Matkat
Raa Atoll

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 25 e
  • Vesi (1,5 l)n. 6 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaRufiyaa (MVR)
  • Aikaero+3 tuntia
  • PääkaupunkiMalé
  • KieliDivehi
  • Väkilukun. 420 000

Matkat Raa Atoll

Raa Atoll

Raa Atolli tarjoaa paratiisimaista kauneutta sekä useita Malediivien parhaista sukelluspaikoista. Rauhallisella ja pienellä Meedhupparun hotellisaarella asut bungalowissa aivan rannalla. Ulottuvillasi on tusinoittain koskemattomia ja asumattomia riuttoja ja atolleja. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

Raa Atoll muodostuu yli 90 saaresta ja se sijaitsee lentokenttäsaaresta ja Malediivien pääkaupunkisaari Male’sta hieman luoteeseen. Täällä olosuhteet ovat erinomaiset niin sukeltamiseen kuin snorklaamiseen. Joko suoraan Meedhupparu Island Resortilta käsin tai hotellisi järjestämällä veneretkellä.

Valkeat rannat ja snorklauslaguunit

Koko pikkuista Meedhupparun saarta ympäröivät liidunvalkeat rannat. Rannan edustalla kehämäinen koralliriutta muodostaa luonnollisen suojan saaren ympärille. Aivan rannan tuntumaan syntyy turkooseja laguuneja, jotka ovat ihanteellisia snorklaamiseen. Ota mukaan omat varusteet, vuokravälineitä on rajoitetusti.

Kaksi spa-osastoa

Kun haluat vaihtelua snorklaukseen ja ihanaan rantalomailuun, voit hemmotella itseäsi hetken jommassa kummassa hotellin spa-osastoista. Toinen tarjoaa perinteisiä spa-hoitoja, ja toinen on suuntautunut ayurvedaan. Jos haluat jatkossakin noudattaa ayurvedan periaatteita, hotellialueella on myös saman teeman ravintola. Lue lisää hotelliesittelystä.

Malediivit kokonaisuutena

Malediivit näyttää kartalla kouralliselta pikkuisia keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa on syntynyt kirjaimellisesti korallista ja sen korkein kohta on vain noin kaksi metriä merenpinnan yläpuolella. Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsiniä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaimpiin.

Matkustaminen Malediiveille

Lennämme ympäri vuoden Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähellä maan pääkaupunkia Male’a. Lentokenttäsaarelta jatkat paratiisisaarelle vesitasolla tai veneellä, riippuen välimatkasta. Nämä kuljetukset sisältyvät aina matkan hintaan. Lue lisää kohdasta Matka lentokentältä

Malediivit kesällä

Kesäkuukausina, toukokuusta syyskuuhun, sää ei ole yhtä vakaa ja aurinkovarma kuin talvella, ja voimakkaita mutta lyhyitä, ohimeneviä sateita saattaa esiintyä. Tämän vuoksi matkat saattavat olla edullisempia kohteeseen kesäkuukausina, kuin huippusesongin aikaan.

Matkavaihtoehtoja Raa Atoll