Matkat
Meemu Atoll

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 14 e
  • Vesi (1 l)n. 4 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaRufiyaa (MVR)
  • Aikaero+3 tuntia
  • PääkaupunkiMalé
  • KieliDivehi
  • Väkilukun. 420 000

Matkat Meemu Atoll

Meemu Atoll

Meemu Atolli koostuu 33 saaresta ja se sijaitsee lentokenttäsaaren ja Malediivien pääkaupunki Male'n eteläpuolella. Sukelluspaikat kuuluvat täällä Malediivien salaisimpiin, joten voit odottaa upeita sukelluksia ja snorklauksia asumattomilla atolleilla ja riutoilla.

Hotellimme on nimeltään Cinnamon Hakuraa Huraa Maldives, mikä tarkoittaa "riuttaa veden päällä" ja se sijaitsee upealla paikalla koskemattoman laguunin äärellä. Laguuni on niin iso, että tutkiaksesi Meemu atollin vedenalaista elämää, tarvitset veneen. Joka aamu ja iltapäivä pääset hotellin omalla veneellä kierrokselle laguuniin ja snorklaamaan. Hyvällä onnella näet valashain tai paholaisrauskun, joita on alueella suurimman osan vuotta.

All Inclusive sisältyy hintaan

Hintaan sisältyvä All Inclusive mahdollistaa nauttimisen kaikista Hakuraa Huraa lomahotellin palveluista. Malaafaiy on hotellin suuri buffetravintola ja Nalha Falhu Lounge & Bar tarjoaa mukavan paikan nauttia drinkistä ja ihailla laguunin ylle laskevaa aurinkoa. Romanttinen kynttiläillallinen rannalla on myös mahdollinen.

Spa ja SUP-lautailua

Kun kaipaat vaihtelua snorklaamiseen ja rentoihin hetkiin rannalla, voit kokeilla stand-up-paddlingia. Tai suoda itsellesi hetken hotellin spassa.

Malediivit kokonaisuutena

Malediivit näyttää kartalla kouralliselta pikkuisia keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa on syntynyt kirjaimellisesti korallista ja sen korkein kohta on vain noin kaksi metriä merenpinnan yläpuolella. Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsiniä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaimpiin.

Matkustaminen Malediiveille

Lennämme ympäri vuoden Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähellä maan pääkaupunkia Maléa. Lentokenttäsaarelta jatkat paratiisisaarelle vesitasolla tai veneellä, riippuen välimatkasta. Nämä kuljetukset sisältyvät aina matkan hintaan. Lue lisää kohdasta Matka lentokentältä

Malediivit kesällä

Kesäkuukausina, toukokuusta syyskuuhun, sää ei ole yhtä vakaa ja aurinkovarma kuin talvella, ja voimakkaita mutta lyhyitä, ohimeneviä sateita saattaa esiintyä. Tämän vuoksi matkat saattavat olla edullisempia kohteeseen kesäkuukausina, kuin huippusesongin aikaan.

Matkavaihtoehtoja Meemu Atoll