Lapsen kanssa matkalle

Lapsen kanssa matkustaminen on hauskaa ja silmiä avaavaa. Ennen matkaa voit tutustua vinkkeihimme, jotka voivat tehdä matkasta mukavamman ja vielä hauskemman niin lapsille kuin aikuisillekin.

Määritelmän mukaan 2-11-vuotias on lapsi ja kun lapsi on täyttänyt 12 vuotta, mutta ei vielä 18 vuotta, hänet katsotaan nuoreksi. Ikä määräytyy kotiinpaluupäivän mukaan. Kun teet matkavarausta, ilmoita varauksella lapsen ikä kotiinpaluupäivänä. Ole erityisen tarkka ilmoittaessasi alle 2-vuotiaan sylilapsen ikää.

Alle 2-vuotias

Lapsi, joka matkan päättyessä on alle 2-vuotias, maksaa lomalennolla vain TUIn hallinnollisen toimistomaksun (80 euroa). Sylilapselle ei varata omaa istumapaikkaa lennolla. Varauksella voi olla vain yksi alle 2-vuotias yhtä täysi-ikäistä aikuista kohden. Reittilennoilla lasten hinta vaihtelee. Tarkista hinta matkaa varatessasi. Lue lisää matkustamisesta alle 2-vuotiaan kanssa.

Parhaat perhehotellimme

Parhaat perhehotellimme TUI Blue For Families ja Blue Star toivottavat tervetulleeksi koko perheen, ja niissä on toimintaa kaikenikäisille. Suositut, maksuttomat lastenkerhomme toimivat TUI Blue For Families -hotelleissa:

• Baby Club 3-vuotiaille ja sitä nuoremmille
• Bamse Club 3–5-vuotiaille
• @611 6 – 11-vuotiaille
• The Hangout 12–15-vuotiaille

Blue Star -hotelleissamme Bamse käy tervehtimässä lapsia ja Kids Clubissa lapset saavat viettää omaa aikaa ilman vanhempia.

Muissa hotelleissa toimivat lastenkerhot

Valikoimassamme on myös muita hotelleja jotka itsenäisesti tarjoavat erilaisia lastenkerhoja ja aktiviteettejä lapsille. Koska ne palvelevat kaikkia kansainvälisiä matkustajia, näissä kielenä on usein vain englanti. Matkanjärjestäjä ei vastaa näiden lastenkerhojen toiminnan ajoista, aktiviteeteistä tai muista niiden toimintaan liittyvistä asioista. Nämä palvelut ovat hotellien itse tuottamia ja hallinnoimia.