Matkat
Cape Panwa

Hinta alkaen

...

Hotelleja

5

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 10–12 e
 • Vesi (1 l)0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaThaimaan baht (THB)
 • Aikaero+5 tuntia
 • PääkaupunkiBangkok
 • KieliThai
 • Väkilukun. 386 600 (Phuket)

Matkat Cape Panwa

Cape Panwa

Cape Panwa Phuketin kaakkoisrannikon niemellä on paikka, jonne eivät suuret matkailijavirrat ole vielä löytäneet tietään. Täällä kaikki on kuin tehty laiskoja rantapäiviä varten. Cape Panwa tarjoaa erilaisia aktiviteetteja lomallesi, kuten esimerkiksi vesiurheilua ja veneretkiä. Jos pidät hieman rauhallisemmasta menosta, voit nauttia rentouttavista spahoidoista. Hotellivalikoimassamme on mm. spa-hotelli ja edullisia huoneistoja. Talvella voit lentää tänne suorin tilauslennoin, lentoaika noin 11 tuntia.

Cape Panwa on luonnonkaunis niemi Phuketissa, jossa on vain muutama hotelli. Täällä voit nauttia rauhasta ja rentoutua. Mikäli kaipaat ostoksille tai iltaelämän pariin, pääset Phuket Towniin tai Patongille kätevästi bussilla. Cape Panwasta voit myös lähteä pitkähäntäveneellä lähisaarille.

Spa-hotelli rannan äärellä

Upealla paikalla, pitkän ja matalan rannan äärellä sijaitsevalla Cape Panwa -hotellilla on tarjolla vesiurheilua, viihdettä, retkiä ja ruoanlaittokursseja. Hotellissa on useita ravintoloita, baareja, spa ja kuntosali.

Uima-allas katolla

Jos matkustat perheen kanssa, saat erityisen hyvää vastinetta rahoillesi valitsemalla huoneistohotelli Kantary Bayn, joka sijaitsee lähellä satamaa. Hotellilla on yhteiset palvelut hotelli Cape Panwa -hotellin kanssa, jonne kulkee maksuton hotellibussi useita kertoja tunnissa. Kantary Bay -hotellilla on kaksi uima-allasta. Toinen altaista sijaitsee katolla, josta on upea näköala merelle. Lähellä kulkee pieni kylätie, jonka varrella on muutamia ravintoloita ja pikkuputiikkeja.

Akvaario naapurissa

Kauimmaisena Cape Panwan niemellä sijaitsee Phuket Aquarium, joka houkuttelee kävijöitä koko saarelta. Akvaariossa on yli 100 erilaista kalalajia ja muita mereneläviä suurissa Andamaanienmeren ja Siaminlahden koralliriuttoja muistuttavissa akvaarioissa. Täällä uiskentelee kaikkea värikkäistä trooppisista pikkukaloista rauskuihin, mustekaloihin ja haihin.

Mielenkiintoisia retkiä

 • Veneretkiä Bounty Islandille (Racha Yai), Coral Islandille tai Phi Phi -saarille
 • Sukellusta ja snorklausta aloittelijoille ja kokeneille
 • Viidakkovaellusta ja melontaa
 • Pyöräilyä Koh Yao Noilla

Valitse tilauslento tai reittilento

Lennämme kohteeseen suorin tilauslennoin talvikaudella joko Phuketin tai Krabin kautta (Krabi International Airport). Lisäksi myymme koko vuoden ympäri hotellin ja reittilennon sisältäviä valmismatkoja, joilla voit valita itse joustavasti matkan pituuden. Kesällä kohteessa ei ole oppaitamme, mutta saat yhteyden TUI Service Centeriimme puhelimitse, tekstiviestillä tai lähettämällä kysymyksiä TUI-sovelluksen tai Minun lomani -sivun (tui.fi) kautta.

Matkavaihtoehtoja Cape Panwa