Matkat
Dhaalu Atoll

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 13 e
  • Vesi (1 l)n. 3,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaRufiyaa (MVR)
  • Aikaero+3 tuntia
  • PääkaupunkiMalé
  • KieliDivehi
  • Väkilukun. 420 000

Matkat Dhaalu Atoll

Dhaalu Atoll

Dhaalu Atoll sijaitsee keskellä Malediivien saaristoa. RIUn kaksi hotellia ovat uusia rantaparatiiseja kookospalmujen ja turkoosien laguunien muodostamassa miljöössä. Koralliriutta ja kristallinkirkas vesi tekevät lomakohteesta täydellisen snorklaamiseen, sukeltamiseen ja muun vesiurheilun harrastamiseen.

Upouudet RIU-hotellit omilla saarillaan

Maafushia ja Kedhigandua yhdistää veden päälle rakennettujen villojen reunustama kävelysilta. Hotelleilla voit rentoutua, nauttia hyvästä ruuasta ja tietysti tutustua vedenalaiseen, värikkääseen maailmaan snorklaamalla tai sukeltamalla.

Kengät voit huoletta jättää huoneeseen ja nauttia lomasta paljasjaloin, menet sitten rannalle tai baariin. Rentoutumisen täydentää käynti hotellin span hieronnassa. Jos rentoudut mieluummin liikkumalla, on tarjolla paljon aktiviteetteja, joista voit valita oman kiinnostuksesi mukaan.

Kaksi hotellisaarta

Riu Atoll Maafushin saarella sopii niin perheille kuin ilman lapsia matkustaville aikuisille. Valitse huone rannan ääreltä tai veden päälle rakennettu villa, jonka terassilta voit ihailla klovnikaloja. Kun olet loikoillut rantahiekalla aikasi, voit lähteä kokeilemaan SUP-lautailua (paddle surfing), polkuveneilyä tai snorklaamaan.

Riu Palace Maldivas Kedhiganduan saarella sopii todella tasokasta lomaa kaipaaville. Täällä kruunaat lomasi varaamalla paaluille, veden päälle rakennetun villan, johon kuuluu oma uima-allas. Riu Palace Maldivasin vieraat voivat käyttää useita naapurihotelli Riu Atollin palveluita ja osallistua sen aktiviteetteihin. Kedhigandua on saarista se rauhallisempi, koska kaikki aktiviteetit järjestetään Maafushilla. Riu Palace Maldivasin ravintolat ja baarit ovat vain hotellin omille vieraille.

Malediivit kokonaisuutena

Malediivit näyttää kartalla kouralliselta pikkuisia keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa on syntynyt kirjaimellisesti korallista ja sen korkein kohta on vain noin kaksi metriä merenpinnan yläpuolella. Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsiniä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaimpiin.

Matkustaminen Malediiveille

Lennämme ympäri vuoden Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähellä maan pääkaupunkia Male’a. Lentokenttäsaarelta jatkat paratiisisaarelle vesitasolla, maan sisäisellä lennolla tai veneellä – riippuen välimatkasta. Nämä kuljetukset sisältyvät aina matkan hintaan. Lue lisää kohdasta Matka lentokentältä

Malediivit kesällä

Kesäkuukausina, toukokuusta syyskuuhun, sää ei ole yhtä vakaa ja aurinkovarma kuin talvella, ja voimakkaita mutta lyhyitä, ohimeneviä sateita saattaa esiintyä. Tämän vuoksi matkat saattavat olla edullisempia kohteeseen kesäkuukausina, kuin huippusesongin aikaan. Lue lisää Maedivien säästä.

Matkavaihtoehtoja Dhaalu Atoll