Inva/erikoiskuljetus

Jos sinulla on kasaan taituttava pyörätuoli, se mahtuu mukaan bussikuljetukseen, jonka voit varata netissä matkaa varatessa. Jos sinulla on sähköinen pyörätuoli, tai pyörätuoli, joka ei taitu kasaan, tarvitset erikoiskuljetuksen, jonka voit varata tällä lomakkeella. Sinun tulee varata erikoiskuljetus myös silloin, jos joku matkustajista ei pääse itse nousemaan bussiin tai jos matkaan lähtee muita suuria apuvälineitä, jotka eivät ole kokoontaitettavia.

Vastaanotettuamme täytetyn lomakkeen, otamme sinuun yhteyttä neljän arkipäivän sisällä. Tällöin osaamme myös kertoa sinulle tarkemmin kuljetuksen hinnan.

Tämä lomake koskee ainoastaan kuljetusta kohteessa. Olethan tarkistanut, että varaamasi hotellihuone tai huoneisto on sopiva tarpeisiisi ja ilmoittanut pyörätuolin myös lennolle? Lisätietoja liikuntarajoitteisille matkustajille löydät tästä.

Huomioithan, että joissakin kohteissamme ei ole mahdollisuutta tarjota erikoiskuljetusta. Tällaisia kohteita ovat Samos, Marmariksen rannikko, Kap Verde, Dominikaaninen tasavalta ja Thaimaa.