Matkat
South Male Atoll

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Lounassalaattin. 12
  • Vesi (1,5 l)n. 4 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaRufiyaa (MVR)
  • Aikaero+ 3 tuntia
  • PääkaupunkiMalé
  • KieliDivehi
  • Väkilukun. 420 000

Matkat South Male Atoll

South Male Atoll

South Male -atolli sijaitsee keskeisellä paikalla Malediivien saaristossa. Atolli muodostuu joukosta koralliriuttoja, jotka kehämäisesti ympäröivät niiden suojassa olevia, pieniä paratiisisaaria. Täällä valikoimassamme on edullinen ja rauhallinen All Inclusive -hotelli Adaaran Club Rannalhi.

South Male Atoll on saanut nimensä yksinkertaisesti maantieteellisen sijaintinsa mukaan – se sijaitsee suoraan Malediivien pääkaupungin Malén ja lentokenttäsaaren eteläpuolella. Lentokenttäsaaren läheisyyden vuoksi kuljetus veneellä South Male atollille on varsin lyhyt, vain 45 min. Voit myös kätevästi lähteä päiväretkelle tutustumaan pääkaupunki Malén elämään ja nähtävyyksiin.

Harmoninen keidas

Hotelli Adaaran Club Rannalhi sijaitsee omalla, pienellä paratiisisaarellaan South Male Atollilla. Täällä voit viettää täydellisen rentouttavaa lomaa, ensi hetkestä lähtien. Asut joko pikkuisessa rakennuksessa itse saarella tai veden päälle rakennetussa villassa. All Inclusive mahdollistaa lomailen varsin edulliseen hintaan. Lue lisää hotelliesittelystä alempaa.

Malediivit kokonaisuutena

Malediivit näyttää kartalla kouralliselta pikkuisia keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa on syntynyt kirjaimellisesti korallista ja sen korkein kohta on vain noin kaksi metriä merenpinnan yläpuolella. Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsiniä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaimpiin.

Matkustaminen Malediiveille

Lennämme ympäri vuoden Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähellä maan pääkaupunkia Maléa. Lentokenttäsaarelta jatkat paratiisisaarelle vesitasolla, maan sisäisellä lennolla tai veneellä – riippuen välimatkasta. Nämä kuljetukset sisältyvät aina matkan hintaan. Lue lisää kohdasta Matka lentokentältä

Malediivit kesällä

Kesäkuukausina, toukokuusta syyskuuhun, sää ei ole yhtä vakaa ja aurinkovarma kuin talvella, ja voimakkaita mutta lyhyitä, ohimeneviä sateita saattaa esiintyä. Tämän vuoksi matkat saattavat olla edullisempia kohteeseen kesäkuukausina, kuin huippusesongin aikaan.

Matkavaihtoehtoja South Male Atoll