Vietnam - Passi ja viisumi

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kk maahan saavuttaessa.

Matkustusrajoituksia koronaviruksen aiheuttaman epidemian vuoksi

Jos matkustaja saapuu maasta jossa on koronavirus tapauksia, Vietnamin viranomaiset vaativat poikkeuksellisesti viisumin. Tämä koskee myös Suomen kansalaisia. Matkustajilta edellytetään myös terveys- ja matkustusselvityksen laatimista. Lisätietoja Vietnamin suurlähetystöstä, puhelin 09-62299011 tai sähköposti vietnamfinland@gmail.com

Viisumi tulee anoa itse. Viisumihakemuksen käsittelyaika on 5 arkipäivää hakemuksen vastaanottamisesta ja maksusta, nopeutettu käsittely (24t) lisämaksusta. Hintatiedot Vietnamin suurlähetystöstä.

Venäjän viranomaiset edellyttävät täydentävien matkustajatietojen ilmoittamista, kun lentoreitti kulkee Venäjän ilmatilassa. Koska TUIn lomalennot Vietnamiin kulkevat osittain Venäjän ilmatilassa, tulee passitiedot ilmoittaa ennen matkaa Minun lomani -sivulla. Tiedot suositellaan antamaan heti matkavarauksen teon yhteydessä tai mahdollisimman pian sen jälkeen. Mikäli olet varannut matkasi alle 48 tuntia ennen lähtöä, voit antaa täydentävät matkustajatiedot lähtöselvityksessä. Mikäli matkustat reittilennolla, tiedot ilmoitetaan lentoyhtiön sivuilla.

Lue lisää Vietnamista »