Lapsen kanssa matkalle

Alle 2-vuotias

Lapsi, joka matkan päättyessä on alle 2-vuotias, maksaa lomalennolla vain 80 euroa. Lapselle ei varata omaa lentopaikkaa. Varauksella voi olla vain yksi alle 2-vuotias yhtä täysi-ikäistä aikuista kohden. Reittilennoilla lasten hinta vaihtelee. Tarkista hinta matkaa varatessasi.

Uimavaippojen käyttö loman aikana

TUI kehoittaa vanhempia huolehtimaan, että alle 3-vuotiaat ja kaikki vaippaa tarvitsevat lapset käyttävät uidessaan uimavaippaa. Uloste uima-altaassa on vakava terveysriski ja uimavaippaa käytettäessä estetään bakteerien leviäminen uimaveteen.

Lapsi matkustaa ilman aikuisia

Lentoyhtiöstä riippuen alle 5- tai 6-vuotiaat lapset eivät saa matkustaa ilman aikuisen seuraa. Yksin matkustavat alle 18-vuotiaat lapset tarvitsevat lomalennoilla huoltajan kirjallisen luvan sekä oman passin.

Palvelut perheen pienimmille

Mahdolliset hotellikulut (vauvansänky, ateriat ym) alle 2-vuotiaasta maksetaan suoraan hotelliin. TUI Family Life ja Blue Star -hotelleihin on mahdollista varata vauvansänky sekä pientä maksua vastaan syöttötuoli ja kevyet rattaat jo matkavarauksen yhteydessä.

Lentokenttäkuljetuksessa alle 2-vuotiaalle varataan oma paikka bussissa, mutta bussiyhtiöt eivät voi toimittaa turvakaukaloita. Voit ottaa oman turvakaukalon mukaan. Huomioi kuitenkin, että bussien turvavyöt ovat tavallisesti ns. lantiovöitä, ja kaukalon oikeaoppinen kiinnittäminen ilman kolmipisteturvavyötä voi olla mahdotonta. Alle 2-vuotias ei saa istua omalla paikallaan ilman turvakaukaloa, vaan silloin hänen on istuttava vanhempansa sylissä.