Jet Time - JTG

Jet Time on tanskalainen lentoyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2006. Jet Timen lennot lennetään Boeing 737-700 ja 737-800 koneilla. Lennoilla on suomenkielistä matkustamohenkilökuntaa.

Lentoyhtiön päätoimipaikka

Jet Time
Amager Strandvej 390–392
DK-2770 Kastrup
Danmark

Lue lisää Jet Timen nettisivuilta »

 • Matkatavarat

  Käsimatkatavara sisältyy hintaan

  Lennolle voit ottaa maksutta mukaan yhden käsimatkatavaran. Maksimipaino on 5 kg ja maksimimitat 55 x 40 x 20 cm.

  Ruumaan menevä matkatavara – maksullinen lisäpalvelu

  Matkatavaroista peritään lisämaksuna 20–30 e, lennon pituudesta riippuen. Omaa lentoasi koskevan hinnan näet varausvaiheessa. Jet Timella lentäessäsi voit ottaa mukaan 1 matkalaukun/matkustaja, joka yhdessä käsimatkatavaran kanssa saa painaa korkeintaan 20 kg. Eli mikäli laitat ruumaan 17 kg painavan matkalaukun, saa käsimatkatavarasi painaa 3 kg. Huomioi myös, että kahden tai useamman henkilön yhteinen matkalaukku saa painaa korkeintaan 32 kg. Myös tällöin tulee jokaiselle matkustajalle varata ruumaan menevä matkatavara erikseen. Säännöt lastenvaunujen kuljetuksesta ja matkatavaroiden lisäpainosta voit lukea alempaa.

  Pelkkä lento

  Jos olet varannut pelkän lennon, veloitetaan ruumaan menevästä matkatavarasta aina eri lisämaksu.

  Lapset 2–11 vuotta

  2–11-vuotiaita lapsia koskevat samat matkatavarasäännöt kuin aikuisia.

  Alle 2-vuotiaat lapset

  Alle 2-vuotiaalla lapsella saa olla 5 kg käsimatkatavaraa maksutta.

  Kolme viikkoa ja sitä pidemmät matkat

  Jos matkasi pituus on kolme viikkoa tai yli ja olet varannut lisämaksullisen matkatavaroiden kuljetuksen, saat ottaa mukaan 30 kg matkatavaraa, sisältäen käsimatkatavaraa enintään 5 kg. Huom.! Ei voimassa yhdensuuntaisella lennolla.

  Lastenvaunut/-rattaat

  Lastenvaunut/-rattaat voit ottaa mukaan maksutta. Jet Time suosittelee vuokraamaan suojalaukun (Airshell), joka suojaa vaunuja/rattaita kuljetuksen aikana. Huomioi, että Jet Time EI korvaa vahingoittuneita vaunuja/rattaita, joita ei ole pakattu Airshell-suojalaukkuihin.
  Lastenvaunujen/-rattaiden maksimimitat ovat 105 x 50 x 65 cm.
  Lue lisää Airshell-kuljetuslaukuista »

  Lue lisää

  Suojaa matkatavarasi Airshells-kuljetuslaukuilla
  Vinkkejä ja määräyksiä matkatavaran pakkaamiseen
  Myöhästynyt, vahingoittunut tai kadonnut matkatavara

  Lisää matkatavarapainoa

  Mikäli tarvitset enemmän matkatavarapainoa, kuin mitä matkavaraukselle on lisäpalveluna varattavissa, voit ostaa lentoyhtiöltä lisää matkatavarapainoa. Hinta on etukäteen ostettaessa edullisempi, kuin mitä lähtöselvityksessä liian painaviksi todetuista matkalaukuista joutuisit maksamaan. Varaa lisää matkatavarapainoa viimeistään 4 vrk ennen lähtöä.
  Lue lisää ja osta lisää matkatavarapainoa »

 • Erikoismatkatavarat

  Voit ottaa mukaasi erikoismatkatavaroita, kuten urheiluvarusteita, tekemällä varauksen kätevästi ja edullisesti netissä. Voit varata erikoismatkatavaran kuljetuksen etukäteen tehtyäsi matkavarauksen TUIlta. Maksutapa Visa tai Mastercard. Huom! Oulun lennoille ei ole mahdollista ottaa mukaan erikoismatkatavaroita.

  Varaa erikoismatkatavara »

 • Lentoluokat

  Jet Time lennoilla ei ole lentoluokkia.

 • Lentoateria

  Lentoateria

  Lentäessäsi Jet Timen lennolla voit varata lentomatkalle aterian – maukas ja terveellinen ateria on lennon kohokohta. Jet Time tekee yhteistyötä useiden tunnettujen luomutuottajien kanssa. Lasten makuun sopiva ateria tarjoillaan 2–11-vuotiaille.

  Lennoillamme tarjoillaan joko lämmin tai kylmä ateria (koskee niin meno- kuin paluulentoa).

  VOIT VARATA LENTOATERIAN:

  • Matkavarauksen yhteydessä

  • Minun lomani -sivulla viimeistään 7 päivää ennen lähtöä

  • TUIn asiakaspalvelussa numerossa 0303 60 010 (viimeistään 2 arkipäivää ennen lähtöä)

  Valitettavasti lennoillamme ei ole sallittua nauttia omia ruokia ja juomia. Tämä on siksi, että silloin emme voi taata lennolla olevien allergikkojen turvallista matkaa. Poikkeustapauksessa, jos olet itse allergikko tai matkustat sylilapsen kanssa, on mahdollista ottaa lennolle mukaan oma ruoka. Lisätietoa allergikoille löytyy alempaa

  Erikoisateriat

  Jet Timen lennolle on mahdollista varata erikoisaterioita.

  Erikoisruokien sisältö vaihtelee vuodenaikojen ja keittiön raaka-aineiden mukaan ja siihen vaikuttaa myös, missä ruoka lastataan koneeseen (kotimaassa / matkakohteessa). Sen vuoksi emme voi antaa tarkkaa luetteloa aterian sisältämistä ruoka-aineista. Takaamme kuitenkin, että kunkin erikoisruokavalion rajoitteet on huomioitu.

  Erikoisruoat varataan ja maksetaan matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään 2 arkipäivää ennen lähtöä. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

  • Kasvisateria (sis. maitotuotteita)
  • Vegaani kasvisateria
  • Gluteeniton ateria
  • Laktoositon & maidoton ateria
  • Diabetes-ateria
  • Ateria joka ei sisällä sianlihaa

  Allergiat

  Jos olet allerginen, voit tilata Jet Timen lennoilla erikoisruokia yllä lueteltujen vaihtoehtojen mukaan. Jos allergiasi on erittäin vaikea (esim. pähkinä), tai kärsit useista eri allergioista suosittelemme tuomaan lennolle omat eväät. Jos tarvitset lennolle allergioiden vuoksi omat eväät, ilmoita siitä Jet Timen asiakaspalveluun ennen matkaa, jotta lennon miehistö on tietoinen asiasta.

  Yhteystiedot:

  • Puhelin: +45 32 46 73 17 Suomenkielinen asiakaspalvelu avoinna Ma-Pe klo 10 - 15 Suomen aikaa.
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@jet-time.dk (Muista ilmoittaa varausnumerosi)

  Jos kärsit pähkinäallergiasta, siitä on suositeltavaa kertoa Jet Timen matkustamohenkilöstölle lentokoneeseen noustessasi. Matkustamohenkilöstö ilmoittaa tällöin muille matkustajille, että lennolla on mukana allergiasta kärsivä henkilö. On kuitenkin tärkeää huomioida, että Jet Time ei voi taata, ettei altistumista tapahdu, vaikka asiasta tiedotetaankin muille matkustajille.

  Allergialääkkeet

  Allergialääkkeitä käyttävillä henkilöillä on oltava mukanaan omat lääkkeet. Jet Timellä ei ole allergialääkkeitä koneessa, eikä heidän matkustamohenkilöstönsä pysty huolehtimaan niistä.

  Shampanja- tai kuohuviinitervehdys

  Juhlista loman alkua ja tilataa itsellesi tai matkatoverillesi juhlava shampanja-tervehdys suklaan kera.

  Shampanjaa tai kuohuviiniä ja suklaata

  Tervehdys toimitetaan menomatkalla, ja se sisältää valintasi mukaan pullon aitoa shampanjaa tai kuohuviiniä (75 cl) sekä suklaarasian. Shampanjan mukana tuodaan kaksi aitoa lasia, jotka saaja saa pitää.

  Varaa shampanja-/kuohuviini tervehdys »

 • Istumapaikat

  Voit varmistaa oman mielipaikkasi lentokoneessa varaamalla sen lisämaksusta ennakkoon. Maksutapa Visa tai Mastercard.

  Istumapaikan varaaminen

  Istumapaikat ovat varattavissa Jet Timen lennoille jo heti matkan varauksen yhteydessä edellyttäen, että matkan alkuun on enintään 364 päivää. Istumapaikat tulee varata viimeistään 4 vuorokautta ennen lähtöä. Varaa istumapaikka lennolle »

  Jos olet tilannut taxfree tuotteita etukäteen, etkä ole ostanut istumapaikkaa, sinulle varataan istumapaikka automaattisesti seitsemän päivää ennen lähtöä.

 • Taxfree

  Edullisia tax free -ostoksia

  Lentäessäsi Jet Timellä voit tehdä edullisia tax free -ostoksia helposti netissä.

  Jet Timen EU:n sisäisille lennoille (paitsi Kroatia, Bulgaria ja Italia) sekä Turkin lennoille voi tilata viiniä ja alkoholituotteita netistä. Väkeviä alkoholijuomia sekä savukkeita voi tilata soittamalla Inflight servicen asiakaspalveluun.

  Tilauksen tekeminen

  Tax free -ennakkotilauksen voit tehdä aikaisintaan 30 ja viimeistään 5 päivää ennen meno- tai paluumatkaa. Menolennolla voit myös tehdä tilauksen paluulennolle.

  Tee tax free -tilaus »

 • Lähtöselvitys

  Lähtöselvitys alkaa 2 tuntia ennen lennon lähtöä ja suljetaan tuntia ennen lähtöaikaa.

  Lähtöselvitys automaatilla

  Helsinki-Vantaan lentoasemalla on useita lähtöselvitysautomaatteja, joilla voi tehdä lähtöselvityksen Jet Timen lennolle aikaisintaan 2 tuntia ennen lennon lähtöaikaa.

  Lähtöselvitys internetissä

  Jos olet varannut istumapaikkasi ennakkoon ja matkustat Helsingistä, voit tehdä ennakkolähtöselvityksen. Huomioithan, että lähtöselvityksen voi tehdä internetissä vain Schengen alueen lennoille (esim. Kyprokselle lähtöselvitystä ei voi tehdä internetissä).

  Ennakkolähtöselvityksen voi tehdä aikaisintaan 14 päivää ja vähintään kolme päivää ennen lähtöä (lähtöpäivä poislaskettuna).

  Varaa istumapaikka ja tee lähtöselvitys »

 • Palvelu lennolla

  Ruoka ja juoma

  Ateriat

  Lue lisää lentoaterioista »

  Juomat

  Lennon aikana voit ostaa virvokkeita ja pikkupurtavaa erikoishintaan matkustamossa kiertävistä juomavaunuista.

  Maksutavat lennolla

  Jet Timen lennoilla voi maksaa Visa, Diners Club, Amex ja Mastercard luottokorteilla.
  Internetpalvelun kautta varatut istumapaikat sekä lisä- ja erikoismatkatavarat voi maksaa Visa tai Mastercard -luottokorteilla. Jos maksat käteisellä, on sinulla oltava tasaraha, sillä lennoilla ei ole vaihtokassaa.

 • Erityistarpeet

  Liikuntarajoitteiset
  Mikäli olet liikuntaesteinen (liikuntakyvytön tai huonosti liikkuva), pyydämme sinua ilmoittamaan asiasta jo matkaa varatessasi. Ilmoita myös, jos tarvitset avustamispalvelua lentokentällä.

  Lemmikkieläimet
  Jos olet matkustamassa lemmikin kanssa, tulisi sinun varmistaa lentoyhtiöltä, voitko ottaa lemmikkisi mukaan lennolle. Mahdolliset lemmikkipaikat varataan suoraan lentoyhtiöltä.

 • Raskaus

  Jos olet raskaana, voi lentää Jet Timellä seuraavasti:

  Mikäli sinulla on ollut komplikaatioita raskautesi aikana, MEDIF-todistus on täytettävä riippumatta siitä, kuinka pitkälle raskaus on edennyt. MEDIF-todistuksen löydät JetTimen verkkosivuilta »

  • Viikot 0 - 35
   Voit lentää ilman rajoituksia
  • Viikot 36 - 37
   Voit lentää enintään 4 tuntia kestäviä lentoja. Sinulla tulee olla mukana lääkärintodistus.
  • Viikko 38 - 40
   Et voi lentää Jet Timellä turvallisuussyistä.
  • Kaksos- tai monikkoraskaus
   Lääkärintodistus vaaditaan viikolta 29 viikkoon 31. Turvallisuusyistä et voi lentää JetTimella viikosta 32 eteenpäin.

  Huomaathan, että raskautta koskeva lääkärintodistuksen on oltava päivätty mahdollisimman lähellä suunniteltua lähtöpäivää. Mikäli sinulla on ollut komplikaatioita raskautesi aikana, lääkärintodistus on esitettävä riippumatta siitä, kuinka pitkälle raskaus on edennyt.

  Tärkeää: Lennoille Turkkiin/Turkista tarvitset aina lääkärintodistuksen. Paikalliset säännökset vaativat, että lääkärintodistus on esitettävä jo raskauden alkuvaiheessa.