Yhdistelmäloma Thaimaassa – todellinen lomaelämys!

Unelmoitko Thaimaan pienistä paratiisisaarista, riippumattomakoilusta ja täydellisestä ajantajun kadottamisesta? Vai huutavatko aistisi uusien virikkeiden perään – värikkäille toreille, ihmisten keskelle ja herkullisten ruokapatojen ääreen? Jos valinta rantabungalowin ja lomakeskusten houkutusten välillä tuntuu mahdottomalta, voit hyvillä mielin valita molemmat!

Yhdistelmälomalla voit kokea kahden tai useamman kohteen yhden loman aikana. Valitse Thaimaan unelmaranta ja eloisa lomakeskus tai vaikka kaksi paratiisisaarta! Mahdollisuuksia on rajattomasti. Seuraavaksi esittelemme suosituimpia Thaimaan yhdistelmälomavaihtoehtoja.

Ao Nang + Koh Kradan

Ao Nang
Aloita loma Ao Nangista, Krabin provinssin sydämestä, jossa pääset nauttimaan värikkäästä ja iloisesta elämästä. Matka Krabille taittuu mukavasti TUIn Deamliner koneen siivin ja Krabi on loistava tukikohta, josta lähteä erilaisille päiväretkille läheiselle Phang Nga lahdelle. Viikon aikana ehdit nauttia Krabin monipuolisesta tarjonnasta. Erilaisia kauppoja, ravintoloita ja baareja on erityisesti Ao Nangin keskustan alueella, joka on muodostunut pitkän L-kirjaimen muotoisen kadun ympärille.

Koh Kradan
Loman toiselle viikolle suosittelemme pientä Koh Kradan -paratiisisaarta, Ao Nangista etelään. Koh Kradan tarjoaa erilaisen kokemuksen ja hyvän vastakohdan lomakeidas Ao Nangille. Hotelleja saarella on puolisen tusinaa ja elämänrytmi hyvin luonnollista. Täällä nautit kauniista lomapäivistä palmun katveessa rannalla ja snorklaten koralliriutalla. Täydelliseen rentoutumiseen sopii hyvin saaren paras hotelli, The Seven Seas.

Khao Lak + Phuket

Tähän yhdistelmälomaan kuuluu hieman erilaista lomailua ja rentoutumista. Matka koostuu viikosta Khao Lakin lomakohteessa Thaimaan mantereella ja toisesta viikosta suurella Phuketin saarella.

Khao Lak
Khao Lakin hotellit kulkevat kuin helminauha pitkin rannikkoa ja useimmilla hotelleista on ns. beach front location, eli ne sijaitsevat aivan rannalla. Voit valita ison ja ylellisen hotellin, pienen viehättävän bungalowin tai perheystävällisen hotellin, jossa on paljon tekemistä ja kokemista. Khao Lakin useat hotellit hemmottelevat asiakkaitaan vielä lisäksi ihanilla puutarhoilla ja upeilla allasalueilla. Kilometrien pituisilla rannoilla ei ole aurinkotuoleja, joten ne ovat erityisen rentoja ja rauhoittavia. Kaukana ei ole myöskään Khao Sokin kansallispuisto, jonne voit lähteä päiväretkelle.

Phuket
Phuketin hotellivalikoima on vielä Khao Lakin omaa laajempi. On eloisia lomakeskuksia, kuten Karon Beach ja Patong Beach, ja rauhallisia pieniä resortteja, kuten Nai Yang ja Kamala. Ammattilaisen vinkki on valita yhdistelmälomalle mahdollisimman erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Esimerkiksi ensimmäiselle viikolle isompi hotelli, jossa on enemmän tekemistä ja toiselle viikolle pienempi hotelli, jolloin voit keskittyä hotellin ulkopuoliseen elämään.

Lisää ihania yhdistelmälomia Thaimaassa

Khao Lak + Khao Lak
Yhdistelmälomalla sinun ei välttämättä tarvitse vaihtaa lomakohdetta saadaksesi erilaisen kokemuksen. Joskus riittää, että vaihdat hotellia kohteessa ja saat erilaisen elämyksen sekä tunteen, että loma kestää ikuisesti. On myös kiva testata erilaisia hotelleja!

Khao Lak + Koh Lanta
Khao Lakin loputtomat rannat ja trooppinen sademetsä sekä Koh Lantan rento ilmapiiri ja hurmaavat rantaravintolat

Koh Lanta + Kho Lipe
Rauhallinen Koh Lanta rantaravintoloineen, mukavine bungaloweineen ja leveine rantoineen yhdistettynä Koh Lipen paratiisisaareen. Koh Lipeä kutsutaan Thaimaan Malediiveiksi, koska matkailijoita odottaa liidunvalkeat rannat ja turkoosi vesi. Täällä akut todellakin latautuu. Tämä yhdistelmäloma alkaa suoralla lennolla Krabille.

Vaikea valita? Tiedämme tunteen. Ehkä Thaimaan parhaat rannat helpottavat valinnan tekemisessä?