Matkat
Phu Quoc

Hinta alkaen

...

Hotelleja

31

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 8 e
 • Vesi (1 l)n. 0,50 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaDong (VDN)
 • Aikaero+5 tuntia
 • PääkaupunkiHanoi
 • KieliVietnam
 • Väkilukun. 103 000

Matkat Phu Quoc

Phu Quoc

Koe TUIn uutuus – Phu Quoc. Vietnamin suurin saari on trooppinen lomaparatiisi, jonka sademetsä, valkeat rannat ja kalastajakylät kutsuvat matkailijoita. Kun valitset TUIn, voit valita monista hotellivaihtoehdoista rannoilla ja varata lomallesi elämyksiä kuten patikkaretkiä, kajakkimelontaa ja temppelikäyntejä.

Trooppisen vihreyden, pitkien valkoisten hiekkarantojen ja miellyttävän ilmaston puolesta Phu Quoc muistuttaa paljon Thaimaata. Uteliaille Phu Quoc tarjoaa kuitenkin paljon uutta, ja saari sopii rantalomailijoille, jotka haluavat saada uusia elämyksiä. Talvikaudella teemme matkoja Phu Quociin, jolloin sää on parhaimmillaan länsi- ja etelärannikolla.

Hiomaton timantti

Phu Quoc sijaitsee Siaminlahdella, Ho Chi Minhin eli Saigonina tunnetun kaupungin länsipuolella, lähellä Kambodžan rajaa. Saari on Vietnamin suurin, ja pinta-alaltaan se vastaa suunnilleen Saaristomeren Kemiönsaarta. Thaimaahan verrattuna matkailupalvelut ja infrastruktuuri eivät ole aivan niin kehittynyttä, mutta uusia hotelleja rakennetaan vuosittain lisää. Phu Quocilta löydät paljon herkullista paikallista syötävää, ja rannoilla voit ottaa rennosti ilman tungosta.

Hotellivinkkejä

Kilometrien pituisia rantoja

Phu Quocin saarella on useita kauniita hiekkarantoja, joiden äärellä joko asut tai voit tehdä retkiä niille. Tässä muutamia esimerkkejä:

 • Dai Beach – kaunis ja viehättävä, kasuariinapuiden ja kaareutuvien palmujen reunustama ranta länsirannikolla, Duong Dongin pohjoispuolella, lyhyen ajomatkan päässä Duong Dongin hotelleilta. Ranta on yleensä tyyni, lapsiystävällinen ja suureksi osin yhä koskematon.
 • Long Beach – Duong Dongista etelään oleva n. 20 km pitkä ranta. Tänne saapuivat aikoinaan ensimmäiset Phu Quocin reppureissaajat. Nykyisin rannalla on monia hotelleja ja rantabaareja sekä paikoin koskemattomia osia hienoa hiekkarantaa, mikä sopii pitkiin kävelyihin ja virkistäviin pulahduksiin. Talvikaudella ranta on usein aivan tyyni. Useimmat hotelleistamme sijaitsevat tällä rannalla.
 • Khem Beach – vaalea ja kaunis hiekkaranta poukamassa etelärannikolla, joka sopii täydellisesti uimiseen. Täällä sijaitsee ylellinen JW Marriott Emerald Bay.
 • Gahn Dau Beach – pieni ja kaunis, palmujen reunustama hiekkaranta pohjoisrannikolla. Hyvä retkikohde – ranta on rauhallinen ja alue edelleen harvaan rakennettu. Täältä voi nähdä aina Kambodžaan asti.

Aasialaista kalakastiketta

Kalastajat ovat sonnustautuneet perinteisiin suippokärkisiin hattuihin ja he lähtevät vesille herneenpalon muotoisilla veneillään. Rannoilla näkee puisiin kuivaustelineisiin aseteltuina mustekalaa ja sardellia, joista valmistetaan mausteista aasialaista kalakastiketta, josta Phu Quoc on tunnettu, ja jota viedään maasta joka puolelle maailmaa.

Aito satamakaupunki

Saaren keskiosasta virtaavan joen suulla Long Beachin pohjoispäässä sijaitsee satamakaupunki Duong Dong, joka on aito vietnamilainen pikkukaupunki. Kannattaa tutustua jännittävään yötoriin ja moniin yksinkertaisiin, mutta huolella pidettyihin ravintoloihin.

Mielenkiintoisia ruokaelämyksiä

Vietnamilainen keittiö on maailmankuulu. Grillatut tai uppopaistetut herkut maustetaan chilillä, ja joukkoon laitetaan kookosta, limettiä, kalakastiketta ja tuoreita yrttejä. Phu Quocin meren antimiin kuuluvat katka- ja taskuravut, hummerit ja eksoottiset kalalajit.

Retkivinkkejä Phu Quocilla

 • Kattava saarikierros, jolla näet kaikkea pippurinviljelystä temppeliin
 • Melontaa ja snorklausta
 • Mustekalanpyyntiä auringonlaskun aikaan

Matkavaihtoehtoja Phu Quoc