12.7.2019

Yhdistelmäloma Thaimaassa – todellinen lomaelämys!

Unelmoitko Thaimaan pienistä paratiisisaarista, riippumattomakoilusta ja täydellisestä ajantajun kadottamisesta? Vai huutavatko aistisi uusien virikkeiden perään – värikkäille toreille, ihmisten keskelle ja herkullisten ruokapatojen ääreen? Jos valinta rantabungalowin ja lomakeskusten houkutusten välillä tuntuu mahdottomalta, voit hyvillä mielin valita molemmat!

Yhdistelmälomalla voit kokea kahden tai useamman kohteen yhden loman aikana. Valitse Thaimaan unelmaranta ja eloisa lomakeskus tai vaikka kaksi paratiisisaarta! Mahdollisuuksia on rajattomasti. Seuraavaksi esittelemme suosituimpia Thaimaan yhdistelmälomavaihtoehtoja.

Ao Nang + Koh Kradan

Ao Nang
Aloita loma Ao Nangista, Krabin provinssin sydämestä, jossa pääset nauttimaan värikkäästä ja iloisesta elämästä. Matka Krabille taittuu mukavasti TUIn Deamliner koneen siivin ja Krabi on loistava tukikohta, josta lähteä erilaisille päiväretkille läheiselle Phang Nga lahdelle. Viikon aikana ehdit nauttia Krabin monipuolisesta tarjonnasta. Erilaisia kauppoja, ravintoloita ja baareja on erityisesti Ao Nangin keskustan alueella, joka on muodostunut pitkän L-kirjaimen muotoisen kadun ympärille.

Koh Kradan
Loman toiselle viikolle suosittelemme pientä Koh Kradan -paratiisisaarta, Ao Nangista etelään. Koh Kradan tarjoaa erilaisen kokemuksen ja hyvän vastakohdan lomakeidas Ao Nangille. Hotelleja saarella on puolisen tusinaa ja elämänrytmi hyvin luonnollista. Täällä nautit kauniista lomapäivistä palmun katveessa rannalla ja snorklaten koralliriutalla. Täydelliseen rentoutumiseen sopii hyvin saaren paras hotelli, The Seven Seas.

Khao Lak + Phuket

Tähän yhdistelmälomaan kuuluu hieman erilaista lomailua ja rentoutumista. Matka koostuu viikosta Khao Lakin lomakohteessa Thaimaan mantereella ja toisesta viikosta suurella Phuketin saarella.

Khao Lak
Khao Lakin hotellit kulkevat kuin helminauha pitkin rannikkoa ja useimmilla hotelleista on ns. beach front location, eli ne sijaitsevat aivan rannalla. Voit valita ison ja ylellisen hotellin, pienen viehättävän bungalowin tai perheystävällisen hotellin, jossa on paljon tekemistä ja kokemista. Khao Lakin useat hotellit hemmottelevat asiakkaitaan vielä lisäksi ihanilla puutarhoilla ja upeilla allasalueilla. Kilometrien pituisilla rannoilla ei ole aurinkotuoleja, joten ne ovat erityisen rentoja ja rauhoittavia. Kaukana ei ole myöskään Khao Sokin kansallispuisto, jonne voit lähteä päiväretkelle.

Phuket
Phuketin hotellivalikoima on vielä Khao Lakin omaa laajempi. On eloisia lomakeskuksia, kuten Karon Beach ja Patong Beach, ja rauhallisia pieniä resortteja, kuten Nai Yang ja Kamala. Ammattilaisen vinkki on valita yhdistelmälomalle mahdollisimman erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Esimerkiksi ensimmäiselle viikolle isompi hotelli, jossa on enemmän tekemistä ja toiselle viikolle pienempi hotelli, jolloin voit keskittyä hotellin ulkopuoliseen elämään.

Lisää ihania yhdistelmälomia Thaimaassa

Khao Lak + Khao Lak
Yhdistelmälomalla sinun ei välttämättä tarvitse vaihtaa lomakohdetta saadaksesi erilaisen kokemuksen. Joskus riittää, että vaihdat hotellia kohteessa ja saat erilaisen elämyksen sekä tunteen, että loma kestää ikuisesti. On myös kiva testata erilaisia hotelleja!

Khao Lak + Koh Lanta
Khao Lakin loputtomat rannat ja trooppinen sademetsä sekä Koh Lantan rento ilmapiiri ja hurmaavat rantaravintolat

Koh Lanta + Kho Lipe
Rauhallinen Koh Lanta rantaravintoloineen, mukavine bungaloweineen ja leveine rantoineen yhdistettynä Koh Lipen paratiisisaareen. Koh Lipeä kutsutaan Thaimaan Malediiveiksi, koska matkailijoita odottaa liidunvalkeat rannat ja turkoosi vesi. Täällä akut todellakin latautuu. Tämä yhdistelmäloma alkaa suoralla lennolla Krabille.

Vaikea valita? Tiedämme tunteen. Ehkä Thaimaan parhaat rannat helpottavat valinnan tekemisessä?

Muita samankaltaisia

Opas Curaçaolle

Yhdessä Aruban ja Bonairen kanssa Curaçao muodostaa Karibialle alueen, jota kutsutaan ABC-saariksi. Täällä sinua odottavat kristallinkirkas vesi, upeat luontoelämykset ja maailmanluokan snorklausmahdollisuudet.
Noora Noora 19.12.2019

Vinkkejä ympäristövastuulliseen lomaan

Kuinka voimme olla ympäristövastuullisempia lomallamme? Tästä saat vinkkejä kuinka matkustaa ympäristön kannalta viisaasti sekä tuomme esille muutamia yksinkertaisia asioita, joihin voit lomasi aikana kiinnittää huomiota.
Oona Oona 15.11.2019

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora 7.11.2019

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna 24.10.2019