Matkat
Haa Dhaalu Atoll

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 25 e
  • Vesi (1,5 l)n. 6 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaRufiyaa (MVR)
  • Aikaero+3 tuntia
  • PääkaupunkiMalé
  • KieliDivehi
  • Väkilukun. 2 000

Matkat Haa Dhaalu Atoll

Haa Dhaalu Atoll

Lomaile Haa Dhaalu -atollin saarella, jossa aito kulttuuri ja perinteet ovat voimissaan. The Barefoot Eco -hotelli on hintansa arvoinen "natural health retreat", jossa nautit auringosta, uimisesta ja snorklaamisesta. Voit myös osallistua moniin hotellin omiin ympäristöpainotteisiin aktiviteetteihin.

The Barefoot Eco Hotel sijaitsee turkoosia laguunia ympäröivällä pitkällä rannalla. Heti vieressä levittäytyy tiheä kasvillisuus, kuin vihreä matto. Täällä Hanimadhoon saarella, Malediivien saariston pohjoisosassa asuu noin 2 000 henkeä, jotka elättävät itsensä kalastuksella ja maanviljelyllä. Kulttuuri ja perinteet ovat tärkeitä, eikä matkailu ole vaikuttanut saarelaisten elämään suurissa määrin.

Ympäristötietoisen valinta

The Barefoot Eco Hotel on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun ja paikalliseen kulttuuriin. Hotellilla on oma ympäristönsuojelukeskus, jossa meribiologit keräävät tietoa ekosysteemistä. He järjestävät myös kalastusretkiä, opastettuja snorklausretkiä sekä veneretkiä, joiden aikana on mahdollisuus nähdä delfiinejä ja kilpikonnia. Hotellilla on oma ranta ja laguunissa koralliriutta upeine snorklausmahdollisuuksineen.

Joogaa ja spa-hoitoja

Löydät täältä tietysti myös samat palvelut kuin monista muista Malediivien hotelleista: uima-altaan, kuntosalin, joogaa ja span, jossa voit nauttia ayurveda-hoidoista. Koska itse saarella ei tarjoilla lainkaan alkoholia, voit käydä kelluvassa Black Pearl -baarissa nauttimassa drinkin auringonlaskun aikaan.

Malediivit kokonaisuutena

Malediivit näyttää kartalla kouralliselta pikkuisia keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa on syntynyt kirjaimellisesti korallista ja sen korkein kohta on vain noin kaksi metriä merenpinnan yläpuolella. Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsiniä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaimpiin.

Matkustaminen Malediiveille

Lennämme ympäri vuoden Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähellä maan pääkaupunkia Maléa. Lentokenttäsaarelta jatkat paratiisisaarelle vesitasolla tai veneellä, riippuen välimatkasta. Nämä kuljetukset sisältyvät aina matkan hintaan. Lue lisää kohdasta Matka lentokentältä

Malediivit kesällä

Kesäkuukausina, toukokuusta syyskuuhun, sää ei ole yhtä vakaa ja aurinkovarma kuin talvella, ja voimakkaita mutta lyhyitä, ohimeneviä sateita saattaa esiintyä. Tämän vuoksi matkat saattavat olla edullisempia kohteeseen kesäkuukausina, kuin huippusesongin aikaan.

Matkavaihtoehtoja Haa Dhaalu Atoll