TUIn peruutus- ja muutosturva lomalennoilla

Joustavuutta ja turvaa yllättävien muutosten varalle

Joskus lomasuunnitelmat muuttuvat. TUIn peruutus- ja muutosturva tarjoaa turvaa yllättävien muutosten varalle. Vain muutamalla kymmenellä eurolla teet matkavarauksestasi joustavamman! Muista varata peruutus- ja muutosturva jo matkavarauksen yhteydessä.

Erikoistarjous – hinta 0 e syksyyn 2021 asti

Tarjoamme peruutus- ja muutosturvan ilman lisämaksua (normaalihinta 19-39 e/hlö) uusille matkavarauksille, jotka on tehty 4.5.2020 tai sen jälkeen, ja joiden lähtöpäivä on viimeistään 31.10.2021. Etu koskee lomalennoilla toteutettavia matkoja. Valitse peruutus- ja muutosturva yhteenveto-sivun lisäpalveluvalikosta varausta tehdessäsi.

TUIn peruutus- ja muutosturva

Avoin osto
Voit peruuttaa alkuperäisen varauksesi kuluitta ja saat rahasi takaisin*, kun matkalle lähtöön on yli 60 päivää.
Muutosturva
Voit muuttaa varaustasi yhden tai useamman kerran normaalihintaiseen lomalennolla toteutettavaan matkaan, kun lähtöön on yli 14 päivää.
Peruutusturva
Saat rahasi takaisin*, jos joudut peruuttamaan matkasi ylivoimaisen esteen esim. sairastumisen sattuessa (lääkärintodistus vaaditaan).
Hintatakuu Plus
Mikäli matkasi perushinta laskee, saat varaamasi matkan alennettuun hintaan. Lähtöön tulee olla vähintään 60 pv. Hintatakuu ei koske vain uusille varauksille myönnettäviä kampanja-alennuksia.
Nimenmuutos
Nimenkorjaus ja -muutos on maksuton, kun lähtöön on aikaa vähintään neljä vuorokautta.
Jos joku matkaseurueestasi joutuu peruuttamaan matkansa ylivoimaisen esteen vuoksi, saat silti pitää saman hotellihuoneen etkä joudu maksamaan hotellin mahdollisia lisäkuluja.

*vähennettynä hallinnollisella toimitusmaksulla, jonka suuruus on 20 €/hlö

MATKAN PERUSHINTA/MATKUSTAJA PERUUTUS- JA MUUTOSTURVAN HINTA
Enintään 399 e 19 e / hlö
400–999 e 29 e / hlö
Yli 1000 e 39 e / hlö

Lue lisää TUIn peruutus- ja muutosturvan sisällöstä

Toimi ajoissa

Helpoiten ostat peruutus- ja muutosturvan matkavarauksen yhteydessä. Peruutus- ja muutosturva on lisättävissä varaukselle vielä avoimen oston ollessa voimassa. Avoin osto on voimassa 5 vuorokautta varaushetkestä, jos matkalle lähtöön on yli 45 vuorokautta.

Peruutus- ja muutosturvan ehdot 1.7.2019-3.5.2020 matkan varanneille

Peruutus- ja muutosturvan ehdot 1.7.2018-30.6.2019 matkan varanneille