Vuoteet ja lisävuoteet

Normaalin vuoteen koko on yleensä noin 80 x 180/190 cm. Huoneessa voi olla joko kaksi yhden hengen sänkyä, tai parisänky, jonka leveys on yleensä noin 120–140 cm ja jossa on yhteiset vuodevaatteet. Petauspatjoja ja pussilakanoita ei yleensä ole.

Lisävuode on kooltaan yleensä pienempi ja mukavuudeltaan vaatimattomampi kuin normaali vuode.

Lisävuode sijataan usein joko sohvalle tai kokoontaitettavaan sänkyyn. Joissakin hotelleissa (erityisesti Meksikossa, Karibialla ja Thaimaassa) ei huoneessa ole erillistä lisävuodetta vaan matkustajat jakavat huoneen normaalia leveämmät vuoteet.

Huone/huoneisto voi olla ahdas kun lisävuode on käytössä. Tarkemmat tiedot lisävuoteiden tyypistä, määrästä ja saatavuudesta sekä mahdolliset ikärajoitukset selviävät hotellikuvauksista.

Huoneen/huoneiston kuvauksen yhteydessä ilmoitettu maksimi henkilömäärä sisältää useimmissa hotelleissa myös alle 2-vuotiaat lapset.

Lasten sängyt

Jos tarvitset lapselle pinnasängyn, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen matkaa, jolloin lisäämme matkavaraukselle toiveen pinnasängystä. Pinnasängyn vuokra maksetaan paikan päällä suoraan hotelliin.

TUI Blue For Families ja Blue Star -hotelleihin voit varata pinnasängyn matkavarauksen yhteydessä ilman lisämaksua. Lue lisää >>