Matkat
Ari Atoll

Hinta alkaen

...

Hotelleja

4

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkit Ari Atollilta
 • Pizzan. 14 e
 • Olut (50 cl)n. 4 e
 • Vesi (1,5 l)n. 4 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaRufiyaa (MVR)
 • Aikaero+5 tuntia
 • PääkaupunkiMalé
 • KieliDivehi
 • Väkiluku417 492

Matkat Ari Atoll

Ari Atolli on yksi suurimmista saariryhmistä Malediiveilla. Valikoimassamme on neljä tyyliltään ja hintatasoltaan erilaista hotellisaarta. Yhteistä näille kaikille saarille on matalapohjaiset, turkoosit laguunit, runsaat palvelut, huojuvat kookospalmut ja liidunvalkeat rannat. Tervetuloa paratiisiin!

Ari Atolli sijaitsee lentokenttäsaaren ja pääkaupunki Male'n länsipuolella, voit katsoa tarkemmin oheisesta kartasta. Kuten kaikkialla Malediiveilla, vietät täällä rentoa rantaelämää moderneissa puitteissa. Hotellisaarella voit nauttia urheilumahdollisuuksista, snorklaamisesta, spa-hoidoista, rentouttavista hetkistä uima-altailla ja valkeilla rannoilla sekä maukkaista aterioista useissa hotellin ravintoloissa.

Valitse neljästä hotellista

 • Viiden tähden Centara Grand Island Resort – yksi Malediivien parhaista All Inclusive -hotelleista. Sopii niin pareille kuin perheille. Voit varata ylellisen paaluille, veden päälle rakennetun perhehuoneen tai huvilan valkealta rannalta.
 • Keskitasoinen Ellaidhoo Maldives by Cinnamon soveltuu ennen kaikkea ilman lapsia matkustaville aikuisille. Majoitusvaihtoehtoja bungaloweista paaluille, veden päälle rakennettuihin huviloihin. Hienot snorklausmahdollisuudet koralliriutalla, jossa on myös hylky.
 • Kuramathi Island Resort sijaitsee omalla pienellä Rasdhoo Atollilla. Tällä suhteellisen suurella hotellisaarella on, trooppisen vehreyden lisäksi, baareja, ravintoloita, kauppoja, kuntosali, spa ja disko. Saaren ympäri kiertää noin 1,5 tunnissa.
 • Vakarufalhi Island Resortissa on tilavia, veden päälle rakennettuja huviloita ja bungaloweja rannalla.

Malediivit kokonaisuutena Malediivit näyttää kartalla kouralliselta keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa-alue on syntynyt kirjaimellisesti korallista. Maan korkein kohta on vain noin 2 m merenpinnan yläpuolella! Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsinisiä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaisiin.

Matkustaminen Malediiveille
Ympäri vuoden lennämme Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähellä maan pääkaupunkia Male’a. Lentokenttäsaarelta jatkat paratiisisaarelle vesitasolla tai veneellä, riippuen välimatkasta. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta.

Malediivit kesällä
Kesäkuukausina toukokuusta syyskuuhun sää ei ole yhtä vakaa ja aurinkovarma kuin talvella, ja voimakkaita mutta lyhyitä, ohimeneviä sateita saattaa esiintyä. Tämän vuoksi matkat saattavat olla edullisempia kohteeseen kesäkuukausina, kuin huippusesongin aikaan.

Yhdistelmäloma Sri Lanka – Malediivit Talvikaudella voit varata todellisen unelmaloman: Malediivit ja Sri Lanka yhdellä ja samalla lomalla! Lennät suoraan Sri Lankaan Dreamliner 787:lla, josssa lomailet viikon temppelien, markkinoiden ja safaripuistojen maailmassa. Viikon jälkeen siirryt lentäen Malediiveille, josta voit valita hotellisi useasta eri atollista ja hotellista. Malediiveilta palaat takaisin Sri Lankalle kotimatkaa varten. Viimeisen yön vietät mahdollisesti Sri Lankalla lentoaikatauluista riippuen.

Yhdistelmäloman hintaan sisältyy kaikki lentomatkat sekä kuljetukset lentokenttien ja hotellien välillä. Varaa valitsemalla varaus-valikossa "Yhdistelmälomat".

Matkavaihtoehtoja Ari Atoll

Hotellit Ari Atoll