Matkat
Bangtao Beach

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

2

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 9,5–12 e
  • Olut (50 cl)n. 2 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaThaimaan baht (THB)
  • Aikaero+5 tuntia
  • building PääkaupunkiBangkok
  • message-love KieliThai
  • user-family Väkiluku68 860 000

Matkat Bangtao Beach

Kuusi kilometriä pitkä Bangtao Beachin ranta on yksi Phuketin upeimmista rannoista. Valkeine ja pehmeine korallihiekkaisine rantoineen lomakohde tarjoaa erinomaiset puitteet stressivapaalle lomalle. Talvikaudella lennämme tänne suorin tilauslennoin, lentoaika noin 11 tuntia.

Pitkän, vaalean rannan varrella on muutamia pieniä ravintoloita, hotelleja, golfklubi ja kauniita suolavesilaguuneja. Voit nauttia rentouttavista kävelyistä rantaviivaa pitkin pehmeällä hiekalla.

Mikä hotelli sopisi sinulle?
De Luxe -hotellimme Angsana Laguna Phuket sijaitsee rannan keskiosassa laguunin äärellä ja lähellä golfrataa. Perheystävällinen ja edullinen hotelli SuneoClub Arinara Beach sijaitsee pidemmällä, etelämpänä lähellä pientä,mutta viehättävää kyläkeskittymää. Molemmat hotellit ovat aivan rannalla.

Huvielämää ja ostoksia
Jos kaipaat enemmän ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia, pääset helposti sekä Phuket Towniin että Patongille. Patongilla on Jungceylon -ostoskeskus, jossa on satoja kauppoja ja ravintoloita. Phuket Townissa puolestaan on Central Festival -ostoskeskus.

Mielenkiintoisia retkiäVeneretki Bounty Islandille (Racha Yai), Coral Islandille ja Phi Phi -saarille Sukellusta ja snorklausta sekä aloittelijoille että kokeneille
Viidakkovaellusta ja melontaa Pyöräilyä Koh Yao Noilla

Valitse tilauslento tai reittilento
Bangtao Beachille voit lentää suorin tilauslennoin talvikaudella joko Phuketin tai Krabin kautta (Krabi International Airport). Lisäksi myymme koko vuoden ympäri hotellin ja reittilennon sisältäviä valmismatkoja, joilla voit valita itse joustavasti matkan pituuden. Kesällä kohteessa ei ole oppaitamme, mutta saat yhteyden online-keskuksemme oppaisiin aina TUI-sovelluksella, puhelimella, sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Matkavaihtoehtoja Bangtao Beach

Hotellit Bangtao Beach