Matkat
Da Nang

Hinta alkaen

...

Hotelleja

21

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja.
  • Vesi (1 l)n. 0,60 e
  • Lounasn. 5 e
  • Päivällinenn. 8 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDong (VDN)
  • Aikaero+5 tuntia
  • PääkaupunkiHanoi
  • KieliVietnam
  • Väkiluku770 000

Matkat Da Nang

Da Nang

Da Nang sijaitsee pääkaupunki Hanoin ja Ho Chi Minh Cityn välissä. Sijainti meren äärellä tekee kaupungista täydellisen lomakohteen sinulle, joka etsit lomallesi kohdetta, jossa yhdistää aurinkoloma ja kaupunkiloma.

Hoi An

Hoi An, yksi Etelä-Aasian vanhimmista (ja ehkä myös viihtyisimmistä) kaupungeista, sijaitsee vain 30 km päässä. Hoi Anin epätavallisen hyvin säilynyt satama on Unescon maailmanperintökohde. Täällä voit kuljeskella kapeilla kujilla ja kokea Vietnamin sellaisena kuin se aikoinaan oli.

Aurinkoa ja rantoja

Peräti 35 kilometrin pituisella rannikolla on ihania rantoja joista valita. My Khe Beach, jota myös China Beachiksi kutsutaan, on niistä tunnetuin. Ranta on pehmeä ja valkeahiekkainen, vesi on kirkasta ja rannalla huojuvat kookospalmut. Jos nouset ylös riittävän aikaisin nähdäksesi auringonnousun, voit luultavasti nähdä myös paikallisten harjoittavan thai chitä rannalla. Rantaa myötäilee hotellien ja ravintoloiden reunustama rantakatu.

Temppeleitä ja paikallisia markkinoita

Jos haluat kurkistaa paikallisten elämään Da Nangissa, suosittelemme poikkeamaan jollain kaupungin markkinoista. Markkinoilla myydään kaikkea mitä voit kuvitella: vaatteita, lihaa, äyriäisiä ja tuoreita mehuja. Myös valmiita ruokia on myynnissä, mikäli kaipaat energiaa. Pha Lam Pagoda on yksi Da Nangin buddhalaistemppeleistä; temppeli sijaitsee kauniissa puutarhassa. Vaikka sijainti on keskellä kuhisevaa kaupunkia, vallitsee temppelillä rauhallinen tunnelma. Paikalliset tapaavat käydä temppelillä rukoilemassa aamuisin.

Han River ja Dragon Bridge

Han River halkoo kaupungin "kaupungin puoleen" ja "rannan puoleen". Käy iltakävelyllä joen rannalla ja poikkea jollain monista terasseista. Hämärässä valaistut sillat heijastuvat veteen, jossa kalastajien veneet keinuvat rauhallisesti. Yksi silloista, Dragon Bridge, on Vietnamin pisin silta ja sen muoto kuvastaa kultaista lohikäärmettä. Viikonloppuisin Da Nangin kaupungin asukkaat kerääntyvätkin joen äärelle katselemaan tulta ja vettä syöksevää lohikäärmettä.

Ravintoloita ja baareja

Da Nangissa on runsaasti ravintoloita, baareja ja yksinkertaisia streetfood-paikkoja, joissa pääset maistelemaan aitoja vietnamilaisia ruokia. Jos haluat nähdä kaupungin yläpuolelta, voit illan päätteeksi poiketa Sky36 Club Da Nangissa, joka on kaupungin korkeimmalla sijaitseva kattobaari. Täällä voit siemaista juoman ja ihailla samalla näköaloja kimaltelevalle kaupungille, joelle ja vuorelle.

Matkavaihtoehtoja Da Nang