Vietnam - Passi ja viisumi

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kk maahan saavuttaessa.

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia korkeintaan 15 päivän (Phu Quoc 30 päivän) pituisilla matkoilla. Yli 15/30 päivän pituisille matkoille viisumi tulee hankkia itse Vietnamin suurlähetystöstä Helsingistä tai viisumipalvelun kautta.

Lue lisää Vietnamista »