Matkat
Lhaviyani Atoll

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 12 e
  • Vesi (1 l)n. 3,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaRufiyaa (MVR)
  • Aikaero+3 tuntia
  • PääkaupunkiMalé
  • KieliDivehi
  • Väkilukun. 420 000

Matkat Lhaviyani Atoll

Lhaviyani Atoll

Lhaviyani Atolli sijaitsee Malediivien saariston pohjois-osassa. Asut neljän tähden Kuredu Island Resort & Spassa. Päivät kuluvat snorklatessa tai sukeltaessa ja palmun alla lepäillessä. Kuredulla voit myös pelata tennistä, nauttia spa-hoidoista tai pelata pienen kierroksen golfia.

Kuredu on hieman suurempi kuin useimmat Malediivien hotellisaaret. Tosin kaikki on suhteellista: täällä voit kävellä saaren ympäri tunnissa, pitkin kolmen kilometrin pituista liidunvalkeaa korallirantaa.

Kylpylä, kuntosali ja sukelluskeskus

Palmujen siimeksestä löytyy palveluita, kuten esim. kaksi kylpylää, kuntosali, tenniskenttä sekä suuri sukelluskeskus. Saarelta löytyy sen pienestä koosta huolimatta myös pikkuinen 6-reikäinen golfkenttä ja driving range.

Useita ravintoloita

Kun haluat syödä hyvin, valitse esimerkiksi grilliravintola The Beach, välimerellinen Franco’s, aasialainen The Far East tai jokin useista buffetravintoloista. Matkan hintaan sisältyy joko puolihoito tai All Inclusive riippuen valitsemastasi majoitusvaihtoehdosta. Lue lisää ja katso kuvia hotelliesittelystä.

Malediivit kokonaisuutena

Malediivit näyttää kartalla kouralliselta pikkuisia keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa on syntynyt kirjaimellisesti korallista ja sen korkein kohta on vain noin kaksi metriä merenpinnan yläpuolella. Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsiniä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaimpiin.

Matkustaminen Malediiveille

Lennämme ympäri vuoden Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähellä maan pääkaupunkia Male’a. Lentokenttäsaarelta jatkat paratiisisaarelle vesitasolla, maan sisäisellä lennolla tai veneellä – riippuen välimatkasta. Nämä kuljetukset sisältyvät aina matkan hintaan. Lue lisää kohdasta Matka lentokentältä

Malediivit kesällä

Kesäkuukausina, toukokuusta syyskuuhun, sää ei ole yhtä vakaa ja aurinkovarma kuin talvella, ja voimakkaita mutta lyhyitä, ohimeneviä sateita saattaa esiintyä. Tämän vuoksi matkat saattavat olla edullisempia kohteeseen kesäkuukausina, kuin huippusesongin aikaan.

Matkavaihtoehtoja Lhaviyani Atoll