Matkat
Vietnam

Hinta alkaen

...

Hotelleja

52

Hintataso

Hinnat ovat esimerkkihintoja
  • Päivällinen ravintolassan. 8 e
  • Vesi (1 l)n. 0,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDong (VDN)
  • Aikaero+5 tuntia
  • PääkaupunkiHanoi
  • KieliVietnam
  • Väkiluku92 700 000

Matkat Vietnam

Vietnam

Yhä useammat haluavat päästä kokemaan Vietnamin trooppiset rannat. TUIn lomalla voit matkustaa Phu Quociin, jossa sinua odottavat viehättävät hotellit rannan äärellä, sademetsävaellukset ja veneretket. Jos taas haluat yhdistää ranta- ja kaupunkiloman, suosittelemme uutuuskohdettamme – Da Nangia

Kasvava turismi

Vietnam on tänä päivänä nopeasti kehittynyt maa. Maan talous on kasvanut viime vuosina ja matkailuun on investoitu paljon. Tämä tarkoittaa myös infrastruktuuria. Maa on mukava sekoitus modernia ja siirtomaavallan aikoja. Niin ranskalaisten kuin amerikkalaisten vaikutukset ovat edelleen nähtävissä, mutta myös aasialaisten naapureiden. Suurkaupungeissa näkyy kaikki uusimmat virtaukset, mutta myös pieniä aitoja kaupunkeja, joissa kohtaamispaikkoina toimivat joen varren markkinapaikat, on edelleen kaikkialla.

Phu Quoc – saari, jonka nimi kannattaa painaa mieleen

Vietnamin suurin saari ja ykkösrantalomakohde on Phu Quoc. Saaren uuden kansainvälisen lentoaseman ansiosta Phu Quocille voit matkustaa vaivattomasti ja mukavasti. Phu Quoc on Vietnamin nopeimmin kehittyvä matkailukohde. Hotelleja rakennetaan jatkuvasti lisää ja lomakohde kehittyy kaiken aikaa. Samalla voit kuitenkin odottaa lomaltasi rauhallista rantaelämää ja mielenkiintoisia kohtaamisia Vietnamin kulttuurin ja luonnon kanssa. Lue lisää Phu Quocin saaresta ja hotelleista.

Da Nang – kaupunkielämää ja rantoja

Da Nang on Vietnamin kolmanneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Hanoin ja Ho Chi Minh Cityn välissä. Kaupungissa on kaikkea kauniista rannoista markkinoihin ja buddhalaistemppeleihin. Da Nangissa on runsaasti ravintoloita, baareja ja yksinkertaisia streetfood-paikkoja, joissa pääset maistelemaan aitoja vietnamilaisia ruokia. Ha Riverin varrella on paljon terassiravintoloita, joilta on hieno näköala joelle ja Vietnamin pisimmälle sillalle, Dragon Bridgelle. Lue lisää Da Nangista »

Matkavaihtoehtoja Vietnam