Matkat
Nai Yang Beach

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hintaesimerkit Kata Beachilta
  • Päivällinenn. 9–12 e
  • Vesi (1 l)0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaThaimaan baht (THB)
  • Aikaero+5 tuntia
  • PääkaupunkiBangkok
  • KieliThai
  • Väkilukun. 386 600

Matkat Nai Yang Beach

Nai Yang Beach on yksi Phuketin viihtyisimmistä rannoista. Se on kuin tehty rantalomaa ja auringonlaskun aikaan nautittavia illallisia varten. Hotellimme sopii **hyvin niin pariskunnille kuin lapsiperheille. Patongin huvittelumetropoli on vain alle tunnin automatkan päässä. **

Phuketin luoteisrannikolla sijaitseva Nai Yang Beach on sekä pitkä että leveä ranta, jota reunustavat kookkaat kasuariinapuut. Tuntuu kuin matkailijoiden kansoittama saari jäisi taakse, kun matkalla hotellille ohittaa buddhalaisluostarin, jossa munkkien oranssit puvut riippuvat kuivumassa. Nai Yang Beachillä ei kuitenkaan ole liian rauhallista. Alueelle on noussut viimeisen kymmenen vuoden aikana jo melko monta ravintolaa, räätäliliikettä ja pikkukauppaa.

Rantaravintoloita ja thaihierontaa
Rannan äärellä voit istahtaa varjoon nauttimaan hyvästä ruoasta, varpaat hiekkaan upotettuina. Pienellä kylätiellä on hierontapaikkoja, joissa voit suoda itsellesi rentouttavan jalka- tai kokovartalohieronnan mukavaan hintaan. Tiistaisin ja torstaisin järjestetään paikalliset hedelmä- ja vihannesmarkkinat, suosittelemme käyntiä, kävely markkinoille vie vain noin 10 minuuttia. Markkinoilta voit ostaa auringonkypsentämiä mangoja, papaijoja ja muita herkullisia hedelmiä ja vihanneksia.

Perheluksusta Phuket Marriottissa
Jos etsit tasokasta hotellia perheelle tai pariskunnalle, on Phuket Marriott Resort & Spa hyvä vaihtoehto. Hotelli sijaitsee pienen rannan äärellä, lähellä Sirinatin kansallispuistoa. Viiden kilometrin päässä sijaitsevan Nai Yangin keskustaan voit kävellä rantaa pitkin. Hotellin omalla bussikuljetuksella pääset Patongille ja Phuket Towniin, mikäli haluat pitää ostospäivän.

Lähellä golfkenttiä
Jos sinulla on green card, on hyvä tietää, että Nai Yang Beachin lähistöllä on useita hienoja golfkenttiä. Blue Canyon Country Golf sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä ja Mission Hill Phuket Golfiin on noin 25 minuutin ajomatka.

Mielenkiintoisia retkiäVeneretkiä Bounty Islandille (Racha Yai), Coral Islandille tai Phi Phi -saarille Sukellusta ja snorklausta aloittelijoille ja kokeneille
Viidakkovaellusta ja melontaa Pyöräilyä Koh Yao Noilla

Muista, että voit varata retket jo ennen matkaa.

Matkavaihtoehtoja Nai Yang Beach