29.4.2017

Tästä syystä Thaimaahan kannattaa matkustaa kesällä

Thaimaan on monien unelmakohde talvella, mutta Thaimaa on hieno lomakohde myös kesälläkin. Kesäkaudella matkustamisesta on etuakin!

Thaimaa on suosittu talvilomakohde varman ja takuulämpimän ilmastonsa ansiosta. Kun matkustat Thaimaahan vilkkaimman lomasesongin ulkopuolella, samaten kuin mihin tahansa muuhunkin lomakohteeseen sesongin ulkopuolella, lomailet usein huomattavasti edullisemmin kuin vilkkaamman sesongin aikaan. Hintataso monissa palveluissa on alhaisempi, rannoilla on väljempää eikä aurinkotuolia tarvitse varata kahdeksalta aamulla.

Thaimaa on kesäkaudella erityisesti pariskuntien suosiossa, mutta sopii erinomaisesti myös lapsiperheille.

Thaimaassa sataa kuitenkin?

Thaimaassa sataa kesäkaudella, kyllä, mutta keskimäärin vain joka toinen päivä. Sateet ovat myös kuuroluonteisia, joten sen jälkeen taivas taas kirkastuu. Monsuunisateet ovat myös omanlaisensa luontoelämys. Sateen jälkeen luonto on puhdasta ja vesipisarat kimmeltävät auringonpaisteessa.

Paras matkakohde Thaimaassa kesällä

Sää ja lämpötila vaihtelevat Thaimaassa riippuen siitä, missä päin maata ollaan. Yleisesti ottaen ilman lämpötila vaihtelee 24 asteesta 32 asteeseen, ja meriveden lämpötila on 28 asteen hujakoilla. Auringon kannalta turvallisin vaihtoehto on itärannikko ja erityisesti Koh Samui. Länsirannikon kohteista hyvä valinta on Khao Lak, erityisesti hyvän retki- ja aktiviteetti tarjontansa ansiosta.

Lomaluksusta kesälomalle Thaimaasta

Thaimaan matka kesällä on parasta ennen kaikkea hintatasonsa ansiosta. Majoittaudu upeaan hotelliin kuten TUI Blue Khao Lak Resortiin ja nauti olostasi. Lomapäivät kuluvat mukavasti rannalla, altaalla tai retkillä. Lähde vaikkapa melomaan vuorten ja temppeleiden välissä, koe luontoelämyksiä sademetsässä tai osallistu thai-ruokakurssille.