Thaimaa - Passi ja viisumi

Thaimaahan matkustettaessa passin on oltava voimassa 6 kk maahan saapumisesta.

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia alle 30 päivän pituisilla matkoilla (max. 90 pv 6 kuukauden jaksolla). Kestoltaan 30 pv pidempien matkojen viisumi ei sisälly matkan hintaan. Lisätietoja Thaimaan suurlähetystöstä Helsingissä, sähköposti visa@thaiembassy.fi tai consular@thaiembassy.fi, puh. 09 612 2640.

Venäjän viranomaiset edellyttävät täydentävien matkustajatietojen ilmoittamista, kun lentoreitti kulkee Venäjän ilmatilassa. Koska TUIn lomalennot Thaimaahan kulkevat osittain Venäjän ilmatilassa, tulee passitiedot ilmoittaa ennen matkaa Minun lomani -sivulla. Tiedot suositellaan antamaan heti matkavarauksen teon yhteydessä tai mahdollisimman pian sen jälkeen. Mikäli olet varannut matkasi alle 48 tuntia ennen lähtöä, voit antaa täydentävät matkustajatiedot lähtöselvityksessä. Mikäli matkustat reittilennolla, tiedot ilmoitetaan lentoyhtiön sivuilla.

Lue lisää Thaimaasta »