Matkat
Tavira

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hintaesimerkit Albufeirasta
  • Vesi (1,5 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-2 tuntia
  • PääkaupunkiLissabon
  • KieliPortugali
  • Väkilukun. 26 170

Matkat Tavira

Tavira

Tavirassa olet lähellä paikallista elämää, pikkukaupungissa, jota ei ole rakennettu vain turismia varten. Hitaasti virtaava joki halkoo vanhaa kaupunkia, jota reunustavat kauppahallit, katukahvilat, kalaravintolat ja pikkuputiikit. Hienoille rannoille pääset noin 20 minuuttia kestävällä venekyydillä. Kuntoiluun ja hyvinvointiin painottunut Robinson-hotellimme sijaitsee golfkenttien tuntumassa.

Tavira sijaitsee Algarven rannikon itäosassa, vain noin 30 m päässä Espanjan rajalta. Pienessä kaupungissa on hieman päälle 20 000 asukasta (mutta yli 30 kirkkoa!). Vanha maurilainen silta, jossa on seitsemän holvikaarta, kulkee Taviran kahteen osaan jakavan Gilãon joen yli. Aivan joen tuntumassa on kauppahalli, jossa on tarjolla kaikkea tuoreesta kalasta, juustoihin, vihanneksiin, leikkeleisiin ja paikalliseen hunajaan.

Luonnonkaunis alue

Taviraa ympäröivä luonto on ainutlaatuista. Lähimpänä merta sijaitsee Ria Formosan luonnonsuojealue, jossa on upeat näkymät, laguuneja, vesireittejä ja rikas linnusto. Kivenheiton päässä sijaitsee pitkulainen Ilha de Taviran saari, jossa on kilometreittäin vaalea hiekkarantaa.

Lyhyt venematka rannoille

Venekyyti Ilha de Taviran saarelle kestää noin 20 minuuttia vanhasta kaupungista tai kymmenen minuuttia Quatro Águasin satamasta, ja maksaa vain muutaman euron. Saaren komeimmalla rannalla on ravintoloita ja mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja, kun taas pidemmällä sijaitsevat rannat ovat vähemmän kansoitettuja ja luonnontilassa.

Golf-lomaa

Robinsoin Club Quinta da Ria -hotellimme tarjoaa hyvät ainekset kuntoiluun, hyvinvointiin ja rentoutumiseen, ja sijaitsee lisäksi kahden Algarven hienoimman golfkentän äärellä. Quinta da Rian ja Quinta de Ciman kentät sijaitsevat kymmenen kilometriä Tavirasta itään.

Retkiä kahteen maahan

Jos haluat nähdä suuremman kaupungin ostosgallerioineen ja yökerhoineen, on Faroon matkaa noin 40 kilometriä. Asut myös Espanjan rajan tuntumassa, joten vuokra-autolla tai bussilla pääset kätevästi myös päiväretkelle Sevillaan (170 km) tai sherryn kotikaupunkiin Jerez de la Fronteraan (260 km).

Ruoka ja juoma -vinkkejä

Kala- ja äyriäisruuat ovat herkullisia täällä merenkulkijoiden rannikolla. Kokeile esimerkiksi grillattuja sardiineja, caldo de peixe -kalakeittoa ja lagosta hummeria. Grillattu Piri-piri-kana on tulinen, chilissä marinoitu klassikko. Osa Portugalin parhaista viineistä tulee Lagosin, Portimãon ja Alentejon alueilta.

Matkavaihtoehtoja Tavira