Golfmatkat Espanja

Golfmatkat Espanjaan tarjoavat vertaansa vailla olevia golfkokemuksia miellyttävässä ilmastossa, lyhyen lentomatkan päässä Suomesta. Kun aurinko kultaa vehreitä viheriöitä ja merituuli leikittelee palmujen latvoissa, tiedät saapuneesi golfin paratiisiin.

Hotellivinkit

Espanjan parhaat golfkohteet

Costa del Solilla sijaitsevan Sotogranden aurinkoiset kentät kuten Valderrama ja Real Club de Golf Sotogrande ovat kuin taideteoksia, joiden viheriöt sulautuvat maiseman kauneuteen tarjoten unohtumattomia pelikokemuksia. Costa Blancan alueen golfkentillä saat nauttia upeista näkymistä Välimerelle ja vuorille. Myös Mallorcan vihreät laaksot ja jylhät vuoret tarjoavat mahtavan näyttämön golfin pelaamiselle.

Kanariansaarten upeat golfkohteet kutsuvat golffareita nauttimaan ainutlaatuisista pelikokemuksista ympäri vuoden. Gran Canarian, Teneriffan, Lanzaroten ja Fuerteventuran kentät tarjoavat upeita golfkierroksia vaihtelevissa maisemissa: hiekkadyynien syleilyssä, palmujen katveessa, vanhan tulivuoren kraatterin reunalla ja meren rannalla. Aurinko hellii ihoa ja lämmin tuulenvire tekee pelaamisesta miellyttävää.

Hotelleja Espanjan golfmatkalle

TUIlla on monia tasokkaita, golfkenttien läheisyydessä sijaitsevia hotelleja, jotka sopivat täydellisesti Espanjan golfmatkalle. Gran Canarialla Riu Palace Meloneras- hotelli sijaitsee noin kilometrin päässä Golf Maspalomas ja Lopesan Meloneras Golf -kentiltä. Lanzarotella Riu Paraiso -hotelli sijaitsee viiden minuutin ajomatkan päässä Lanzarote Golf- kentästä. Teneriffan hotelleista Blue Star Marylanza Suites &  Spa sijaitsee aivan Golf Las Américas -kentän läheisyydessä. Teneriffan eteläkärjessä sijaitsevassa golfareiden paratiisissa Golf del Surissa voit valita useasta eri golfkentästä, ja tarjoamme majoitusta kolmessa tasokkaassa hotellissa. Manner-Espanjan Costa del Solilla voit majoittua Sotograndessa sijaitsevaan ylelliseen viiden-tähden SO Sotogrande -hotelliin, jolla on oma 27-reikäinen golfkenttä ja erinomainen sijainti lähellä Valderraman golfkenttää. Mallorcalla suosittelemme upeaa Zafiro Palace Andtrax -hotellia, joka sijaitsee Golf de Antrax-kentän yhteydessä, kauniissa Camp de Marissa.

Green fee ja lähtöaikoja Espanjan golfmatkoille

Voit helposti suunnitella peliaikasi Espanjan golfmatkalle jo etukäteen varaamalla green feen ja lähtöajat yhteistyökumppanimme Greenfee365:n kautta.

Varaa golfmatka Espanjaan

Golfmatkat Espanjaan eivät ole vain golfmatkoja. Ne ovat elämyksiä, jotka yhdistävät intohimon lajiin, upeisiin maisemiin, herkulliseen ruokaan ja rentouttavaan lomailuun. Voit unohtaa arjen kiireet ja uppoutua täysin golfin lumoihin. Pakkaa golfbagisi ja suuntaa golfmatkalle Espanjaan! Espanjan sääoppaastamme voit katsoa Espanjan eri lomakohteiden sään ja lämpötilan kuukausi kuukaudelta. Lue myös vinkkimme golfmatkalle Gran Canarialle ja tutustu golfmatkat-sivuumme.