Matkat
Ari Atoll

Hinta alkaen

...

Hotelleja

4

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Pizzan. 14 e
 • Vesi (1 l)n. 4 e.

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaRufiyaa (MVR)
 • Aikaero+3 tuntia
 • PääkaupunkiMalé
 • KieliDivehi
 • Väkiluku417 492

Matkat Ari Atoll

Ari Atoll

Ari Atolli on yksi suurimmista saariryhmistä Malediiveilla. Valikoimassamme on neljä tyyliltään ja hintatasoltaan erilaista hotellisaarta. Yhteistä näille kaikille saarille on matalapohjaiset, turkoosit laguunit, runsaat palvelut, huojuvat kookospalmut ja liidunvalkeat rannat. Tervetuloa paratiisiin!

Ari Atolli sijaitsee lentokenttäsaaren ja pääkaupunki Male'n länsipuolella, voit katsoa tarkemmin oheisesta kartasta. Kuten kaikkialla Malediiveilla, vietät täällä rentoa rantaelämää moderneissa puitteissa. Hotellisaarella voit nauttia urheilumahdollisuuksista, snorklaamisesta, spa-hoidoista, rentouttavista hetkistä uima-altailla ja valkeilla rannoilla sekä maukkaista aterioista useissa hotellin ravintoloissa.

Valitse neljästä hotellista

 • Viiden tähden Centara Grand Island Resort – yksi Malediivien parhaista All Inclusive -hotelleista. Sopii niin pareille kuin perheille. Voit varata ylellisen paaluille, veden päälle rakennetun perhehuoneen tai huvilan valkealta rannalta.
 • Keskitasoinen Ellaidhoo Maldives by Cinnamon soveltuu ennen kaikkea ilman lapsia matkustaville aikuisille. Majoitusvaihtoehtoja bungaloweista paaluille, veden päälle rakennettuihin huviloihin. Hienot snorklausmahdollisuudet koralliriutalla, jossa on myös hylky.
 • Kuramathi Island Resort sijaitsee omalla pienellä Rasdhoo Atollilla. Tällä suhteellisen suurella hotellisaarella on, trooppisen vehreyden lisäksi, baareja, ravintoloita, kauppoja, kuntosali, spa ja disko. Saaren ympäri kiertää noin 1,5 tunnissa.
 • Vakarufalhi Island Resortissa on tilavia, veden päälle rakennettuja huviloita ja bungaloweja rannalla.

Malediivit kokonaisuutena

Malediivit näyttää kartalla kouralliselta pikkuisia keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa on syntynyt kirjaimellisesti korallista ja sen korkein kohta on vain noin kaksi metriä merenpinnan yläpuolella. Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsiniä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaimpiin.

Matkustaminen Malediiveille

Lennämme ympäri vuoden Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähellä maan pääkaupunkia Male’a. Lentokenttäsaarelta jatkat paratiisisaarelle vesitasolla tai veneellä, riippuen välimatkasta. Nämä kuljetukset sisältyvät aina matkan hintaan. Lue lisää kohdasta Matka lentokentältä

Malediivit kesällä

Kesäkuukausina, toukokuusta syyskuuhun, sää ei ole yhtä vakaa ja aurinkovarma kuin talvella, ja voimakkaita mutta lyhyitä, ohimeneviä sateita saattaa esiintyä. Tämän vuoksi matkat saattavat olla edullisempia kohteeseen kesäkuukausina, kuin huippusesongin aikaan.

Matkavaihtoehtoja Ari Atoll