Turkki - Passi ja viisumi

Passin on oltava voimassa vielä 6 kk Turkkiin saapumisen jälkeen.

Suomen kansalaisilta ei vaadita viisumia alle 3 kk oleskeluun. Huomaa, että Turkissa vierailevien matkailijoiden oleskelun kokonaisaika ei saa ylittää 90 päivää 180 päivän jaksolla. Yli edellä mainitun 90 päivää maassa oleskelevien ulkomaalaisten matkailijoiden tulee hakea oleskelulupaa. Lisätietoja Turkin suurlähetystöstä, puh. 09 6122 6100.

Turkin passilain mukaan maahan saapuvalla henkilöllä on oltava passissaan vähintään yksi tyhjä sivu Turkin viranomaisten maahantulo- ja maastapoistumisleimoja varten. Mikäli henkilön passissa ei ole tyhjää sivua viranomaisten merkintöjä varten, viranomaisilla on oikeus estää henkilön maahanpääsy.

Lisätietoja Turkin suurlähetystöstä, puh. 09 6122 6100, konsuliasioissa (arkisin klo 14-16) puh. 09 6122 6161.

Lue lisää Turkin matkoista »