Tästä syystä Thaimaahan kannattaa matkustaa kesällä

Thaimaan on monien unelmakohde talvella, mutta Thaimaa on hieno lomakohde myös kesälläkin. Kesäkaudella matkustamisesta on etuakin!

Thaimaa on suosittu talvilomakohde varman ja takuulämpimän ilmastonsa ansiosta. Kun matkustat Thaimaahan vilkkaimman lomasesongin ulkopuolella, samaten kuin mihin tahansa muuhunkin lomakohteeseen sesongin ulkopuolella, lomailet usein huomattavasti edullisemmin kuin vilkkaamman sesongin aikaan. Hintataso monissa palveluissa on alhaisempi, rannoilla on väljempää eikä aurinkotuolia tarvitse varata kahdeksalta aamulla.

Thaimaa on kesäkaudella erityisesti pariskuntien suosiossa, mutta sopii erinomaisesti myös lapsiperheille.

Thaimaassa sataa kuitenkin?

Thaimaassa sataa kesäkaudella, kyllä, mutta keskimäärin vain joka toinen päivä. Sateet ovat myös kuuroluonteisia, joten sen jälkeen taivas taas kirkastuu. Monsuunisateet ovat myös omanlaisensa luontoelämys. Sateen jälkeen luonto on puhdasta ja vesipisarat kimmeltävät auringonpaisteessa.

Paras matkakohde Thaimaassa kesällä

Sää ja lämpötila vaihtelevat Thaimaassa riippuen siitä, missä päin maata ollaan. Yleisesti ottaen ilman lämpötila vaihtelee 24 asteesta 32 asteeseen, ja meriveden lämpötila on 28 asteen hujakoilla. Auringon kannalta turvallisin vaihtoehto on itärannikko ja erityisesti Koh Samui. Länsirannikon kohteista hyvä valinta on Khao Lak, erityisesti hyvän retki- ja aktiviteetti tarjontansa ansiosta.

Lomaluksusta kesälomalle Thaimaasta

Thaimaan matka kesällä on parasta ennen kaikkea hintatasonsa ansiosta. Majoittaudu upeaan hotelliin kuten TUI Blue Khao Lak Resortiin ja nauti olostasi. Lomapäivät kuluvat mukavasti rannalla, altaalla tai retkillä. Lähde vaikkapa melomaan vuorten ja temppeleiden välissä, koe luontoelämyksiä sademetsässä tai osallistu thai-ruokakurssille.

Muita samankaltaisia

10 Instagram-ystävällistä rantaa Euroopassa

Useimmille lomailijoille yksi tärkeä osa lomakokemuksesta on myös sen jakaminen. Aurinkovarjojen rivit unelmarannalla, varpaat hiekassa, turkoosi meri – nämä postikorteista tutut maisemat ovat edelleen meille visuaalisesti tärkeitä palasia. Perinteiset postikortit ovat tosin saaneet väistyä sosiaalisen median astuttua pelikentälle. Postimerkkien ja osoitekirjojen sijasta meillä on nyt filtterit, häshtägit ja feedit.
Johanna Johanna

Euroopan kuumimmat festarit

Miltä kuulostaisi festivaalimatka Euroopan kaupunkeihin mukavasti hotellissa yöpyen? Lue neljä vinkkiä Euroopan kuumimmille festareille kesä- ja heinäkuulle.
Johanna Johanna

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna