Matkat
Albufeira

Hinta alkaen

...

Hotelleja

32

Hintataso

Hintaesimerkit Albufeirasta
  • Vesi (1,5 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-2 tuntia
  • PääkaupunkiLissabon
  • KieliPortugali
  • Väkilukun. 40 830

Matkat Albufeira

Albufeira

Albufeira on Algarven suurin ja vilkkain lomakohde. Tunnelmallisten vanhojen kortteleiden, ostostarjonnan ja yöelämän lisäksi täällä ihastuttavat pitkät kullankeltaiset rannat ja ravintoloiden runsas lukumäärä. Jos asut Olhos de Aguan rauhallisemmalla alueella, alle 10 kilometrin päässä keskustasta itään, pääset nauttimaan lomallasi kahden eri maailman parhaista paloista.

Albufeiraan tutustuminen on hyvä aloittaa viihtyisästä vanhasta kaupungista mutkittelevine mukulakivikatuineen. Pistäydy tunnelmallisessa kirkossa, tee ostoksia taideputiikeissa ja nauti kupponen kahvia viehättävällä aukiolla.

Venesatama ja pitkät rannat

Jahdit ja kalastusalukset keinahtelevat sopuisasti yhdessä, ja niitä on leppoisaa katsella satamalaiturin kahviloista. Aivan lähettyviltä alkaa Albufeiran kuuluisin ranta Praia de Pescadores, joka tekee vaikutuksen kullankeltaisella hiekallaan, värikkäillä aurinkovarjoillaan ja rantaravintoloista leijuvalla huumaavalla grillatun kalan tuoksulla.

Sykkivää yöelämää

Uudessa Albufeirassa, muutaman sadan metrin päässä Ouran rannasta, sijaitsee Algarven vilkkain baarikatu, Avenida Sá Carneiro. Kadusta käytetään myös nimeä The Strip, ja kadun varsilla on runsaasti cocktailbaareja, ravintoloita, pubeja ja klubeja.

Hotelleja rantojen äärellä

Olhos de Agua on rauhallinen hotellialue pitkien rantojen äärellä noin kahdeksan kilometrin päässä vauhdista ja vilinästä. Myös täällä on muutamia ravintoloita ja pikkuputiikkeja, mutta lomaelämä keskittyy pääosin hotellialueille. Hyvä hotellivinkki lapsiperheille on RIU-hotellimme, jossa on All Inclusive ja paljon perheaktiviteetteja. Jos matkustat ilman lapsia, suosittelemme tutustumaan TUI Blue Falesiaan.

Ruokaa ja juomaa

Kala- ja äyriäisruuat ovat herkullisia täällä merenkulkijoiden rannikolla. Kokeile esimerkiksi grillattuja sardiineja, caldo de peixe -kalakeittoa ja lagosta hummeria. Grillattu Piri-piri-kana on tulinen, chilissä marinoitu klassikko. Osa Portugalin parhaista viineistä tulee Lagosin, Portimãon ja Alentejon alueilta.

Matkavaihtoehtoja Albufeira