Matkat
Armação de Pêra

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hintaesimerkit Albufeirasta
  • Vesi (1,5 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-2 tuntia
  • PääkaupunkiLissabon
  • KieliPortugali
  • Väkilukun. 4 870

Matkat Armação de Pêra

Armação de Pêra

Armação de Pêrassa moderni lomakohde kohtaa perinteisen kalastajakylän. Isot hotellirakennukset reunustavat rannan toista päätyä, kun taas toisessa päädyssä kalastajat nostavat merestä päivän saalistaan. Ranta on leveä ja lapsiystävällinen, ja täällä on hotelleja aktiviteetteineen ja ravintoloineen.

Kullankeltaiset hiekkarannat hiekkakivikallioineen reunustavat Algarven rannikkoa kilometri toisensa jälkeen. Hieman suurempien lomakohteiden Portimãon ja Albufeiran välissä sijaitsee Armação de Pêra.

Vesiurheilua ja grillattuja sardiineja

Rannalla tapahtuu jatkuvasti: purjelautailua, sukellusta, snorklausta ja paljon muita hauskoja, kokeilemisen arvoisia vesiaktiviteetteja. Rantakadun ravintoloista löydät kaikkea hampurilaisista grillattuihin sardiineihin.

Kalastusveneitä vieri vieressä

Rannan toinen pääty on kuin pieni kylä kalastusveneineen ja kalastajineen, jotka saapuvat tänne päivän saalis mukanaan. Jos jatkat matkaa kaupunkiin päin, saavut vanhaan kaupunkiin mukulukivikujineen ja viihtyisine pikkuravintoloineen, joiden listalla on kalaa ja äyriäisiä monin eri tavoin valmistettuna. Yksi erikoisuus on esimerkiksi sardiini ja piikkimakrilli limen kera...

Pikkuputiikkeja ja käsitöitä

Armação de Pêrassa on paljon pikkuputiikkeja, joissa monissa myydään paikallisia käsitöitä. Matkamuistoksi on ihanaa ostaa esimerkiksi keramiikkavati tai käsintehty koru. Enemmän shoppailumahdollisuuksia on Portimãossa ja Albufeirassa, joista löytyy tavallisempia kauppoja kenkineen, laukkuineen ja vaatteineen.

Upeita golfkenttiä

Kaunis sää, luonto ja hyvinhoidetut golfkentät. Tässä syitä siihen miksi Algarve on yksi Euroopan parhaista golfkohteista. Armação de Pêrassa lähettyvilläsi on useita golfkenttiä. Esimerkiksi Praia Granden tuntumassa sijaitseva Herdade dos Salgados.

Ruokaa ja juomaa

Kala- ja äyriäisruuat ovat herkullisia täällä merenkulkijoiden rannikolla. Kokeile esimerkiksi grillattuja sardiineja, caldo de peixe -kalakeittoa ja lagosta hummeria. Grillattu Piri-piri-kana on tulinen, chilissä marinoitu klassikko. Osa Portugalin parhaista viineistä tulee Lagosin, Portimãon ja Alentejon alueilta.

Matkavaihtoehtoja Armação de Pêra