Inva/erikoiskuljetus

Jos sinulla on kasaan taittuva pyörätuoli, se mahtuu mukaan bussikuljetukseen, jonka voit varata netissä matkaa varatessa. Jos sinulla on sähköinen pyörätuoli, tai pyörätuoli, joka ei taitu kasaan, tarvitset erikoiskuljetuksen, jonka voit varata tällä lomakkeella. Sinun tulee varata erikoiskuljetus myös silloin, jos joku matkustajista ei pääse itse nousemaan bussiin tai jos matkaan lähtee muita suuria apuvälineitä, jotka eivät ole kokoontaitettavia.

Vastaanotettuamme täytetyn lomakkeen, otamme sinuun yhteyttä neljän arkipäivän sisällä. Tällöin osaamme myös kertoa sinulle tarkemmin kuljetuksen hinnan. Erikoiskuljetus tulee varata viimeistään 7 päivää ennen lähtöä. Jos haluat perua erikoiskuljetuksen, voit tehdä sen maksutta viimeistään 5 päivää ennen lähtöä. Erikoiskuljetuksen hinta on yleensä korkeampi kuin muut kuljetusvaihtoehtomme.

Tämä lomake koskee ainoastaan kuljetusta kohteessa. Olethan tarkistanut, että varaamasi hotellihuone tai huoneisto on sopiva tarpeisiisi ja ilmoittanut pyörätuolin myös lennolle? Lisätietoja liikuntarajoitteisille matkustajille löydät tästä.

Huomioithan, että joissakin kohteissamme ei ole mahdollisuutta tarjota erikoiskuljetusta. Tällaisia kohteita ovat muun muassa Samos Kreikassa, Kap Verde, Puerto Plata Dominikaanisessa tasavallassa ja Krabi Thaimaassa.