Matkat
Malediivit

Hinta alkaen

...

Hotelleja

25

Hintataso

Hintaesimerkit Ari Atollilta
 • Pizzan. 12 e
 • Vesi (1,5 l)n. 4 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaRufiyaa (MVR)
 • Aikaero+3 tuntia
 • PääkaupunkiMalé
 • KieliDivehi
 • Väkilukun. 420 000

Matkat Malediivit

Baa Atoll.

Valitse Malediivit kun haluat kokea trooppisen unelman turkoosien laguunien, huojuvien kookospalmujen ja lähes epätodellisen valkeiden rantojen äärellä. Hotellisaarilla vietät rentoa rantaelämää moderneissa puitteissa. Palveluihin kuuluu urheilumahdollisuuksia, spa, uima-altaita, snorklausta ja tasokkaita ravintoloita. Ei ole siis mikään ihme, että monet valitsevat Malediivit häämatkansa kohteeksi.

Malediivit on Vuoden HimoTUIn Loma 2018 -äänestyksen suosituin kohde.

Korallien maa

Malediivit näyttää kartalla kouralliselta keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa-alue on syntynyt kirjaimellisesti korallista. Maan korkein kohta on vain noin 2 m merenpinnan yläpuolella! Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsinisiä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaisiin.

Kuljetukset sisältyvät hintaan

Matkustat Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähelle pääkaupunki Male'a. Lentokenttäsaarelta jatkat paratiisisaarelle vesitasolla, maan sisäisellä lennolla tai veneellä – riippuen välimatkasta. Nämä kuljetukset sisältyvät aina matkan hintaan. Valikoimassamme on erikokoisia lomahotelleja eri hintaluokista, näin löydät varmasti joukosta oman suosikkisi.

Valitse useasta saariryhmästä

Klikkaa linkkejä ja lue lisää eri atolleista ja hotellisaarista.

 • Ari Atoll – valitse kolmesta hotellisaaresta ja vaihtoehdoista edullisista bungaloweista aina viiden tähden hotelleihin
 • Lhaviyani Atoll – lomailet Kuredu Island Resort & Spassa kolmen kilometrin pituisen valkean rannan äärellä. Hotellilla on myös pieni golfkenttä.
 • North Male' Atoll – hotellimme sijaitsee paratiisisaarella, sopivan lähellä jotta voit tehdä päiväretkiä pääkaupunki Male'en.
 • Gaafu Alifu Atoll – kuntoilua, hyvinvointia, hyvää ruokaa ja rentouttavia hetkiä uudessa Robinson Club Maldives-konseptihotellissamme.
 • Raa Atoll – tusinakaupalla koskemattomia snorklausriuttoja ja ayurveda-spa
 • Noonu Atoll – paratiisilomaa kuntoilun, herkullisen ruuan ja valkeiden rantojen parissa konseptihotelli Robinson Club Noonussa.
 • Haa Dhaalu Atoll – eko-hotelli, jossa fokuksena ympäristö ja paikallinen kulttuuri.
 • South Male Atoll – keskeisellä paikalla sijaitseva atolli, jossa edullinen All Inclusive -hotelli.
 • Dhaalu Atoll – kaksi RIU-hotellia omilla paratiisisaarillaan. Saaria yhdistää kävelysilta, jota reunustavat veden päälle rakennetut villat.
 • Meemu Atoll – hotellimme Meemu Atollilla, Cinnamon Hakuraa Huraa Maldives, sijaitsee kahdella saarella. Hotellilla on spa ja oma koralliriutta – hyvä valinta, kun haluat lomallasi rentoutua, snorklata a sukeltaa.

Matkakohteet Malediivit

Gaafu Alifu Atoll

Gaafu Alifu Atoll

2 hotellia
Alkaen
Paratiisisaari, jossa valkeita rantoja , turkoosi meri ja hotellimme Robinson Club Maldives, jossa voit nauttia urheilusta, joogasta, spa-hoidoista ja hyvästä ruuasta.
Meemu Atoll

Meemu Atoll

1 hotellia
Alkaen
Yksi Malediivien salaisimmista atolleista, joka tarjoaa upeat olosuhteet snorklaamiseen ja sukeltamiseen. Sekä tietysti ihanaa rentoutumista lomahotellissa.
Ari Atoll

Ari Atoll

8 hotellia
Alkaen
Yksi Malediivien suurimmista saariryhmistä lentokenttäsaaren länsipuolella. Ari Atollilla valikoimassamme on kuusi hotellisaarta, joilla hotelleja edullisista luksukseen.
Lhaviyani Atoll

Lhaviyani Atoll

2 hotellia
Alkaen
Yksi Malediivien suosituimmista hotelleistamme, Kuredu Island Resort & Spa, on upea lomaparatiisi. Saarella on kolme kilometriä valkoista hiekkarantaa ja 6-reikäinen golfkenttä.
North Male Atoll

North Male Atoll

6 hotellia
Alkaen
Malediivien keskeinen atolli, jolla pääkaupunki Malé sijaitsee. Voit valita useasta hotellivaihtoehdosta pieniltä paratiisisaarilta, joilta voit tehdä päiväretkiä pääkaupunkiin.
Raa Atoll

Raa Atoll

0 hotellia
Alkaen
Meedhupparun hotellisaarta ympäröivät liidunvalkeat rannat, turkoosit laguunit ja kehämäinen koralliriutta. Täällä voit rentoutua ayurvedan parissa ja balilaisessa aromaterapiassa.
Haa Dhaalu Atoll

Haa Dhaalu Atoll

1 hotellia
Alkaen
Aidointa mitä Malediiveillä voit kokea! Haa Dhaalu -atollilla asut The Barefoot Eco Hotellissa, jossa snorklaus ja rantaelämä on yhdistettävissä pieneen kalastajakylään suuntautuvaan pyöräretkeen.
Noonu Atoll

Noonu Atoll

1 hotellia
Alkaen
Atolli saaren pohjoisosassa. Kuljetus tapahtuu vesitasolla paratiisimaiselle Orivarun hotellisaarelle ja lifestyle-hotelliimme Robinson Club Noonuun.
Uutuus
South Male Atoll

South Male Atoll

2 hotellia
Alkaen
Keskeisellä paikalla sijaitseva atolli, jonne on vain 45 minuutin venematka lentokentältä ja pääkaupunki Malésta. Edullinen All Inclusive -hotellimme sijaitsee omalla pienellä paratiisisaarellaan.
Uutuus
Dhaalu Atoll

Dhaalu Atoll

2 hotellia
Alkaen
Dhaalu Atoll sijaitsee keskellä Malediivien saaristoa. Atollilla on kaksi RIUn lomaparatiisia – molemmat uusia ja tasokkaita. Kahta hotellisaarta yhdistää kävelysilta.
Katso kaikki (10)

Matkavaihtoehtoja Malediivit