Matkat
Gaafu Alifu Atoll

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

1

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Ari Atoll
  • Pizzan. 14 e
  • Olut (50 cl)n. 4 e
  • Vesi (1,5 l)n. 4 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaRufiyaa (MVR)
  • Aikaero+5 tuntia
  • building PääkaupunkiMalé
  • message-love KieliDivehi
  • user-family Väkiluku417 492

Matkat Gaafu Alifu Atoll

Keskellä liidunvalkeaa rantaa paratiisisaari Malediiveilla sijaitsee Robinson Club Maldives, unelma sinulle joka haluat kuntoilla, syödä hyvin ja nauttia olostasi meren läheisyydessä. Gaafu Alifu Atollilla pidät terveellisestä elämäntavastasi huolta lomasi aikana.

Gaafu Atolli on osa suurta Huvadhu Atollia, joka sijaitsee Malediivien eteläisellä puolella lähes keskellä päiväntasaajaa. Huvandhumaa Fushin paratiisisaarella sijaitsee ylellinen Robinson Club Maldives. Täällä on runsas aktiviteettitarjonta, kuten mm. spa ja vesiurheilulajeja. Näiden lisäksi tuoretta ja terveellistä ruokaa on tarjolla erittäin romanttisessa miljöössä.

Ranta- tai merihuvila
Voit valita haluatko asua ranta- tai merihuvilassa, joka on rakennettu pilareille turkoosinsinisen meren päälle. Voit kätevästi polskahtaa suoraan veteen ja snorklata pitkin saarta ympäröivää runsaslajista koralliriuttaa.

Kylpylä, kuntosali ja sukellusmahdollisuus
Robinson Club Maldivesilla on spa, kuntosali ja sukelluskeskus. Täällä voit harrastaa suosikkiurheilulajejasi tai kokeilla jotakin aivan uutta; käydä voimatreenissä jumppatunneilla tai joogata. Ohjelmassa on myös melontaa, purjelautailua, purjehdusta ja veneretkiä. Lue lisää Robinson Club Maldivesin hotelliesittelystä.

Malediivit kokonaisuutena
Kartalla Malediivit näyttää kouralliselta pikkuisia keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa-alue on syntynyt kirjaimellisesti korallista ja maan korkein kohta on vain noin kaksi metriä merenpinnan yläpuolella. Valliriutat suojelevat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsiniä laguuneja, jotka tarjoavat ehkä yhdet maailman parhaimmista edellytyksistä snorklaamiseen.

Matkustaminen Malediiveille
Ympäri vuoden lennämme Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähellä maan pääkaupunkia Male’a. Lentokenttäsaarelta jatkat paratiisisaarelle vesitasolla tai veneellä, riippuen välimatkasta. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta.

Malediivit kesällä
Kesäkuukausina toukokuusta syyskuuhun sää ei ole yhtä vakaa ja aurinkovarma kuin talvella, ja voimakkaita mutta lyhyitä, ohimeneviä sateita saattaa esiintyä. Tämän vuoksi matkat saattavat olla edullisempia kohteeseen kesäkuukausina, kuin huippusesongin aikaan.

Yhdistelmäloma Sri Lanka – Malediivit Talvikaudella voit varata todellisen unelmaloman: Malediivit ja Sri Lanka yhdellä ja samalla lomalla! Lennät suoraan Sri Lankaan Dreamliner 787:lla, josssa lomailet viikon temppelien, markkinoiden ja safaripuistojen maailmassa. Viikon jälkeen siirryt lentäen Malediiveille, josta voit valita hotellisi useasta eri atollista ja hotellista. Malediiveilta palaat takaisin Sri Lankalle kotimatkaa varten. Viimeisen yön vietät mahdollisesti Sri Lankalla lentoaikatauluista riippuen.

Yhdistelmäloman hintaan sisältyy kaikki lentomatkat sekä kuljetukset lentokenttien ja hotellien välillä. Varaa valitsemalla varaus-valikossa "Yhdistelmälomat".

Matkavaihtoehtoja Gaafu Alifu Atoll

Hotellit Gaafu Alifu Atoll

1 hotellit