Matkat
Vietnam

Hinta alkaen

...

Hotelleja

25

Hintataso

Hintaesimerkit Phu Quocista
  • Päivällinen ravintolassan. 9,50 e
  • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDong (VDN)
  • Aikaero+5 tuntia
  • PääkaupunkiHanoi
  • KieliVietnam
  • Väkiluku92 700 000

Matkat Vietnam

Hotelli sijaitsee vain muutaman askeleen päässä rannasta.

Yhä useammat haluavat päästä tutkimaan Vietnamin trooppisia rantoja. TUIn lomalla lennät Vietnamiin Helsingistä suoralla lennolla. Phu Quocin lomasaarella sinua odottavat sademetsä, hiekkarannat, kalastajakylät ja ihastuttavat hotellit.

Kasvava turismi

Vietnam on tänä päivänä nopeasti kehittynyt maa. Maan talous on kasvanut viime vuosina ja matkailuun on investoitu paljon. Tämä tarkoittaa myös infrastruktuuria. Maa on mukava sekoitus modernia ja siirtomaavallan aikoja. Niin ranskalaisten kuin amerikkalaisten vaikutukset ovat edelleen nähtävissä, mutta myös aasialaisten naapureiden. Suurkaupungeissa näkyy kaikki uusimmat virtaukset, mutta myös pieniä aitoja kaupunkeja, joissa kohtaamispaikkoina toimivat joen varren markkinapaikat, on edelleen kaikkialla.

Phu Quoc – saari, jonka nimi kannattaa painaa mieleen

Vietnamin suurin ja paras rantalomakohde on Phu Quoc. Saaren uuden kansainvälisen lentoaseman ansiosta Phu Quocille voi laskeutua myös maailman moderneimmalla matkustajalentokoneella Boeing 787 Dreamlinerilla.

Suora lento Helsingistä Vietnamiin alle 11 tuntia

Dreamliner ei ole pelkästään tilava ja ympäristöystävällinen. Modernin lentokonetyypin ansiosta Vietnamiin voi lentää Helsingistä ilman välilaskua – ja vielä alle 11 tunnissa. Paluumatka Vietnamista Helsinkiin taittuu n. 12 tunnissa. Vietnamiin on myynnissä kahden viikon lomia.

Sopusoinnussa paikallisen elämän kanssa

Phu Quoc on Vietnamin nopeimmin kehittyvä matkailukohde. Hotelleja rakennetaan jatkuvasti lisää ja lomakohde kehittyy kaiken aikaa. Samalla voit kuitenkin odottaa lomaltasi rauhallista rantaelämää ja mielenkiintoisia kohtaamisia Vietnamin kulttuurin ja luonnon kanssa. Lue lisää Phu Quocin saaresta ja hotelleista.

Matkavaihtoehtoja Vietnam