Matkat
Nungwi

Hinta alkaen

...

Hotelleja

5

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 8–15 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaTansanian šillinki (TZS)
  • Aikaero+1 tunti
  • PääkaupunkiDodoma
  • KieliSwahili, englanti
  • Väkilukun. 1 300 000 Sansibarilla

Matkat Nungwi

Nungwi

Nungwi on yksi Sansibarin suosituimmista lomakohteista, mikä on helppo ymmärtää. Täällä sijaitsevat nimittäin saaren parhaat rannat. Rantojen äärellä kookospalmut kasvavat tiheään ja hiekka on ihanan puuterinvalkeaa. Merellä kelluvat perinteiset kalastajaveneet. Hotellimme ovat tasokkaita ja useimmissa on All Inclusive.

Nungwi sijaitsee ylimpänä saaren pohjoiskärjessä. Täällä kohtaavat perinteinen ja moderni Sansibar. Hotellien ulkopuolella eletään tavallista paikallista arkea ja lähikaduilla on paljon ravintoloita ja baareja. Ilmapiiri on vilkas, rentoon sansibarilaiseen tapaan.

Saaren parhaat rannat

Nungwin rannat ovat häikäisevän kauniit – valkeaa hiekkaa, turkoosi meri ja korkeita palmuja. Nungwissa vuorovesivaihtelu on vähäistä, minkä vuoksi rannat sopivat erinomaisesti uimiseen. Läntisellä rannalla on useita ravintoloita ja baareja, sekä hedelmiä ja matkamuistoesineitä kauppaavia myyjiä. Itäinen ranta on täysi vastakohta, täällä voit viettää rantapäivää huomattavasti rauhallisemmissa merkeissä.

Elämää veden äärellä

Suurin osa paikallisväestöstä saa elantonsa kalastuksesta. Nungwi on jo pitkään tunnettu klassisten sansibarilaisten dhow-veneiden valmistuksen keskuksena. Dhow-veneissä on kauniit viistot kangaspurjeet, ja niitä näkee usein merellä tai kalastusretkien välissä rannalle ylös vedettyinä. Haluatko lomallasi sukeltaa tai snorklata? Vedenalaiseen elämään voit tutustua jollain monista värikkäistä koralliriutoista kuten esimerkiksi Mnemba Atollilla itärannikon edustalla.

Upea Stone Town

Saari on pieni, pinta-alaltaan noin Kemiönsaaren kokoinen, mutta tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Voit sukeltaa ja snorklata, tähystellä delfiinejä merellä tai vaikka joogata rannalla. Mausteretkellä saat matkaasi muistoja ihastuttavista vaniljan, kanelin ja muskotin tuoksuista, minkä lisäksi saat kuulla paljon saaren historiasta. Kävely Sultanin palatsissa ja kauniisti kaiverretut portit upeassa – ja viehättävästi kuluneessa – Stone Townin vanhassa kaupungissa vievät sinut ajatuksissa aivan toisenlaiseen maailmaan. Odotettavissa varmasti paljon kuvattavaa ja satumaisia auringonlaskuja.

Matkavaihtoehtoja Nungwi