegean Park -hotellissa on kaikki mitä tarvitset ihanaan perhelomaan.

Blue Star Euphoria Resort

Kreetan länsiosassa sijaitseva Blue Star Euphoria Resort on ylellinen viiden tähden hotelli rannan lähellä. Hotellin huonevalikoimassa on suosittuja swim up -huoneita ja All Inclusive kuuluu aina hintaan. Blue Star Euphoria Resortissa on vesipuisto ja yksi Kreikan suurimmista altaista.

Lisäksi hotellilla on suuri kuntosali, tenniskenttiä, ohjattuja liikuntatunteja ja kaksikerroksinen spa.

Blue Star Euphoria Resort tarjoaa laajan kattauksen erilaisia kuntoilumahdollisuuksia.
Blue Star Euphoria Resort tarjoaa laajan kattauksen erilaisia kuntoilumahdollisuuksia.

TUI Blue Atlantica Caldera Beach

Rauhallisessa Geranin kylässä Kreetalla sijaitsee yksi parhaista perhehotelleistamme, TUI Blue Atlantica Caldera Beach. Useat uima-altaat, leikkikentät, kuntosali ja minigolf-rata löytyvät hotellin alueelta ja vierailla on mahdollisuus osallistua lastenkerhoihin sekä ohjatuille liikuntatunneille.

Sisarhotelli TUI Blue Atlantica Caldera Paradise sijaitsee heti naapurissa. Voit valita majoituksen hotellin rauhallisemmalla alueella, Olympuksessa, tai vilkkaammassa Afroditessa, joka on lähempänä rantaa ja isoja altaita.

Kun lisäät majoituspakettiisi All Inclusiven, pääset nauttimaan valmiiksi katetun pöydän antimista koko loman ajan.

Yhdessä sisarhotellinsa, TUI Blue Caldera Paradisen kanssa, TUI Blue Atlantica Caldera Beach luo laajan, kauniin alueen meren äärellä.
Yhdessä sisarhotellinsa, TUI Blue Caldera Paradisen kanssa, TUI Blue Atlantica Caldera Beach luo laajan, kauniin alueen meren äärellä.

Blue Star Doryssa Seaside Resort

Blue Star Doryssa Seaside Resort on epäilemättä yksi Samoksen hienoimmista hotelleista. Sinua odottavat suuret huoneet, allasalue aivan rannan vieressä, kuntosali, spa, tennis- ja leikkikenttä. Valitse sinulle sopivin paketti; aamiainen, puolihoito tai All Inclusive.

Hotelli koostuu kahdesta osasta. Village muistuttaa kreikkalaista kylää kujineen, kauppoineen ja kirkkoineen ja Seaside sijaitsee lähempänä aktiviteettialuetta. Täällä pääset nauttimaan lomasta heti – matka lentokentältä hotellille kestää vain viisi minuuttia!

Blue Star Doryssa Seaside Resort muistuttaa kreikkalaista kylää.
Blue Star Doryssa Seaside Resort muistuttaa kreikkalaista kylää.

TUI Blue Kerkyra Golf

Vehreällä Korfun saarella, lähellä Korfun kaupunkia, sijaitsee perhehotelli TUI Blue Kerkyra Golf.

Useat altaat rannan läheisyydessä, lastenkerho, kuntosali, ryhmäliikuntatunnit, uimakoulu, iltaohjelma, tenniskenttä ja vain 10 minuutin matka lentokentältä maksimoivat lomanautinnon. All Inclusive sisältyy hintaan.

TUI Blue Kerkyra Golf -hotellin avaruus hurmaa.
TUI Blue Kerkyra Golf -hotellin avaruus hurmaa.

Muita samankaltaisia

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna