Matkat
Lhaviyani Atoll

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkit Ari Atollilta
  • Pizzan. 14 e
  • Olut (50 cl)n. 4 e
  • Vesi (1,5 l)n. 4 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaRufiyaa (MVR)
  • Aikaero+5 tuntia
  • PääkaupunkiMalé
  • KieliDivehi
  • Väkiluku417 492

Matkat Lhaviyani Atoll

Lhaviyani Atolli sijaitsee Malediivien saariston pohjois-osassa. Asut neljän tähden Kuredu Island Resort & Spassa. Päivät kuluvat snorklatessa tai sukeltaessa ja palmun alla lepäillessä. Kuredulla voit myös pelata tennistä, nauttia spa-hoidoista tai pelata pienen kierroksen golfia.

Kuredu on hieman suurempi kuin useimmat Malediivien hotellisaaret. Tosin kaikki on suhteellista: täällä voit kävellä saaren ympäri tunnissa, pitkin kolmen kilometrin pituista liidunvalkeaa korallirantaa.

Kylpylä, kuntosali ja sukelluskeskus
Palmujen siimeksestä löytyy palveluita, kuten esim. kaksi kylpylää, kuntosali, tenniskenttä sekä suuri sukelluskeskus. Saarelta löytyy sen pienestä koosta huolimatta myös pikkuinen 6-reikäinen golfkenttä ja driving range.

Useita ravintoloita
Kun haluat syödä hyvin, valitse esimerkiksi grilliravintola The Beach, välimerellinen Franco’s, aasialainen The Far East tai jokin useista buffetravintoloista. Matkan hintaan sisältyy joko puolihoito tai All Inclusive riippuen valitsemastasi majoitusvaihtoehdosta. Lue lisää ja katso kuvia hotelliesittelystä.

Malediivit kokonaisuutena
Malediivit näyttää kartalla kouralliselta keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa-alue on syntynyt kirjaimellisesti korallista. Maan korkein kohta on vain noin 2 m merenpinnan yläpuolella! Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsinisiä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaisiin.

Matkustaminen Malediiveille
Ympäri vuoden lennämme Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähellä maan pääkaupunkia Male’a. Lentokenttäsaarelta jatkat paratiisisaarelle vesitasolla tai veneellä, riippuen välimatkasta. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta.

Malediivit kesällä
Kesäkuukausina toukokuusta syyskuuhun sää ei ole yhtä vakaa ja aurinkovarma kuin talvella, ja voimakkaita mutta lyhyitä, ohimeneviä sateita saattaa esiintyä. Tämän vuoksi matkat saattavat olla edullisempia kohteeseen kesäkuukausina, kuin huippusesongin aikaan.

Yhdistelmäloma Sri Lanka – Malediivit Talvikaudella voit varata todellisen unelmaloman: Malediivit ja Sri Lanka yhdellä ja samalla lomalla! Lennät suoraan Sri Lankaan Dreamliner 787:lla, josssa lomailet viikon temppelien, markkinoiden ja safaripuistojen maailmassa. Viikon jälkeen siirryt lentäen Malediiveille, josta voit valita hotellisi useasta eri atollista ja hotellista. Malediiveilta palaat takaisin Sri Lankalle kotimatkaa varten. Viimeisen yön vietät mahdollisesti Sri Lankalla lentoaikatauluista riippuen.

Yhdistelmäloman hintaan sisältyy kaikki lentomatkat sekä kuljetukset lentokenttien ja hotellien välillä. Varaa valitsemalla varaus-valikossa "Yhdistelmälomat".

Matkavaihtoehtoja Lhaviyani Atoll

Hotellit Lhaviyani Atoll

1 hotellit