Matkat
Karon Beach

Hinta alkaen

...

Hotelleja

16

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 10–12 e
  • Vesi (1 l)0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaThaimaan baht (THB)
  • Aikaero+5 tuntia
  • PääkaupunkiBangkok
  • KieliThai
  • Väkilukun. 386 600 (Phuket)

Matkat Karon Beach

Karon Beach

Karon Beach sijaitsee keskellä Phuketin länsirannikkoa ja kuuluu rannikon suurimpiin ja monipuolisimpiin lomakohteisiin. Karon Beach tarjoaa Kauniita pitkiä rantoja, ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja iltaelämää. Valikoimassamme on hotelleja perhelöydöistä De Luxe -luokan hotelleihin. Talvikaudella lennämme tänne suorin tilauslennoin, lentoaika noin 11 tuntia.

Karon Beach houkuttelee rannallaan. Se on sekä leveä että pitkä, joten tungosta ei täällä tarvitse pelätä. Hiekka on valkeaa korallihiekkaa ja täällä on ihana rentoutua aurinkovarjon alla, lomapokkarin seurassa. Ja vain muutaman askeleen päässä sijaitsevat jo rantabaarit, joista saa lumoavalta tuoksuvia thai-ruokia ja huuruisen kylmiä juomia.

Keskustan täydeltä ravintoloita

Karon Beachin keskustassa on runsaasti ravintoloita, baareja, räätäleitä ja kauppoja. Joka illalle löytyy uusia ruokapaikkoja ja makuelämyksiä. Markkinakojujen ja pikku putiikkien parissa vierähtää ostoksilla helposti tunti jos toinenkin.

Lisää ostospaikkoja Patongilla

Karon Beachilta pääset näppärästi tuk-tukilla kuuden kilometrin päässä sijaitsevalle Patong Beachille. Lomakohde tunnetaan sykkivästä iltaelämästään ja värikkäistä ostos- ja markkinakaduistaan. Yli 200 liikettä käsittävästä ostoskeskus Jungceylonista löydät kaikkea merkkivaatteista käsitöihin ja elektroniikkaan.

Snorklausta ja muita retkiä

Vielä enemmän pääset kokemaan lomallasi osallistumalla retkillemme. Voit esimerkiksi kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja, tehdä veneretkiä tai lähteä perheesi kanssa viidakkovaellukselle. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Valitse tilauslento tai reittilento

Lennämme kohteeseen suorin tilauslennoin talvikaudella joko Phuketin tai Krabin kautta (Krabi International Airport). Lisäksi myymme koko vuoden ympäri hotellin ja reittilennon sisältäviä valmismatkoja, joilla voit valita itse joustavasti matkan pituuden. Kesällä kohteessa ei ole oppaitamme, mutta saat yhteyden TUI Service Centeriimme puhelimitse, tekstiviestillä tai lähettämällä kysymyksiä TUI-sovelluksen tai Minun lomani -sivun (tui.fi) kautta.

Matkavaihtoehtoja Karon Beach

Suosikkihotellit Karon Beach