Matkat
Baa Atoll

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Virvoitusjuoma (33 cl)n. 3 e
  • Salaattin. 10 e
  • Buffetpäivällinenn. 30 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaRufiyaa (MVR)
  • Aikaero+3 tuntia
  • PääkaupunkiMalé
  • KieliDivehi
  • Väkilukun. 420 000

Matkat Baa Atoll

Baa Atoll

Baa Atoll sijaitsee keskellä Malediivien paratiisimaista saaristoa. Yhdellä Baa Atollin kauniista saarista sijaitsee puolestaan hotelli Kihaa Maldives. Täällä odotettavissa on kaikkea snorklaamisesta värikkäiden kalojen vedenalaisessa maailmassa liidunvalkeisiin rantoihin, ylellisistä huoneista kuntosaliin, spahan, tenniskenttiin ja squash-halliin. Ravintoloita hotellilla on kolme ja uima-altaita kaksi.

Hotelli Kihaa Maldives edustaa kaikkea sitä, mikä on tehnyt Malediiveista synonyymin maanpäälliselle paratiisille. Asut pienellä, pyöreällä saarella, jonka keskellä palmut kohoavat korkeuksiin ja lähinnä merta katkeamaton, liidunvalkea korallihiekkaranta. Joka puolestaan rajoittuu turkooseihin laguuneihin ja koralliriuttoihin värikkäine trooppisine kaloineen.

Rentoutumista ja aktiviteetteja

Kaikki huoneet sijaitsevat tyylikkäissä villoissa, joko rannalla tai aivan sen tuntumassa. Villoilta on lyhyt matka ravintoloihin, kahdelle altaalle, spahan, kuntosalille, tenniskentille, squash-halleille, sukelluskentille, kirjastoon ja useiden muiden palveluiden pariin. Lue lisää hotelliesittelystä.

Näin matkustat Baa Atollille

Baa Atolli sijaitsee keskellä Malediivien saaristoa. Lentosi laskeuduttua kansainväliselle lentokentälle, jatkat matkaa lyhyellä maan sisäisellä lennolla ja lopuksi vielä lyhyen matkan moottoriveneellä tälle uskomattoman kauniille saarelle.
Lue lisää kohdasta "Tietoa".

Malediivit kokonaisuutena

Malediivit näyttää kartalla kouralliselta pikkuisia keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa on syntynyt kirjaimellisesti korallista ja sen korkein kohta on vain noin kaksi metriä merenpinnan yläpuolella. Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsiniä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaimpiin.

Matkustaminen Malediiveille

Lennämme ympäri vuoden Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähellä maan pääkaupunkia Male’a. Lentokenttäsaarelta jatkat paratiisisaarelle Maeldiivien sisäisellä lennolla, vesitasolla tai veneellä, riippuen välimatkasta. Nämä kuljetukset sisältyvät aina matkan hintaan. Lue lisää kohdasta "Matka lentokentältä" hotelliesittelystä.

Malediivit kesällä

Kesäkuukausina, toukokuusta syyskuuhun, sää ei ole yhtä vakaa ja aurinkovarma kuin talvella, ja voimakkaita mutta lyhyitä, ohimeneviä sateita saattaa esiintyä. Tämän vuoksi matkat saattavat olla edullisempia kohteeseen kesäkuukausina, kuin huippusesongin aikaan. Lue lisää Malediivien säästä.

Matkavaihtoehtoja Baa Atoll

Suosikkihotellit Baa Atoll

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Baa Atoll hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Malediivit hotellit