Matkat
Gaafu Alifu Atoll

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 12 e
  • Vesi (1 l)n. 4 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaRufiyaa (MVR)
  • Aikaero+3 tuntia
  • PääkaupunkiMalé
  • KieliDivehi
  • Väkilukun. 420 000

Matkat Gaafu Alifu Atoll

Gaafu Alifu Atoll

Keskellä liidunvalkeaa rantaa paratiisisaari Malediiveilla sijaitsee Robinson Club Maldives. Unelma sinulle joka haluat kuntoilla, syödä hyvin ja nauttia olostasi meren läheisyydessä. Gaafu Alifu Atollilla pidät terveellisestä elämäntavastasi huolta lomasi aikana.

Gaafu Atolli on osa suurta Huvadhu Atollia, joka sijaitsee Malediivien eteläisellä puolella lähes keskellä päiväntasaajaa. Huvandhumaa Fushin paratiisisaarella sijaitsee ylellinen Robinson Club Maldives. Täällä on runsas aktiviteettitarjonta, kuten mm. spa ja vesiurheilulajeja. Näiden lisäksi tuoretta ja terveellistä ruokaa on tarjolla erittäin romanttisessa miljöössä.

Rannalla vai veden päällä?

Voit valita haluatko asua rannalla vai villassa, joka on rakennettu paaluille turkoosinsinisen meren ylle. Voit kätevästi polskahtaa suoraan veteen ja snorklata saarta ympäröivällä, runsaslajisella koralliriutalla.

Spa, kuntosali ja sukellusta

Robinson Club Maldivesilla on spa, kuntosali ja sukelluskeskus. Täällä voit harrastaa suosikkiurheilulajejasi tai kokeilla jotakin aivan uutta; käydä voimatreenissä tai joogata. Ohjelmassa on myös melontaa, purjelautailua, purjehdusta ja veneretkiä. Lue lisää Robinson Club Maldivesin hotelliesittelystä.

Malediivit kokonaisuutena

Malediivit näyttää kartalla kouralliselta pikkuisia keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa on syntynyt kirjaimellisesti korallista ja sen korkein kohta on vain noin kaksi metriä merenpinnan yläpuolella. Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsiniä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaimpiin.

Matkustaminen Malediiveille

Lennämme ympäri vuoden Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähellä maan pääkaupunkia Male’a. Lentokenttäsaarelta jatkat paratiisisaarelle vesitasolla, maan sisäisellä lennolla tai veneellä – riippuen välimatkasta. Nämä kuljetukset sisältyvät aina matkan hintaan. Lue lisää kohdasta Matka lentokentältä

Malediivit kesällä

Kesäkuukausina, toukokuusta syyskuuhun, sää ei ole yhtä vakaa ja aurinkovarma kuin talvella, ja voimakkaita mutta lyhyitä, ohimeneviä sateita saattaa esiintyä. Tämän vuoksi matkat saattavat olla edullisempia kohteeseen kesäkuukausina, kuin huippusesongin aikaan.

Matkavaihtoehtoja Gaafu Alifu Atoll