Matkat
Uroa

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 8–15 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaTansanian šillinki (TZS)
  • Aikaero+1 tunti
  • PääkaupunkiDodoma
  • KieliSwahili, englanti
  • Väkilukun. 1300 000 Sansibarilla

Matkat Uroa

Uroa

Uroa on pieni ja rauhallinen kalastajakylä Sansibarin itärannikolla, joka sopii rentouttavaan rantaloman viettoon. Asut edullisesti, aivan valkean hiekkarannan äärellä.

Uroa lomakohteena sopii sinulle, joka haluat viettää rentouttavaa omaa hienojan rantojen äärellä. Täällä asut myös lähellä paikallista arkipäivän elämää. Kylän väki elää pääasiassa kalastuksella ja meriheinän viljelyllä, matkailu ei ole täällä vielä niin kehittynyttä kuin muissa kohteissa.

Raukeita lomapäiviä rannalla

Uroassa sinua odottavat matalat ja valkeahiekkaiset rannat, turkoosi vesi ja korkeat palmut täynnä kookospähkinöitä. Aamupäivisin meressä uiminen onnistuu helposti. Iltapäivisin laskuveden aikaan meren vetäytyessä kauemmaksi, on uiminen hieman hankalampaa. Silloin kannattaakin suunnata hotellin uima-altaalle, tai tehdä pitkä kävelylenkki mukavan pehmeällä hiekalla. Voit myös poiketa rannan kalatorilla tai tehdä snorklausretken jollekin rannikon monista pikkusaarista.

Pieniä ja viehättäviä hotelleja

Hotellimme Uroassa ovat pieniä ja viehättäviä ja kaikki sijaitsevat rannalla. Palmunlehväkatot, matalat rakennukset ja luonnonläheiset värisävyt saavat hotellit sulautumaan kauniisti ympäristöön.

Upea Stone Town

Saari on pieni, pinta-alaltaan noin Kemiönsaaren kokoinen, mutta tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Voit sukeltaa ja snorklata, tähystellä delfiinejä merellä tai vaikka joogata rannalla. Mausteretkellä saat matkaasi muistoja ihastuttavista vaniljan, kanelin ja muskotin tuoksuista, minkä lisäksi saat kuulla paljon saaren historiasta. Kävely Sultanin palatsissa ja kauniisti kaiverretut portit upeassa – ja viehättävästi kuluneessa – Stone Townin vanhassa kaupungissa vievät sinut ajatuksissa aivan toisenlaiseen maailmaan. Odotettavissa varmasti paljon kuvattavaa ja satumaisia auringonlaskuja.

Matkavaihtoehtoja Uroa