Matkat
Paje

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hintaesimerkit Sansibarista
  • Päivällinenn. 8–15 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaTansanian šillinki (TZS)
  • Aikaero+1 tunti
  • PääkaupunkiDodoma
  • KieliSwahili, englanti
  • Väkilukun. 1300 000 Sansibarilla

Matkat Paje

Paje sijaitsee Sansibarin kaakkoisosassa ja houkuttelee leijalautailijoita kaikkialta maailmasta. Pienen kalastajakylän ilmapiiri on surffikulttuurin mukavasti värittämää. Hakuna Matata! Asut pienessä ja edullisessa hotellissa aivan rannalla.

Paje on mukava yhdistelmä rauhallista ja rentoa rantaelämää ja aktiviteetteja. Ranta houkuttelee leijalautailijoiden lisäksi rantaelämän ystäviä. Hieno hiekkaranta täyttää nimittäin monta unelmarannan kriteeriä. Ranta on liidunvalkeaa ja pehmeää hiekkaa ja sitä reunustavat palmut ja turkoosina kimaltava meri. Rannan äärellä on useita pieniä hotelleja, ravintoloita ja rantabaareja. Iltaelämä on rauhallista ja sitä värittää mukavasti surffikulttuuri.

Leijalautailijoiden paratiisi

Täällä elämä keskittyy vahvasti rannan ympärille. Monet tulijoista tulevat leijalautailun vuoksi. Varmat tuulet sekä tasainen ja matala laguuni luovat yhdessä erinomaiset olosuhteet. Ei väliä, vaikka et olisi koskaan seissyt leijalaudan päällä. Paje sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin surffaajille. Rannalla on useita paikkoja, joista voit vuokrata varusteita ja saada opetusta.

Upea Stone Town

Saari on pieni, pinta-alaltaan noin Kemiönsaaren kokoinen, mutta tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Voit sukeltaa ja snorklata, tähystellä delfiinejä merellä tai vaikka joogata rannalla. Mausteretkellä saat matkaasi muistoja ihastuttavista vaniljan, kanelin ja muskotin tuoksuista, minkä lisäksi saat kuulla paljon saaren historiasta. Kävely Sultanin palatsissa ja kauniisti kaiverretut portit upeassa – ja viehättävästi kuluneessa – Stone Townin vanhassa kaupungissa vievät sinut ajatuksissa aivan toisenlaiseen maailmaan.

Odotettavissa varmasti paljon kuvattavaa ja satumaisia auringonlaskuja...

Matkavaihtoehtoja Paje