Hotellit Thaimaa

Tältä sivulta löydät kaikki TUIn hotellit Thaimaassa. TUIn valikoimasta löydät hotelleja jokaiseen makuun. Löydät hotellivaihtoehtoja suositusta Phuketista ja suurkaupungista Bangkokista. Löydät myös muita upeita kohteita, kuten Koh Lanta, Khao Lak, Koh Samui ja Krabi. Lokakuulta maaliskuulle pääset Thaimaahan suorilla lomalennoillamme ja silloin on myös sää Thaimaassa lämmin ja poutainen. Tutustu Thaimaan hotellivaihtoehtoihin, löydä oma suosikkisi ja varaa loma valoon ja lämpöön!

Hotellivinkit

Parhaat hotellit Thaimaassa

Joskus voi olla vaikea löytää juuri itselleen parhaiten sopivaa hotellia Thaimaassa. Siksi olemme listanneet kaikki hotellimme Thaimaassa tälle sivulle. Voit selata ja suodattaa listaa omien tarpeidesi mukaan kunnes löydät sen parhaan hotellin juuri sinulle. Meillä on hotelleja joka makuun, etsitpä sitten lapsiystävällistä perhehotellia, ylellistä spahotellia tai täyden palvelun All Inclusive -hotellia Thaimaassa.

Parhaat hotellit lapsiperheille Thaimaassa

Thaimaa on suosittu lomakohde lapsiperheiden keskuudessa, eikä suotta! Thaimaassa sinua odottavat aurinkoinen sää huippuhauskat vesileikit ja hyvä ruoka. TUIlla on laaja valikoima lapsiystävällisiä hotelleja Thaimaasta, joissa koko perhe voi nauttia yhteisestä lomasta. Parhaita hotellejamme lapsiperheille Thaimaassa, joita asiakkaamme ovat erityisesti suositelleet ovat TUI Blue Mai Khao Lak, Blue Star The Sands by Kata Thani ja Blue Star Chada Beach Resort & Spa.

Vesipuistohotellit Thaimaassa

Lapsiperheiden suosikkeja ovat tietysti myös vesipuistohotellit Thaimaassa, jotka tarjoavat hauskoja vesileikkejä ja vauhdin hurmaa niin pienille kuin suurillekin. Upea vesipuistohotelli Thaimaassa on rannan äärellä sijaitseva Blue Star The Sands by Kata Thani, jossa on vauhdikkaita vesiliukumäkiä, lazy river, vesiputouksia ja leikkipaikka lapsille.

Parhaat hotellit aikuisille Thaimaassa

Jos etsit parasta aikuisten hotellia Thaimaassa, suosittelemme Blue Star BlueSotel SMART – Adults Only - hotellia, joka on moderni aikuisten hotelli Ao Nangissa (Krabi) kävelyetäisyydellä rannasta . Hotelli toivottaa tervetulleeksi kaikki yli 16-vuotiaat hotellivieraat.

Edulliset hotellit Thaimaassa

Valikoimassamme on myös hyviä edullisia hotelleja Thaimaassa, mikäli haluat viettää ihanaa rantalomaa pienemmällä budjetilla. Jos etsit edullista lomaa Thaimaassa, voit valita pudotusvalikosta lajitteluperusteeksi hinnan halvimmasta kalleimpaan haluaminasi päivinä.

Katso kaikki TUIn hotellit »