Matkat
Noonu Atoll

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hintaesimerkit Ari Atollilta
  • Pizzan. 14 e
  • Vesi (1,5 l)n. 4 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaRufiyaa (MVR)
  • Aikaero+3 tuntia
  • PääkaupunkiMalé
  • KieliDivehi
  • Väkilukun. 420 000

Matkat Noonu Atoll

Noonu Atoll

Matkusta Noonu Atollille Malediiveille kun haluat maustaa paratiisilomasi ripauksella kuntoilua ja tuoretta, terveellistä ruokaa. Orivarun saarella sijaitsee Robinson Club Noonu -hotellimme, jossa voit omistautua suosikkiurheilulajillesi valkeiden rantojen ja turkoosinsinisen meren ympäröimänä.

Pienellä Orivarun saarella Noonu-atollilla sijaitsee vain yksi hotelli – Robinson Club Noonu. Keskellä trooppista vehreyttä sijaitsee infinityallas, kuntosali, spa ja useita gourmetruokaan ja herkullisiin sekä terveellisiin ruokiin keskittynyttä ravintolaa.

Trooppinen saari, jolla hyvinvointi on pääasia

Robinson Club Noonussa kaikki on suunniteltu aktiivista lomaa varten – johon toki yhdistyvät niin rentoutuminen kuin hyvä ruoka. Täällä voit pelata rantalentopalloa ja jalkapalloa, käydä kuntosalilla tai liikuntatunneilla kuten pilates ja jooga. Hotellin spassa on tarjolla hierontaa, ja täällä voit myös käydä saunassa.

Noonu-atolli on tietysti, kuten muutkin saariryhmät Malediiveilla, myös todellinen sukeltajan ja snorklaajan paratiisi. Varaa ohjattu retki hotellin omalle kotiriutalle!

Malediivit kokonaisuutena

Malediivit näyttää kartalla kouralliselta pikkuisia keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa on syntynyt kirjaimellisesti korallista ja sen korkein kohta on vain noin kaksi metriä merenpinnan yläpuolella. Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsiniä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaimpiin.

Matkustaminen Malediiveille

Lennämme ympäri vuoden Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähellä maan pääkaupunkia Maléa. Lentokenttäsaarelta jatkat paratiisisaarelle vesitasolla, maan sisäisellä lennolla tai veneellä – riippuen välimatkasta. Nämä kuljetukset sisältyvät aina matkan hintaan. Lue lisää kohdasta Matka lentokentältä

Malediivit kesällä

Kesäkuukausina, toukokuusta syyskuuhun, sää ei ole yhtä vakaa ja aurinkovarma kuin talvella, ja voimakkaita mutta lyhyitä, ohimeneviä sateita saattaa esiintyä. Tämän vuoksi matkat saattavat olla edullisempia kohteeseen kesäkuukausina, kuin huippusesongin aikaan.

Matkavaihtoehtoja Noonu Atoll