Kreikan parhaat perhehotellit

7.5.2019
Noora
Miten löytää hotelli, joka sopii koko perheelle? Tässä vinkkimme Kreikan perheystävällisistä hotelleista, joissa pienimmätkin vieraat on otettu huomioon.

TUI Family Life Atlantica Aegean Park

Nykyaikainen perheparatiisi – näin kuvailisimme TUI Family Life Atlantica Aegean Park -hotellia, jossa majoitukseen kuuluu aina All Inclusive, huoneet on suunniteltu lapsiperheille, hotellilla on oma vesipuisto ja useista huoneista on suora yhteys uima-altaaseen.

Hotellin katetussa vauva-altaassa perheen pienimmät nauttivat vesileikeistä, kun taas aikuiset voivat rentoutua rauhallisimmissa altaissa. Hotellilla järjestetään uimakoulu ja lastenkerho, ryhmäliikuntatunteja ja viihdeohjelmaa.

TUI Family LIfe Atlantica Aegean Park sijaitsee Kolymbian hienon rannan äärellä. Vieressä on TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort -hotelli.

TUI Family Life Atlantica Aegean Park -hotellissa on kaikki mitä tarvitset ihanaan perhelomaan.
TUI Family Life Atlantica Aegean Park -hotellissa on kaikki mitä tarvitset ihanaan perhelomaan.

Blue Star Euphoria Resort

Kreetan länsiosassa sijaitseva Blue Star Euphoria Resort on ylellinen viiden tähden hotelli rannan lähellä. Hotellin huonevalikoimassa on suosittuja swim up -huoneita ja All Inclusive kuuluu aina hintaan. Blue Star Euphoria Resortissa on vesipuisto ja yksi Kreikan suurimmista altaista.

Lisäksi hotellilla on suuri kuntosali, tenniskenttiä, ohjattuja liikuntatunteja ja kaksikerroksinen spa.

Blue Star Euphoria Resort tarjoaa laajan kattauksen erilaisia kuntoilumahdollisuuksia.
Blue Star Euphoria Resort tarjoaa laajan kattauksen erilaisia kuntoilumahdollisuuksia.

TUI Family Life Atlantica Caldera Beach

Rauhallisessa Geranin kylässä Kreetalla sijaitsee yksi parhaista perhehotelleistamme, TUI Family Life Atlantica Caldera Beach. Useat uima-altaat, leikkikentät, kuntosali ja minigolf-rata löytyvät hotellin alueelta ja vierailla on mahdollisuus osallistua lastenkerhoihin sekä ohjatuille liikuntatunneille.

Sisarhotelli TUI Family Life Atlantica Creta Paradise sijaitsee heti naapurissa. Voit valita majoituksen hotellin rauhallisemmalla alueella, Olympuksessa, tai vilkkaammassa Afroditessa, joka on lähempänä rantaa ja isoja altaita.

Kun lisäät majoituspakettiisi All Inclusiven, pääset nauttimaan valmiiksi katetun pöydän antimista koko loman ajan.

Yhdessä sisarhotellinsa, TUI Family Life Creta Paradisen kanssa, TUI Family Life Atlantica Caldera Beach luo laajan, kauniin alueen meren äärellä.
Yhdessä sisarhotellinsa, TUI Family Life Creta Paradisen kanssa, TUI Family Life Atlantica Caldera Beach luo laajan, kauniin alueen meren äärellä.

Blue Star Doryssa Seaside Resort

Blue Star Doryssa Seaside Resort on epäilemättä yksi Samoksen hienoimmista hotelleista. Sinua odottavat suuret huoneet, allasalue aivan rannan vieressä, kuntosali, spa, tennis- ja leikkikenttä. Valitse sinulle sopivin paketti; aamiainen, puolihoito tai All Inclusive.

Hotelli koostuu kahdesta osasta. Village muistuttaa kreikkalaista kylää kujineen, kauppoineen ja kirkkoineen ja Seaside sijaitsee lähempänä aktiviteettialuetta. Täällä pääset nauttimaan lomasta heti – matka lentokentältä hotellille kestää vain viisi minuuttia!

Blue Star Doryssa Seaside Resort muistuttaa kreikkalaista kylää.
Blue Star Doryssa Seaside Resort muistuttaa kreikkalaista kylää.

TUI Family Life Kerkyra Golf

Vehreällä Korfun saarella, lähellä Korfun kaupunkia, sijaitsee perhehotelli TUI Family Life Kerkyra Golf.

Useat altaat rannan läheisyydessä, lastenkerho, kuntosali, ryhmäliikuntatunnit, uimakoulu, iltaohjelma, tenniskenttä ja vain 10 minuutin matka lentokentältä maksimoivat lomanautinnon. All Inclusive sisältyy hintaan.

TUI Family Life Kerkyra Golf -hotellin avaruus hurmaa.
TUI Family Life Kerkyra Golf -hotellin avaruus hurmaa.

Muita samankaltaisia

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Yhdistelmäloma Thaimaassa – todellinen lomaelämys!

Unelmoitko Thaimaan pienistä paratiisisaarista, riippumattomakoilusta ja täydellisestä ajantajun kadottamisesta? Vai huutavatko aistisi uusien virikkeiden perään – värikkäille toreille, ihmisten keskelle ja herkullisten ruokapatojen ääreen? Jos valinta rantabungalowin ja lomakeskusten houkutusten välillä tuntuu mahdottomalta, voit hyvillä mielin valita molemmat!
Noora Noora 12.7.2019

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora 10.5.2019

6 Instagram-ystävällistä hotellia kesälomalle

Liikaa ihmisiä kuvassa, varjoisat uima-altaat, puut peittävät merinäköalan... Ei näin. Nyt listaamme perhehotellit, joista saat täydelliset instakuvat. Jatka lukemista ja nappaa kesän hienoimmat kuvat.
SallaS SallaS 8.5.2019