Tästä syystä Thaimaahan kannattaa matkustaa kesällä

29.4.2017
Johanna
Thaimaan on monien unelmakohde talvella, mutta Thaimaa on hieno lomakohde myös kesälläkin. Kesäkaudella matkustamisesta on etuakin!

Thaimaa on suosittu talvilomakohde varman ja takuulämpimän ilmastonsa ansiosta. Kun matkustat Thaimaahan vilkkaimman lomasesongin ulkopuolella, samaten kuin mihin tahansa muuhunkin lomakohteeseen sesongin ulkopuolella, lomailet usein huomattavasti edullisemmin kuin vilkkaamman sesongin aikaan. Hintataso monissa palveluissa on alhaisempi, rannoilla on väljempää eikä aurinkotuolia tarvitse varata kahdeksalta aamulla.

Thaimaa on kesäkaudella erityisesti pariskuntien suosiossa, mutta sopii erinomaisesti myös lapsiperheille.

Thaimaassa sataa kuitenkin?

Thaimaassa sataa kesäkaudella, kyllä, mutta keskimäärin vain joka toinen päivä. Sateet ovat myös kuuroluonteisia, joten sen jälkeen taivas taas kirkastuu. Monsuunisateet ovat myös omanlaisensa luontoelämys. Sateen jälkeen luonto on puhdasta ja vesipisarat kimmeltävät auringonpaisteessa.

Paras matkakohde Thaimaassa kesällä

Sää ja lämpötila vaihtelevat Thaimaassa riippuen siitä, missä päin maata ollaan. Yleisesti ottaen ilman lämpötila vaihtelee 24 asteesta 32 asteeseen, ja meriveden lämpötila on 28 asteen hujakoilla. Auringon kannalta turvallisin vaihtoehto on itärannikko ja erityisesti Koh Samui. Länsirannikon kohteista hyvä valinta on Khao Lak, erityisesti hyvän retki- ja aktiviteetti tarjontansa ansiosta.

Lomaluksusta kesälomalle Thaimaasta

Thaimaan matka kesällä on parasta ennen kaikkea hintatasonsa ansiosta. Majoittaudu upeaan hotelliin kuten TUI Sensimar Khao Lak Beach Front Resortiin ja nauti olostasi. Lomapäivät kuluvat mukavasti rannalla, altaalla tai retkillä. Lähde vaikkapa melomaan vuorten ja temppeleiden välissä, koe luontoelämyksiä sademetsässä tai osallistu thai-ruokakurssille.

Muita samankaltaisia

Bulgarian parhaat rannat – 8 vinkkiä

Loma Bulgariassa tarkoittaa halpoja hintoja ja hienoja rantoja. Emmekä puhu nyt pelkästään Sunny Beachista. Myös vaikkapa Duni, Nessebar ja Golden Sands ovat kaikki mukavia lomakohteita ja jokaisella niistä on omalla tavallaan viehättävät rannat. Vinkkaamme nyt 8 erilaista rantaa jokaiseen makuun.
SallaS SallaS 22.5.2019

Mitä mukaan matkalle? Pakkauslista rantalomalle

Millainen pakkaaja olet? Järjestelmällinen, joka jo hyvissä ajoin ennen matkaa pyykkää ja silittää vaatteet ja täydentää pienen matka-apteekin? Vai avaatko matkalaukun lähtöä edeltävänä päivänä ja kahmit sinne päällimmäiset vaatteet kaapista? Kokosimme näppäriä vinkkejä, joiden avulla voit pakata nopeasti ja fiksusti – ja näin rantalomasi saa hyvän lähdön.
SallaS SallaS 15.2.2019

Fuerteventura on aktiivisen lomailijan paratiisi: 5+2 vinkkiä (h)ikiliikkujille

Fuerteventuran saari soveltuu täydellisesti aktiivilomailuun. Kanarian upeimmat rannat houkuttelevat pitkiin rantakävelyihin ja vesiurheiluun. Vaihtelevat maisemat ja hyvät tiet ovat tehneet saaresta myös merkittävän pyöräilykohteen. Hotellitarjonnassakin on entistä paremmin otettu huomioon nykymatkailijoiden halu pitää lomalla huolta kunnostaan ja terveydestään.
SallaS SallaS 15.11.2018

Tutustu vietnamilaiseen keittiöön

Vietnam on todellinen ruokamekka ja täydellinen matkustuskohde kaikille, jotka pitävät paikallista keittiötä ensiarvoisen tärkeänä lomakohdetta valitessaan. Osallistu ruoanlaittokurssille, jossa maut hurmaavat ja värit räiskyvät.
SallaS SallaS 9.10.2018