Matkat
North Male Atoll

Hinta alkaen

...

Hotelleja

6

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizza18 e
  • Vesi (1,5 l)n. 4 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaRufiyaa (MVR)
  • Aikaero+3 tuntia
  • PääkaupunkiMalé
  • KieliDivehi
  • Väkilukun. 420 000

Matkat North Male Atoll

North Male Atoll

Vietä rentouttava loma trooppisissa paratiisitunnelmissa. North Male' -atollilla asut tasokkailla hotellisaarilla, joilla on sekä valkeita rantoja ja snorklaamiseen soveltuvia laguuneja että spa ja muita mukavia palveluita. Samalla asut niin lähellä Malediivien pääkaupunkia Maléa, että voit tehdä kaupunkiin päiväretken veneellä.

North Male'-atolli sijaitsee keskellä pitkänomaista Malediivien saaristoa, jossa sijaitsevat myös sekä pääsaari Male' että lentokenttäsaari. Voit valita useasta ihanasta saaresta ja lomahotellista, joissa pääset kokemaan sitä lähes epätodellisen trooppisen paratiisin tunnelmaa, josta Malediivit on tunnettu.

Pääkaupunki Malé

Hotellit järjestävät sukellus- ja snorklausretkien lisäksi veneretkiä pääkaupunki Maléen. Malé on värikäs aasialainen kaupunki, jossa asuu hieman alle 100 000 asukasta aivan täyteen rakennetulla pienellä saarella. Koe modernin ja Malediivien ainoan oikean kaupungin syke ja tee ostoksia, tarjolla on kaikkea matkamuistoista käsinkudottuihin mattoihin.

Malediivit kokonaisuutena

Malediivit näyttää kartalla kouralliselta pikkuisia keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa on syntynyt kirjaimellisesti korallista ja sen korkein kohta on vain noin kaksi metriä merenpinnan yläpuolella. Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsiniä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaimpiin.

Matkustaminen Malediiveille

Lennämme ympäri vuoden Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähellä maan pääkaupunkia Maléa. Lentokenttäsaarelta jatkat paratiisisaarelle vesitasolla, maan sisäisellä lennolla tai veneellä – riippuen välimatkasta. Nämä kuljetukset sisältyvät aina matkan hintaan. Lue lisää kohdasta Matka lentokentältä

Malediivit kesällä

Kesäkuukausina, toukokuusta syyskuuhun, sää ei ole yhtä vakaa ja aurinkovarma kuin talvella, ja voimakkaita mutta lyhyitä, ohimeneviä sateita saattaa esiintyä. Tämän vuoksi matkat saattavat olla edullisempia kohteeseen kesäkuukausina, kuin huippusesongin aikaan.

Matkavaihtoehtoja North Male Atoll