Matkat
Meemu Atoll

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Ari Atoll
  • Pizzan. 14 e
  • Olut (50 cl)n. 4 e
  • Vesi (1,5 l)n. 4 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaRufiyaa (MVR)
  • Aikaero+5 tuntia
  • PääkaupunkiMalé
  • KieliDivehi
  • Väkiluku417 492

Matkat Meemu Atoll

Meemu Atolli koostuu 33 saaresta ja se sijaitsee lentokenttäsaaren ja Malediivien pääkaupunki Male'n eteläpuolella. Sukelluspaikat kuuluvat täällä Malediivien salaisimpiin, joten voit odottaa upeita sukelluksia ja snorklauksia asumattomilla atolleilla ja riutoilla.

Hotellimme on nimeltään Cinnamon Hakuraa Huraa Club, mikä tarkoittaa "riuttaa veden päällä" ja se sijaitsee upealla paikalla koskemattoman laguunin äärellä. Laguuni on niin iso, että tutkiaksesi Meemu atollin vedenalaista elämää, tarvitset veneen. Joka aamu ja iltapäivä pääset hotellin omalla veneellä kierrokselle laguuniin ja snorklaamaan. Hyvällä onnella näet valashain tai paholaisrauskun, joita on alueella suurimman osan vuotta.

All Inclusive sisältyy hintaan Hintaan sisältyvä All Inclusive mahdollistaa nauttimisen kaikista Hakuraa Huraa lomahotellin palveluista. Malaafaiy on hotellin suuri buffetravintola ja Nalha Falhu Lounge & Bar tarjoaa mukavan paikan nauttia drinkistä ja ihailla laguunin ylle laskevaa aurinkoa. Romanttinen kynttiläillallinen rannalla on myös mahdollinen.

Spa ja SUP-lautailua Kun kaipaat vaihtelua snorklaamiseen ja rentoihin hetkiin rannalla, voit kokeilla stand-up-paddlingia. Tai suoda itsellesi hetken hotellin spassa.

Matkustaminen Malediiveille
Ympäri vuoden lennämme Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähellä maan pääkaupunkia Male’a. Lentokenttäsaarelta jatkat paratiisisaarelle vesitasolla tai veneellä, riippuen välimatkasta. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta.

Malediivit kesällä
Kesäkuukausina toukokuusta syyskuuhun sää ei ole yhtä vakaa ja aurinkovarma kuin talvella, ja voimakkaita mutta lyhyitä, ohimeneviä sateita saattaa esiintyä. Tämän vuoksi matkat saattavat olla edullisempia kohteeseen kesäkuukausina, kuin huippusesongin aikaan.

Yhdistelmäloma Sri Lanka – Malediivit Talvikaudella voit varata todellisen unelmaloman: Malediivit ja Sri Lanka yhdellä ja samalla lomalla! Lennät suoraan Sri Lankaan Dreamliner 787:lla, josssa lomailet viikon temppelien, markkinoiden ja safaripuistojen maailmassa. Viikon jälkeen siirryt lentäen Malediiveille, josta voit valita hotellisi useasta eri atollista ja hotellista. Malediiveilta palaat takaisin Sri Lankalle kotimatkaa varten. Viimeisen yön vietät mahdollisesti Sri Lankalla lentoaikatauluista riippuen.

Yhdistelmäloman hintaan sisältyy kaikki lentomatkat sekä kuljetukset lentokenttien ja hotellien välillä. Varaa valitsemalla varaus-valikossa "Yhdistelmälomat".

Matkavaihtoehtoja Meemu Atoll

Hotellit Meemu Atoll

0 hotellit