Tästä syystä Thaimaahan kannattaa matkustaa kesällä

29.4.2017
Johanna
Thaimaan on monien unelmakohde talvella, mutta Thaimaa on hieno lomakohde myös kesälläkin. Kesäkaudella matkustamisesta on etuakin!

Thaimaa on suosittu talvilomakohde varman ja takuulämpimän ilmastonsa ansiosta. Kun matkustat Thaimaahan vilkkaimman lomasesongin ulkopuolella, samaten kuin mihin tahansa muuhunkin lomakohteeseen sesongin ulkopuolella, lomailet usein huomattavasti edullisemmin kuin vilkkaamman sesongin aikaan. Hintataso monissa palveluissa on alhaisempi, rannoilla on väljempää eikä aurinkotuolia tarvitse varata kahdeksalta aamulla.

Thaimaa on kesäkaudella erityisesti pariskuntien suosiossa, mutta sopii erinomaisesti myös lapsiperheille.

Thaimaassa sataa kuitenkin?

Thaimaassa sataa kesäkaudella, kyllä, mutta keskimäärin vain joka toinen päivä. Sateet ovat myös kuuroluonteisia, joten sen jälkeen taivas taas kirkastuu. Monsuunisateet ovat myös omanlaisensa luontoelämys. Sateen jälkeen luonto on puhdasta ja vesipisarat kimmeltävät auringonpaisteessa.

Paras matkakohde Thaimaassa kesällä

Sää ja lämpötila vaihtelevat Thaimaassa riippuen siitä, missä päin maata ollaan. Yleisesti ottaen ilman lämpötila vaihtelee 24 asteesta 32 asteeseen, ja meriveden lämpötila on 28 asteen hujakoilla. Auringon kannalta turvallisin vaihtoehto on itärannikko ja erityisesti Koh Samui. Länsirannikon kohteista hyvä valinta on Khao Lak, erityisesti hyvän retki- ja aktiviteetti tarjontansa ansiosta.

Lomaluksusta kesälomalle Thaimaasta

Thaimaan matka kesällä on parasta ennen kaikkea hintatasonsa ansiosta. Majoittaudu upeaan hotelliin kuten TUI Sensimar Khao Lak Beach Front Resortiin ja nauti olostasi. Lomapäivät kuluvat mukavasti rannalla, altaalla tai retkillä. Lähde vaikkapa melomaan vuorten ja temppeleiden välissä, koe luontoelämyksiä sademetsässä tai osallistu thai-ruokakurssille.

Muita samankaltaisia

Durresin Riviera – aurinkolomaa mukavin maustein

Usein tulee tunne, että voisit oikeastaan olla missä tahansa Välimerellä. Aurinkotuolissa loikoillessasi, kun tilaat lasillisen kuplivaa rantabaarissa tai polkuveneellä polkiessasi. Durresin Riviera tarjoaa kuitenkin lomallesi lisämausteita ruuan, kulttuurin ja kaupunkielämän muodossa. Lue lisää, jos haluat yhdistää rantalomaasi uusia makuja.
Johanna Johanna 26.8.2019

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Ateenan nähtävyydet – 10 vinkkiä

Ateena on yksi kuumimmista viikonloppukaupungeista juuri nyt. Tässä kaupungissa on kaikkea mitä tarvitset ja hieman enemmän. Lue vinkkimme Ateenaan ja löydä parhaat nähtävyydet!
Noora Noora 3.7.2019

Koe Kap Verde – 5 vinkkiä aktiivilomaan

Kap Verde on kuin luotu rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, mutta Salin saari Kap Verdellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviseen lomailuun! Lue viisi vinkkiä, miten voit nauttia monipuolisesta lomasta Kap Verdellä.
Noora Noora 24.6.2019