All Inclusive Mauritiuksella on todellista lomaluksusta

Lomalla parasta on jättää arkipäivän rutiinit taakseen. Erityisen helpoksi lomailun tekee All Inclusive, jolloin loman aikana ei tarvitse huolehtia ruuasta tai aktiviteeteista, sillä kaikki kuuluvat matkan hintaan. Vanhat mielikuvat All Inclusivesta ovat useimmiten — pelkkiä mielikuvia.

TUIn markkinoinnissa työskentelevä Anna Wennerström lomaili perheensä kanssa Mauritiuksella Blue Star The Ravenala -hotellissa. All Inclusive teki lomasta onnistuneen ja takasi perheelle rauhallisen lomakokemuksen.

Korkeat odotukset

Anna ja hänen puolisonsa ovat hyvän ruuan ystäviä ja hotellia valittaessa tasokkaalla ruualla oli suuri painoarvo. All Inclusive takasi rauhan ruokailutilanteisiin, sillä perheen 2- ja 5-vuotiailla lapsilla oli mahdollisuus valita, minkä verran ja mitä ruokaa he halusivat syödä.

Uusia elämyksiä joka ilta

Blue Star The Ravenala Attitude -hotelli on kaukana mielikuvien All Inclusive -hotellista, jossa matkan hintaan kuuluu jokaisena päivänä samanlainen buffef ja vedellä jatkettuja juomia. Valinnanvaraa on paljon: seitsemän illallisravintolaa, picnic-kori lounaalle, mauritiuslaista katuruokaa ja paljon muuta. Anna ei etukäteen edes oikeastaan tiennyt, mitä odottaa. Heti hotellille saapumisen jälkeen he varasivat eri ravintolat jokaiselle illalle. Ravintoloita ei erottanut ainoastaan ruokalistat, vaan jokaisessa oli ainutlaatuinen tunnelmansa.

- Mauritiuslaisessa ravintolassa oli paikallinen sisustus ja kokki laittoi ruokaa ravintolan sisäpuolella. Italialaisessa oli aivan erilainen tunnelma. Oli hieno kokemus kokeilla kaikkia eri vaihtoehtoja.

Perheen pienimmät eivät välttämättä ole aina avoimia uusille mauille. Aasialaisen ravintolan ruokalistalta ei löytynyt lapsille mitään mieleistä syötävää, mutta sekään ei ollut ongelma.

- Haimme lapsille buffetista muuta syötävää. Henkilökunta suhtautui kaikkeen ymmärtäväisesti. Jos lapset halusivat syödä pasta bolognesea, se kyllä järjestyi.

Snorklausta ja retkiä

All Inclusive joustaa muutenkin kuin pasta bolognesen suhteen. Esimerkiksi retkipäiviksi hotellilta voi saada mukaan picnic-eväät.

- Sekin onnistui helposti. Riitti, että tilasi lounaspaketin edellisenä iltana, ja aamulla meitä odotti yhtä korkeatasoinen lounas kuin hotellin ravintoloissa. Lounas oli valmiina eikä siitäkään tarvinnut maksaa ekstraa.

Anna tiesi etukäteen, että hotellin All Inclusive oli kehuttu, mutta hänellekin oli yllätys, mitä kaikkea All Inclusiveen kuului. Ruuan ja juoman lisäksi tarjolla oli monenlaista vesiurheilua kuten melontaa ja purjelautailua.

- Tekeminen ei loppunut kesken. Kaksi kertaa päivässä oli mahdollista lähteä snorklausretkelle, jotka olivat mahtavia. Hotellilta oli mahdollista lähteä myös puolen tunnin veneretkelle ilman ylimääräisiä ponnisteluja.

Klassisia omeletteja

Aamiasbuffet tarjoiltiin joka päivä samassa ravintolassa, mutta aamiainen oli silti vaihtelevaa. Anna kertoo aamiaisen olevan klassinen eurooppalainen aamiainen paikallisella vivahteella kuten eksoottisilla hedelmillä.

Pienet yksityiskohdat ratkaisevat

Pienet yksityiskohdat vaikuttavat lomakokemukseen yllättävänkin paljon, kuten esimerkiksi pöytiintarjoilu. Illallisella pienet yksityiskohdat tekivät siitä entistäkin onnistuneemman.

- Ravintolassa sai valita viinit erilliseltä viinilistalta, ja vaihtoehtoja oli runsaasti.

Annalla ja hänen perheellään oli vain yksi sääntö heidän All Inclusive -lomallaan: Jokaisen piti syödä jäätelöä joka päivä. Onneksi sitä oli tarjolla lähes jokaisen kulman takana.

Blue Star The Ravenala Attitude -hotellin lisäksi kehuttuja All Inclusiveja on muissakin hotelleissa. Kesäkauden All Inclusive -suosikkeja ovat TUI Blue Atlantica Aegean Blue, TUI Blue Atlantica Kalliston Resort ja TUI Blue Atlantica Aegean Park. Niistä jokainen on saanut korkeat asiakasarviot erityisesti ruuastaan.

Mauritiuksella voit herkutella TUIn hotellien All Inclusivessa

Muita samankaltaisia

Koe Sansibar – tässä parhaat vinkkimme

Talvella 2020-20201 voit lentää kätevästi suoralla TUIn lomalennolla unelmaisen Sansibarin paratiisirannoille. Uutuuskohteemme tarjoaa liidunvalkeita rantoja, palmupuita ja sinisen meriveden mutta myös paljon hauskaa tekemistä ja mielenkiintoista näkemistä.
Johanna Johanna

5 ympäristösertifioitua hotellia kesälomalle

Asia, joka muodostuu yhä tärkeämmäksi matkailijoiden keskuudessa, on ympäristösertifioidut hotellit. 95 prosenttia TUIn asiakkaista pitää vastuullisuutta tärkeänä osana lomaa ja noin joka viides ei voisi kuvitella majoittuvansa hotelliin, joka ei ole ympäristösertifioitu. Tämän osoittaa vastikään tehty asiakastutkimus. Tähän olemme listanneet viisi suosituinta kesäkauden ympäristösertifioitua hotelliamme.
Oona Oona

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora