Koe enemmän Thaimaassa

22.8.2018
SallaS
Thaimaa on paratiisi heille, jotka pitävät auringosta ja rantaelämästä. Mutta ihana maa tarjoaa myös paljon muuta koettavaa ja nähtävää. Lue vinkit mitä tehdä jos ja kun auringossa makaaminen ja uiminen alkaa jossain vaiheessa kyllästyttää.

Thaimaassa riittää tekemistä ja aktiviteetteja, haluatpa sitten reissata maata ristiin rastiin, tai pysytellä yhdessä ja samassa kohteessa. Tässä Thaimaa-elämyksiä, joita suosittelemme lämpimästi.

Joogaa rannalla

Joogaharjoitus rannalla on täydellinen tapa aloittaa tai päättää päivä Thaimaassa. Aikaisempaa kokemusta ei välttämättä tarvita. Vedä henkeä, rauhoitu, tee aurinkotervehdykset – ja kehosi kiittää!

Joogaa auringonlaskun aikaan.

SUP (Stand Up Paddleboard)

Stand up paddleboard, tai lyhyemmin SUP-lautailu, on saavuttanut suuren suosion viime vuosina. Siinä seisotaan surffilaudalla ja melotaan yhdellä airolla. Edistyneemmät harjoittelevat jopa joogaa SUP-laudalla. Robinson Club Khao Lak -hotellissa on mahdollista SUP-lautailla myös auringonnousun aikaan.

Suppailun suosio kasvaa jatkuvasti Thaimaassa.

Tutustu elämään pinnan alla

Thaimaa on yksi maailman parhaista snorklaus- ja sukelluskohteista. Veneretkellä pääset näkemään ihastuttavia koralliriuttoja ja värikkäitä kaloja. Saat lainaksi maskin, snorkkelin ja pelastusliivin. Lapsille on tarjolla myös turvaköysiä, joista he voivat pitää kiinni snorklatessaan.

Snorklailu on ihanaa Thaimaan lämpimissä ja värikkäissä merimaisemissa.

Mene aamumarkkinoille

Markkinoilla kohtaat makujen ja tuoksujen tulvan aamulla, kun ravintoloitsijat tekevät hankintojaan illaksi. Hypistele ja nuuhki raaka-aineita ja maista vastapuristettuja mehuja, paikallisia ruoka-annoksia sekä eksoottisia hedelmiä.

Thaimaalaiset markkinat ovat todellinen elämys.

Käy Khao Sokin kansallispuistossa

Vain muutaman tunnin minibussimatkan päässä Khao Lakista pohjoiseen sijaitsee uskomattoman kaunis Khao Sokin kansallispuisto. Puisto tunnetaan järvestään, jonka smaragdinvihreää vettä reunustavat jyrkät kalkkikivivuoret. Puistoon voi tutustua sekä jalan että pitkähäntäveneellä. Lounas nautitaan bambumajassa ja sinulla on mahdollisuus tutustua myös jännittävään luolaan.

Khao Sokin kansallispuisto on vierailun arvoinen.

Thaihieronta

Kuvittele makaavasi rentouttavassa hieronnassa samalla kun aurinko laskee horisonttiin ja kuulet aaltojen huuhtoutuvan rantaan. Haluatpa sitten kevyen version thaihieronnasta, tai mukavan öljy- tai jalkahieronnan, uskallamme luvata harmonisen kokemuksen, joka nostaa lomasi uusiin sfääreihin.

Vieraile temppelissä

Wat Bang Riang sijaitsee tunnin ajomatkan päässä itään Khao Lakista, Khao Lanin vuoren huipulla, josta on henkeäsalpaavat näkymät yli vihreiden vuorien ja sademetsien. Temppelin ulkopuolella on kaksi jättikokoista Buddha-patsasta ja kiinalainen jumala Guanyin.

Bangkokissa puolestaan sijaitsee Wat Po -temppeli, jossa makaa 46 metrinen kullattu Buddha! Tänne pääset yksinkertaisimmin taksilla, tai vaihtoehtoisesti veneellä Chao Phraya -virtaa pitkin.

Thaimaan temppelit ovat kuin taideteoksia.

Bangkokissa kannattaa myös käyttää hyväkseen tilaisuus asua hotellissa, jossa on kattouima-allas. On upea elämys uida tai nauttia drinkki kattoterassilla, josta näkee koko kaupungin yli.

Tutustu TUIn Thaimaan-valikoimaan!

So Sofitel Bangkok -hotellin kattoterassilla on uima-allas, jolta on huikeat näkymät.

Muita samankaltaisia

Bulgarian parhaat rannat – 8 vinkkiä

Loma Bulgariassa tarkoittaa halpoja hintoja ja hienoja rantoja. Emmekä puhu nyt pelkästään Sunny Beachista. Myös vaikkapa Duni, Nessebar ja Golden Sands ovat kaikki mukavia lomakohteita ja jokaisella niistä on omalla tavallaan viehättävät rannat. Vinkkaamme nyt 8 erilaista rantaa jokaiseen makuun.
SallaS SallaS 22.5.2019

Disneyland - 6 huvipuistoa ympäri maailman

Satujen maailmaan astuminen on ikimuistoinen elämys, oletpa minkä ikäinen tahansa. Kävele Tuhkimon satulinnassa, tapaa Chewbacca ja Buzz Lightyear, matkusta vuoristoradalla tai istu luolassa Pienen merenneidon viereen. Avaamme sinulle nyt portin kuuteen Walt Disneyn teemapuistoon eri puolilla maailmaa.
SallaS SallaS 2.4.2019

7 huimaa aktiviteettia, jotka voit kokea risteilyllä

Modernia risteilyalusta kuvaillaan usein ”kelluvaksi lomakeskukseksi”. Se saattaa kuulostaa liioittelulta, mutta todellisuus on jopa jotain vielä enemmän. Erityisesti jos katsomme mitä kaikkea laivalla voi tehdä. Listaamme seitsemän aktiviteettia ja elämystä, joita et todennäköisesti osaa edes odottaa kokevasi risteilyaluksella.
SallaS SallaS 26.2.2019

Mitä mukaan matkalle? Pakkauslista rantalomalle

Millainen pakkaaja olet? Järjestelmällinen, joka jo hyvissä ajoin ennen matkaa pyykkää ja silittää vaatteet ja täydentää pienen matka-apteekin? Vai avaatko matkalaukun lähtöä edeltävänä päivänä ja kahmit sinne päällimmäiset vaatteet kaapista? Kokosimme näppäriä vinkkejä, joiden avulla voit pakata nopeasti ja fiksusti – ja näin rantalomasi saa hyvän lähdön.
SallaS SallaS 15.2.2019