Maksuehdot

Tilauslennolla toteutettavien matkapakettien

JOS MATKA VARATAAN 46 VRK ENNEN LÄHTÖÄ TAI AIEMMIN

- Suoritetaan varausmaksu 5 vrk kuluessa varauspäivästä.
- Suoritetaan loppumaksu viimeistään 45 vrk ennen lähtöä.

JOS MATKA VARATAAN 45 VRK ENNEN LÄHTÖPÄIVÄÄ TAI MYÖHEMMIN

- Suoritetaan koko matkan hinta välittömästi matkavarauksen teon yhteydessä (internetvarauksessa samassa istunnossa luottokortilla tai verkkopankissa), muutoin matkavaraus peruuntuu automaattisesti.

- Matkasta ei postiteta varausvahvistusta/laskua.

Reittilennolla toteutettavien matkapakettien maksuehdot

Reittilennolla toteutettavan matkapaketin varausmaksun suuruus sekä varausmaksun ja loppumaksun eräpäivä vaihtelevat lentokohtaisesti. Tiedot varausmaksun suuruudesta ja maksuaikataulu näkyvät matkaa varatessa netissä sekä matkavarauksen Minun lomani –sivulla. Koko matkan hinta tulee usein maksaa heti.

Jos varausmaksu tai matkan kokonaishinta on maksettava heti, maksu on suoritettava välittömästi varauksen teon yhteydessä samassa istunnossa luottokortilla tai verkkopankissa, muutoin varaus peruuntuu automaattisesti.

Matkan peruuttaminen

Maksa matkasi maksuohjeiden mukaan, muuten varauksesi voidaan peruuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Peruuta kuitenkin matka itse heti, joko Minun lomani-sivujen kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme, mikäli matkasuunnitelmasi muuttuvat ja et ole lähdössä matkalle!

Peruutettavan matkan ollessa jo osittain tai kokonaan maksettu, toimita tilinumerosi (IBAN-muodossa ja pankkisi BIC-koodi) hyvitystä varten asiakaspalveluumme.