Matkat
Camp de Mar

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 18 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero–1 t
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 1 500

Matkat Camp de Mar

Camp de Mar

Mallorcan lounaisrannikolla sijaitseva Camp de Mar on pieni rantalomakohde, joka sijaitsee lähellä saaren parhaita golfkenttiä. Palman suurkaupunki on myös mukavan lähellä, noin parinkymmenen kilometrin päässä. Valitse joko All Inclusive -hotelli tai vain aikuisille suunnattu hotelli.

Palman ja Camp de Marin väliin jää suurempia lomakohteita, kuten Palma Nova ja Santa Ponsa. Camp de Marin kauniissa ja suojaisassa poukamassa on vaalea hiekkaranta ja kourallinen moderneja hotelleja, muutama ravintola, kahviloita ja pikkuputiikkeja. Muuta täällä ei ole. Mutta jos haluat asua hienon luonnon keskellä, olet saapunut oikeaan paikkaan.

Hieno ranta poukamassa

Idyllinen ranta sijaitsee vehreän pinjametsän ympäröimänä. Vaalea- ja hienohiekkainen ranta on lapsiystävällinen ja matala. Viiden kilometrin päässä lännessä, suojaisassa poukamassa, on elegantti Port d'Andratx, jossa luksusjahdit ja kalastusveneet keinahtelevat vieri vieressä. Niin päivällä kuin illalla on mukava istahtaa rantakadun varrelle ihmettelemään ihmisten menoa.

Golfia Mallorcalla

Jos haluat pelata lomalla golfia, on Camp de Mar lomakohteena mitä mainioin. Hotellilta on vain 350 metriä Club de Golf Andratzille, joka on saaren parhaita 18-reikäisiä golfkenttiä. Lyhyen ajomatkan päässä on lisäksi viisi muuta golfkenttää.

Vuokraa auto etukäteen

Camp de Mar sijaitsee erinomaisella paikalla myös Mallorcaan tutustumisen kannalta. Vain 25 kilometrin päässä sijaitsee Palma ostosmahdollisuuksineen, palatseineen, museoineen ja tapasbaareineen. Yhtä lähellä on monipuolinen luonto. Camp de Mar sijaitsee suoraan etelään päin Sierra de Tramuntanan vuorijonosta, joka kulkee pitkin Mallorcan länsirannikkoa. Pikkukyliä on täällä kumpuilevassa maastossa, ja kohtaat kauniita maisemia mihin katseesi suuntatkin. Kun vuokraat auton jo kotimaassa, säästät sekä rahaa että aikaa. Lue lisää autonvuokrauksesta Mallorcalla »

Mielenkiintoisia retkiä

  • Lohikäärmeluola tippukivimuodostelmineen
  • Valldemossan idyllinen vuoristokylä ja Appelsiinilaakso
  • Katamaraaniretki – päivä merellä

Reittilentoja

Tarjoamme Mallorcalle reittilentovaihtoehtoja ympäri vuoden, joustavin matkan pituuksin. Saarella ei ole suomalaisia oppaita, mutta voit olla yhteydessä online-keskukseemme tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Matkavaihtoehtoja Camp de Mar