Matkat
Pingwe

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 8–15 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaTansanian šillinki (TZS)
  • Aikaero+1 tunti
  • PääkaupunkiDodoma
  • KieliSwahili, englanti
  • Väkilukun. 1 300 000 Sansibarilla

Matkat Pingwe

Pingwe

Pingwe sijaitsee niemellä, Sansibarin saaren itärannikolla, pienen Dongwen kylän pohjoispuolella. Pieni paratiisi, jonka unelmarannoilla turkoosinsinisenä kimaltavan meren äärellä loman keskipisteenä on rentoutuminen. Mikäli kaipaat lomallesi aktiviteetteja, voit kokeilla leija- tai purjelautailua.

Pingwen hieman syrjäisestä sijainnista johtuen monikaan ei ole vielä kylää löytänyt. Paikallisbussikaan eivät pysähdy täällä! Odotettavissa on siis täydellisen rentouttava loma rauhallisessa ilmapiirissä. Hotellimme sijaitsevat Pingwessä ja naapurikylä Dongwessa.

Ravintola kuin suoraan Instagramista

Käy syömässä Sansibarin kenties tunnetuimmassa ravintolassa, The Rockissa, joka on rakennettu kalliolle noin 30 m päähän rannasta. Ruokalistalla on paikallisia erikoisuuksia, italialaisin vivahtein. Nauti herkuista yhdessä Pingwe Beachille avautuvien upeiden näköalojen kanssa. Ravintolaan kuljetaan veneellä (jos et tahdo uida), tai laskuveden aikaan voit myös kahlata.

Leijalautailua ja rantakävelyjä

Aamupäivisin, nousuveden aikaan, olosuhteet leija- ja purjelautailuun ovat erinomaiset. Ja jos haluat tutustua vedenalaiseen maailmaan, voit varata snorklausretken. Iltapäivisin laskuveden aikaan ranta laajenee ja uiminen vaikeutuu. Mikä olisi silloin mukavampaa kuin tehdä pitkä kävely pehmeällä hiekalla? Hotellimme sijaitsevat nimen itäpuolella, länsipuolella on kourallinen ravintoloita. Illan päätteeksi voi poiketa johonkin ravintoloista, joissa pääset myös ihastelemaan auringonlaskua.

Upea Stone Town

Saari on pieni, pinta-alaltaan noin Kemiönsaaren kokoinen, mutta tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Voit sukeltaa ja snorklata, tähystellä delfiinejä merellä tai vaikka joogata rannalla. Mausteretkellä saat matkaasi muistoja ihastuttavista vaniljan, kanelin ja muskotin tuoksuista, minkä lisäksi saat kuulla paljon saaren historiasta. Kävely Sultanin palatsissa ja kauniisti kaiverretut portit upeassa – ja viehättävästi kuluneessa – Stone Townin vanhassa kaupungissa vievät sinut ajatuksissa aivan toisenlaiseen maailmaan. Odotettavissa varmasti paljon kuvattavaa ja satumaisia auringonlaskuja.

Matkavaihtoehtoja Pingwe