Matkat
Malediivit

Hinta alkaen

...

Hotelleja

14

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkit Ari Atollilta
 • Pizzan. 14 e
 • Olut (50 cl)n. 4 e
 • Vesi (1,5 l)n. 4 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaRufiyaa (MVR)
 • Aikaero+5 tuntia
 • PääkaupunkiMalé
 • KieliDivehi
 • Väkiluku417 492

Matkat Malediivit

Valitse Malediivit kun haluat kokea trooppisen unelman turkoosien laguunien, huojuvien kookospalmujen ja lähes epätodellisen valkeiden rantojen äärellä. Hotellisaarilla vietät rentoa rantaelämää moderneissa puitteissa. Palveluihin kuuluu urheilumahdollisuuksia, spa, uima-altaita, snorklausta ja tasokkaita ravintoloita. Ei ole siis mikään ihme, että monet valitsevat Malediivit häämatkansa kohteeksi.

Malediivit on Vuoden HimoTUIn Loma 2018 -äänestyksen suosituin kohde.

Korallien maa

Malediivit näyttää kartalla kouralliselta keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa-alue on syntynyt kirjaimellisesti korallista. Maan korkein kohta on vain noin 2 m merenpinnan yläpuolella! Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsinisiä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaisiin.

Matkustaminen Malediiveille

Matkustat Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähelle pääkaupunki Male'a. Täältä jatkat omalle paratiisisaarellesi vesitasolla tai veneellä, riippuen etäisyydestä. Valikoimassamme on erikokoisia lomahotelleja eri hintaluokista, näin löydät varmasti joukosta oman suosikkisi.

Valitse seitsemästä saariryhmästä

 • Ari Atoll – valitse kolmesta hotellisaaresta ja vaihtoehdoista edullisista bungaloweista aina viiden tähden hotelleihin
 • Lhaviyani Atoll – lomailet Kuredu Island Resort & Spassa kolmen kilometrin pituisen valkean rannan äärellä. Hotellilla on myös pieni golfkenttä.
 • North Male' Atoll – hotellimme sijaitsee paratiisisaarella, sopivan lähellä jotta voit tehdä päiväretkiä pääkaupunki Male'en.
 • Gaafu Alifu Atoll – kuntoilua, hyvinvointia, hyvää ruokaa ja rentouttavia hetkiä uudessa Robinson Club Maldives-konseptihotellissamme.
 • Raa Atoll – tusinakaupalla koskemattomia snorklausriuttoja ja ayurveda-spa
 • Haa Dhaalu – aitoa kulttuuria ja perinteitä
 • Noonu – paratiisilomaa kuntoilun, herkullisen ruuan ja valkeiden rantojen parissa konseptihotelli Robinson Club Noonussa.

Matkakohteet

Gaafu Alifu Atoll

Gaafu Alifu Atoll

1 hotellia
Alkaen
Paratiisisaari, jossa hotellimme Robinson Club Maldives tarjoaa loistavat puitteet sukeltamiseen, vesiurheiluun ja joogaan. Hotelllla on lisäksi spa ja maukasta ruokaa.
Meemu Atoll

Meemu Atoll

0 hotellia
Alkaen
Yksi Malediivien salaisimmista atolleista, joka tarjoaa upeat olosuhteet snorklaamiseen ja sukeltamiseen. Sekä tietysti ihanaa rentoutumista lomahotellissa.
Ari Atoll

Ari Atoll

4 hotellia
Alkaen
Yksi Malediivien suurimmista saariryhmistä lentokenttäsaaren länsipuolella. Valikoimassamme on neljä hotellisaarta, joilla hotelleja keskitasoisista ensiluokkaisiin.
Lhaviyani Atoll

Lhaviyani Atoll

2 hotellia
Alkaen
Hieno Kuredu Island Resort & Spa -hotelli on upea lomaparatiisi. Saarella on kolme kilometriä valkoista hiekkarantaa ja pieni 6-reikäinen golfkenttä.
North Male Atoll

North Male Atoll

3 hotellia
Alkaen
Malediivien keskeinen atolli, jolla pääkaupunki Male sijaitsee. Hotellimme sijaitsevat yksityisillä paratiisisaarilla, mutta kuitenkin niin lähellä, että voit tehdä päiväretken pääkaupunkiin.
Raa Atoll

Raa Atoll

2 hotellia
Alkaen
Meedhupparun hotellisaarta ympäröivät liidunvalkeat rannat, turkoosit laguunit ja kehämäinen koralliriutta. Täällä voit rentoutua ayurvedan parissa ja balilaisessa aromaterapiassa.
Haa Dhaalu Atoll

Haa Dhaalu Atoll

1 hotellia
Alkaen
Haa Dhaalu -atollilla lomailet aidossa ympäristössä Malediivien saaristossa. Asut eko-hotellissa lähellä luontoa ja upeita snorklausriuttoja.
Noonu Atoll

Noonu Atoll

1 hotellia
Alkaen
Pieni hotellisaari Malediiveilla, jossa yhdistät lomaasi kuntoilun ja rentoutumisen snorklaukseen ja hyvään ruokaan lifestyle-hotelli Robinson Club Noonussa.
Katso kaikki (8)

Matkavaihtoehtoja Malediivit

Hotellit Malediivit