Golfmatkat Portugali

Golfmatkat Portugaliin tarjoavat vertaansa vailla olevia golfkokemuksia miellyttävässä ilmastossa, lyhyen lentomatkan päässä Suomesta. Kun aurinko kultaa vehreitä viheriöitä ja merituuli leikittelee palmujen latvoissa, tiedät saapuneesi golfin paratiisiin.

Hotellivinkit

Portugalin parhaat golfkohteet

Algarven rannikko on tunnettu ympäri maailmaa hienoista golfkentistään, joita löytyy runsaasti Albufeiran ja Vilamouran alueilta. Albufeira hurmaa monipuolisella tarjonnallaan: aurinkoiset rannat, vilkas yöelämä ja erinomaiset ruokapaikat luovat täydellisen ympäristön golfmatkalle. Albufeiran lähellä sijaitseva Vilamoura on yksi Portugalin hienoimmista golfkeskuksista, jossa golfareita hemmotellaan upeilla kentillä ja ensiluokkaisilla palveluilla. Vilamourassa voi myös nauttia hienostuneesta tunnelmasta ja viihteestä rantakaduilla ja satamassa. Viehättävän Taviran pikkukaupungin läheisyydessä sijaitsevat Quinta da Rian ja Quinta da Ciman -golfkentät lukeutuvat myös Algarven alueen hienoimpiin.

Vehreä Madeira tarjoaa golffareille unohtumattomia pelikokemuksia dramaattisissa maisemissa keskellä Atlantin valtamerta. Saaren vaihteleva maasto luo mielenkiintoisia haasteita golfkentille, jotka on usein rakennettu luonnonkauniiseen ympäristöön. Golfmatkailijat voivat nauttia Madeiran ainutlaatuisesta ilmastosta ja upeista näkymistä pelatessaan huippuluokan kentillä.

Hotelleja Portugalin golfmatkalle

TUIlla on monia tasokkaita, golfkenttien läheisyydessä sijaitsevia hotelleja, jotka sopivat täydellisesti Portugalin golfmatkalle. TUI Blue Falesia Atlantic on tyylikäs aikuisten hotelli Pine Cliffsin golfkentän läheisyydessä Albufeirassa, Olhos d’Aguan rantalomakohteessa. Vilamourassa suosittelemme majoittumaan ylelliseen viiden tähden Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa -hotelliin, joka sijaitsee aivan Dom Pedro -golfkentän äärellä. Hyvinvointikonseptilla toimiva Robinson Quinta da Ria -hotelli puolestaan sijaitsee Taviran ulkopuolella, kauniiden Quinta da Rian ja Quinta da Ciman golfkenttien ympäröimänä, joissa pääset pelaamaa Algarven upeiden rantojen äärellä. 

Green fee ja lähtöaikoja Portugalin golfmatkalle

Voit helposti suunnitella peliaikasi Portugalin golfmatkalle jo etukäteen varaamalla green feen ja lähtöajat yhteistyökumppanimme Greenfee365:n kautta.

Varaa golfmatka Portugaliin

Golfmatkat Portugaliin eivät ole vain golfmatkoja. Ne ovat elämyksiä, jotka yhdistävät intohimon lajiin, upeisiin maisemiin, herkulliseen ruokaan ja rentouttavaan lomailuun. Voit unohtaa arjen kiireet ja uppoutua täysin golfin lumoihin. Pakkaa golfbagisi ja suuntaa golfmatkalle Portugaliin! Portugalin sääoppaastamme voit katsoa Portugalin eri lomakohteiden sään ja lämpötilan kuukausi kuukaudelta. Lisää inspiraatiota löydät golfmatkat-sivultamme.