29.4.2017

Tästä syystä Thaimaahan kannattaa matkustaa kesällä

Thaimaan on monien unelmakohde talvella, mutta Thaimaa on hieno lomakohde myös kesälläkin. Kesäkaudella matkustamisesta on etuakin!

Thaimaa on suosittu talvilomakohde varman ja takuulämpimän ilmastonsa ansiosta. Kun matkustat Thaimaahan vilkkaimman lomasesongin ulkopuolella, samaten kuin mihin tahansa muuhunkin lomakohteeseen sesongin ulkopuolella, lomailet usein huomattavasti edullisemmin kuin vilkkaamman sesongin aikaan. Hintataso monissa palveluissa on alhaisempi, rannoilla on väljempää eikä aurinkotuolia tarvitse varata kahdeksalta aamulla.

Thaimaa on kesäkaudella erityisesti pariskuntien suosiossa, mutta sopii erinomaisesti myös lapsiperheille.

Thaimaassa sataa kuitenkin?

Thaimaassa sataa kesäkaudella, kyllä, mutta keskimäärin vain joka toinen päivä. Sateet ovat myös kuuroluonteisia, joten sen jälkeen taivas taas kirkastuu. Monsuunisateet ovat myös omanlaisensa luontoelämys. Sateen jälkeen luonto on puhdasta ja vesipisarat kimmeltävät auringonpaisteessa.

Paras matkakohde Thaimaassa kesällä

Sää ja lämpötila vaihtelevat Thaimaassa riippuen siitä, missä päin maata ollaan. Yleisesti ottaen ilman lämpötila vaihtelee 24 asteesta 32 asteeseen, ja meriveden lämpötila on 28 asteen hujakoilla. Auringon kannalta turvallisin vaihtoehto on itärannikko ja erityisesti Koh Samui. Länsirannikon kohteista hyvä valinta on Khao Lak, erityisesti hyvän retki- ja aktiviteetti tarjontansa ansiosta.

Lomaluksusta kesälomalle Thaimaasta

Thaimaan matka kesällä on parasta ennen kaikkea hintatasonsa ansiosta. Majoittaudu upeaan hotelliin kuten TUI Blue Khao Lak Resortiin ja nauti olostasi. Lomapäivät kuluvat mukavasti rannalla, altaalla tai retkillä. Lähde vaikkapa melomaan vuorten ja temppeleiden välissä, koe luontoelämyksiä sademetsässä tai osallistu thai-ruokakurssille.

Muita samankaltaisia

Atlantis Hotels & Resorts – huippuvalinta Fuerteventuralla

Fuerteventura houkuttelee puoleensa uskomattoman turkoosilla merellä, pitkillä rannoilla sekä vuoden ympäri lämpimällä ilmastolla. Täältä löydät myös upeita hotelleja, jotka nostavat lomasi uudelle tasolle – kaksi niistä löydät tästä.
Oona Oona 21.11.2019

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna 24.10.2019

Curacaon tulevaisuuden esikuvat

Trooppisella helmellä, Curacaolla, on monipuolinen kulttuuri, kristallinkirkkaat vedet ja kesä ympäri vuoden. Saaren rikas luonto ja historia ovat jättäneet jälkeensä arvokkaan perinnön. Säilyttääkseen kaiken mitä tällä kauniilla saarella on tarjota, haluaa TUI Care Foundation edistää tulevaisuuden opettajien ympäristötietoisuutta.
Johanna Johanna 27.9.2019

Ateenan nähtävyydet – 10 vinkkiä

Ateena on yksi kuumimmista viikonloppukaupungeista juuri nyt. Tässä kaupungissa on kaikkea mitä tarvitset ja hieman enemmän. Lue vinkkimme Ateenaan ja löydä parhaat nähtävyydet!
Noora Noora 3.7.2019