Intia - Passi ja viisumi

Intiaan matkustettaessa passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisen jälkeen.

Passissa tulee olla vähintään kaksi tyhjää aukeamaa.

Intiaan vaaditaan viisumi. Lisätietoja viisumin hankkimisesta suurlähetystön sivuilta: http://www.indianembassy.fi/visa-information.php
Lähetystö on Helsingissä, puh. +358 (0)9 228 99 10

Jos matkasi kestää enintään 30 päivää, voit hankkia myös sähköisen viisumin. Hakemus tulee tehdä viimeistään 4 päivää ennen matkaa.

Lisätietoja ja ohjeet https://indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html

Matkustaja on itse vastuussa, että viisumi haetaan ajoissa ja että se myönnetään matkustajalle.