Matkat
Los Gigantes

Hinta alkaen

...

Hotelleja

9

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 0,80 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero– 2 t.
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 10 000

Matkat Los Gigantes

Los Gigantes

Los Gigantes on keskisuuri lomakohde, jossa on useita rantoja sekä runsaasti kauppoja ja ravintoloita. Kuitenkin lomakohde on onnistunut säilyttämään viihtyisän pienimuotoisuutensa ja siitä onkin tullut lomaltaan erityistä mukavuutta hakevien suosikkikohde. Talvikaudella valikoimassamme on useita hyviä hotelleja, joista voit valita juuri sinun Los Gigantesin matkallesi sopivimman. Voit valita esimerkiksi TUI Bluen, joka on tarkoitettu ilman lapsia matkustaville aikuisille. Jos taas matkustat kohteeseen perheen kanssa, suosittelemme tutustumaan TUI Suneo -hotelliin.

Los Gigantes sijaitsee auringonlaskun puolella, läntisellä Teneriffalla ja on tilastojen mukaan saaren aurinkoisin lomakohde. Rakennusten valkoiset julkisivut, palmut ja kukkaistutukset reunustavat eri tasoilla kulkevia katuja, joilta avautuu kauniit näkymät Atlantille. Kaupungin pohjoispuolella jyrkät kalliot, "Los Gigantes" eli "jättiläiset", kohoavat merestä lähes pystysuoraan, aina vaikuttavaan 600 metrin korkeuteen. Näistä kallioista on Los Gigantes saanut nimensä.

Useita kaupunginosia

Aidointa pikkukaupungin tunnelmaa voit kokea vanhassa Los Gigantesissa ja sen pienvenesatamassa, torilla, kirkon äärellä ja pikkukujilla. Hieman kauempana etelässä sijaitsee rauhallinen Puerto Santiago, jossa on monia hotelleja ja ravintoloita. Asutus jatkuu aina Playa de la Arenalle asti, jossa on myös tumma, laavahiekkainen ranta.

Lähellä Teiden tulivuorta ja pohjoisrannikkoa

Los Gigantes muodostaa hyvän tukikohdan, kun haluat tutustua laajemmin Teneriffan saareen. Kiemurtelevia vuoristoteitä pitkin on vain muutaman kymmenen kilometrin matka kansallispuistoon, joka ympäröi Teiden tulivuorta. Tietä toiseen suuntaan kuljettaessa pääset ikivanhoista traakkipuistaan tunnettuun Icod de los Vinosiin, viehättävään Garachicon pikkukaupunkiin sekä värikkääseen satamakaupunki Puerto de la Cruziin Orotavan laakson banaaniviljelmien lähistölle.

Retkivinkkejä

  • Eläinpuisto Loro Parque, jossa voit nähdä mm. miekkavalaita delfiineitä, papukaijoja ja pingviineitä
  • Siam Parkin vesipuisto, jossa on vesiliukumäkiä, aaltoallas sekä thaimaalainen kylä
  • Delfiinisafari, retki sukellusveneellä ja käynti luonnonkauniilla La Gomeralla

Vuokraa auto etukäteen

Auton vuokraaminen on hyvä tapa nähdä ja kokea Teneriffaa laajemmin. Mukavalla etäisyydellä ovat niin vuoriston vaelluspolut, golfkentät, vesipuistot kuin Santa Cruzin suurkaupunki. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi.
Lue lisää autonvuokrauksesta Teneriffalla »

Matkavaihtoehtoja Los Gigantes