TUIn peruutus- ja muutosturva lomalennoilla

Olethan huomannut, että uusien 1.7.2018 alkaen noudatettavien Yleisten matkapakettiehtojen myötä myös matkan peruutuskulut muuttuvat? Peruutuskulut voivat ylivoimaisen esteen sattuessa olla nyt aiempaa huomattavasti korkeammat, joten muistathan varata TUIn peruutus- ja muutosturvan yllättävien muutosten varalle.

Huom. Jos olet varannut TUIn muutosturvan ennen 1.7.2018, sen ehdot säilyvät ennallaan sisältäen muutosturvan, hintatakuun ja nimenmuutoksen kuten alla.

Joustavuutta ja turvaa yllättävien muutosten varalle

Joskus lomasuunnitelmat muuttuvat. TUIn peruutus- ja muutosturva tarjoaa turvaa yllättävien muutosten varalle. Vain muutamalla kymmenellä eurolla teet matkavarauksestasi joustavamman! Muista varata peruutus- ja muutosturva jo matkavarauksen yhteydessä.

TUIn peruutus- ja muutosturva alk. 19 e!

Muutosturva
Voit muuttaa varaustasi rajattomasti normaalihintaiseen lomalennolla toteutettavaan matkaan, kun lähtöön on yli 30 päivää.
Peruutusturva
Saat rahasi takaisin, jos joudut peruuttamaan matkasi ylivoimaisen esteen sattuessa.
Hintatakuu
Mikäli matkasi hinta laskee, saat varaamasi matkan alennettuun hintaan. Lähtöön tulee olla yli 60 pv. Hintatakuu ei koske vain uusille varauksille myönnettäviä kampanja-alennuksia.
Nimenmuutos
Nimenmuutos on maksuton, kun lähtöön on aikaa yli 30 pv.
Jos joku matkaseurueestasi joutuu peruuttamaan matkansa ylivoimaisen esteen vuoksi, saat silti pitää saman hotellihuoneen etkä joudu maksamaan hotellin mahdollisia lisäkuluja.

MATKAN PERUSHINTA/MATKUSTAJA PERUUTUS- JA MUUTOSTURVAN HINTA
Enintään 399 e 19 e / hlö
400–999 e 29 e / hlö
Yli 1000 e 39 e / hlö

Lue lisää TUIn peruutus- ja muutosturvan sisällöstä

Toimi ennen kuin on liian myöhäistä

Helpoiten ostat peruutus- ja muutosturvan matkavarauksen yhteydessä. Peruutus- ja muutosturva on lisättävä varaukselle avoimen oston ollessa voimassa. Avoin osto on voimassa 5 vuorokautta varaushetkestä, jos matkalle lähtöön on yli 45 vuorokautta.