Matkat
Matemwe

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 8–15 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaTansanian šillinki (TZS)
  • Aikaero+1 tunti
  • PääkaupunkiDodoma
  • KieliSwahili, englanti
  • Väkilukun. 1 300 000 Sansibarilla

Matkat Matemwe

Matemwe

Häikäisevän valkea hiekka on kuin perunajauhoa jalkapohjien alla. Matemwen ranta ulottuu usean kilometrin matkalla saaren itäosan pohjoispäässä. Täällä lomailet ihanan harmonisessa ympäristössä, modernissa afrikkalaistyylisessä Sunshine Marine Lodge -hotellissa nauttien joogasta ja näköalasta merelle.

Matemwen rannalla ilmapiiri on rauhallinen ja rento. Asutusta on varsin vähän, joten voit nauttia avoimista näköaloista yli taivaan ja meren, jolla perinteiset dhow-veneet hiljalleen lipuvat. Saaren paikalliset asukkaat laskevat verkkojaan ja pyydystävät kalaa ja äyriäisiä.

Sukella ja snorklaa Mnemba-atollilla

Nousu- ja laskuveden ero on suuri. Siksi monet alueen harvoista hotelleista ovat rakentaneet rannoille laitureita. Sunshine Marine Lodge on niistä yksi. Hotellilta pääset helposti Mnemba-atollille, joka on tunnettu koralliriutoistaan, joilla olosuhteet sukeltamiseen ja snorklaamiseen ovat erinomaiset.

Aitoa ja rauhallista

Itse Matemwa on perinteinen paikallinen kylä, jossa kylän väki elää omaa arkeaan. Hotelleja on vain harvassa, ja useimmissa on omat ravintolat. Hotellimme, Sunshine Marine Lodge, sijaitsee noin viiden kilomerin päässä itse kylästä ja sillä on oma, paikalliseen ruokakulttuuriin painottunut gourmetravintola.

Upea Stone Town

Saari on pieni, pinta-alaltaan noin Kemiönsaaren kokoinen, mutta tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Voit sukeltaa ja snorklata, tähystellä delfiinejä merellä tai vaikka joogata rannalla. Mausteretkellä saat matkaasi muistoja ihastuttavista vaniljan, kanelin ja muskotin tuoksuista, minkä lisäksi saat kuulla paljon saaren historiasta. Kävely Sultanin palatsissa ja kauniisti kaiverretut portit upeassa – ja viehättävästi kuluneessa – Stone Townin vanhassa kaupungissa vievät sinut ajatuksissa aivan toisenlaiseen maailmaan. Odotettavissa varmasti paljon kuvattavaa ja satumaisia auringonlaskuja.

Matkavaihtoehtoja Matemwe