Matkat
Gaafu Alifu Atoll

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkit Ari Atollilta
  • Pizzan. 14 e
  • Olut (50 cl)n. 4 e
  • Vesi (1,5 l)n. 4 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaRufiyaa (MVR)
  • Aikaero+5 tuntia
  • PääkaupunkiMalé
  • KieliDivehi
  • Väkiluku417 492

Matkat Gaafu Alifu Atoll

Keskellä liidunvalkeaa rantaa paratiisisaari Malediiveilla sijaitsee Robinson Club Maldives, unelma sinulle joka haluat kuntoilla, syödä hyvin ja nauttia olostasi meren läheisyydessä. Gaafu Alifu Atollilla pidät terveellisestä elämäntavastasi huolta lomasi aikana.

Gaafu Atolli on osa suurta Huvadhu Atollia, joka sijaitsee Malediivien eteläisellä puolella lähes keskellä päiväntasaajaa. Huvandhumaa Fushin paratiisisaarella sijaitsee ylellinen Robinson Club Maldives. Täällä on runsas aktiviteettitarjonta, kuten mm. spa ja vesiurheilulajeja. Näiden lisäksi tuoretta ja terveellistä ruokaa on tarjolla erittäin romanttisessa miljöössä.

Ranta- tai merihuvila
Voit valita haluatko asua ranta- tai merihuvilassa, joka on rakennettu pilareille turkoosinsinisen meren päälle. Voit kätevästi polskahtaa suoraan veteen ja snorklata pitkin saarta ympäröivää runsaslajista koralliriuttaa.

Kylpylä, kuntosali ja sukellusmahdollisuus
Robinson Club Maldivesilla on spa, kuntosali ja sukelluskeskus. Täällä voit harrastaa suosikkiurheilulajejasi tai kokeilla jotakin aivan uutta; käydä voimatreenissä jumppatunneilla tai joogata. Ohjelmassa on myös melontaa, purjelautailua, purjehdusta ja veneretkiä. Lue lisää Robinson Club Maldivesin hotelliesittelystä.

Malediivit kokonaisuutena
Kartalla Malediivit näyttää kouralliselta pikkuisia keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa-alue on syntynyt kirjaimellisesti korallista ja maan korkein kohta on vain noin kaksi metriä merenpinnan yläpuolella. Valliriutat suojelevat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsiniä laguuneja, jotka tarjoavat ehkä yhdet maailman parhaimmista edellytyksistä snorklaamiseen.

Matkustaminen Malediiveille
Ympäri vuoden lennämme Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähellä maan pääkaupunkia Male’a. Lentokenttäsaarelta jatkat paratiisisaarelle vesitasolla tai veneellä, riippuen välimatkasta. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta.

Malediivit kesällä
Kesäkuukausina toukokuusta syyskuuhun sää ei ole yhtä vakaa ja aurinkovarma kuin talvella, ja voimakkaita mutta lyhyitä, ohimeneviä sateita saattaa esiintyä. Tämän vuoksi matkat saattavat olla edullisempia kohteeseen kesäkuukausina, kuin huippusesongin aikaan.

Matkavaihtoehtoja Gaafu Alifu Atoll

Hotellit Gaafu Alifu Atoll

1 hotellit